Maandag 4 juni 2018
Als Mark aan zijn schilderij begint gaat het meteen mis. En dat net op het moment dat de opdrachtgever langs wil komen. Nina liegt over het slikken van de vitaminepreparaten en doet een ovulatietest.

Dinsdag 5 juni 2018
Sam organiseert een surprisefotosessie voor Sjoerd en Aysen, maar stuit op tegenwerking. Marieke beweert dat ze bestolen is. Nina gaat half Meerdijk door op zoek naar Amir. Ze heeft hem dringend nodig voor iets intiems.

Woensdag 6 juni 2018
Linda verbiedt Q om zich met Sams afscheid te bemoeien. Sjoerd voelt zich rot als hij Amir teleurstelt, maar hij kan niet anders. Mark schrikt enorm wanneer Marieke aan een grote bekentenis begint.

Donderdag 7 juni 2018
Sjors wil van Lana weten waarom ze haar verklaring bij de politie heeft ingetrokken. Aysen probeert Zoë te overtuigen van haar omstreden theorie over Lana, Zoë ziet dat er een kans is dat zij niet naar de gevangenis hoeft.

Vrijdag 8 juni 2018
Zoë twijfelt of Rik onverminderd loyaal aan haar is. Ook heeft ze het gevoel dat Aysen aan het ontsporen is. Bing bedreigt Aysen maar zij laat zich niet intimideren. Dan richt hij zich op Sjoerd.

28 comments on “Spoilers 4 tot en met 8 juni 2018

 1. Ik word een beetje moe van de tekstschrijvers die het karakter Sam steeds maar weg willen laten gaan in de serie. Afscheid hier, stage daar en het gaat maar door. Verdiep het karakter of schrijf het uit de serie.

 2. Aysen denkt dat hij die jan heeft vermoord en dat us niet zo dat heeft loes gedaan net zo als die laptop die bij haar oma licht en loes bedrijgt lana want diw heeft gezien dat loes de moord heeft gepleegt

 3. @Sylvia, het duurt natuurlijk nog even tot het 8 juni is (spoiler & die aflevering) dus misschien wordt in de tussentijd e.a. iets duidelijker. Maar ik vermoed dat Aysen Bing nog steeds als potentiele dader ziet. Bing knijpt ’t, omdat Loes nog steeds die laptop heeft. Als Aysen hier achter komt, dan is dit (medeplichtig aan) het achterhouden van bewijsmateriaal en ook strafbaar.
  Bovendien heb ik op twitter gelezen, dat Nina steeds meer gaat geloven dat Bing toch iets met die moord van doen heeft.

  En weet je, men moet deze verhaallijn nog even doortrekken want de cliffhanger is pas op 6 juli a.s.

 4. @Erik mee eens, het is echt een inspiratieloos karakter geworden. De schrijvers zijn erg goed in leuke karakters verpesten.

 5. Marieke heeft een koopzieke en ze zijn daardoor failliet gegaan, maar nu is Janine zo gek om haar pasje aan Marieke te geven, zal ze ervoor zorgen dat ook Janine en Ludo weer alles kwijt raken? Of zal Ludo er tijdig achter komen? Maar zou achterlijk zijn als Ludo en Janine weer alles kwijt raken, een ding staat vast Marieke zal al hun geld verbrassen.

 6. @kees Zag het idd ook al, beetje dom van Janine. Denk niet dat ze hierdoor alles kwijtraken, maar zou me niks verbazen als Mark en Marieke voor een breuk zorgen tussen Ludo en Janine.

 7. @Kees en Iris, Inderdaad Marieke heeft “koopziekte”. Geeft geld uit wat ze niet heeft of dus nu van een ander.
  Janine en Ludo zullen er (snel) achter komen van die afschrijvingen van hun bankconto. Maar een breuk tussen Janine en Ludo over dit gedoe, dat denk ik niet. Janine en Ludo hebben de laatste tijd, uit liefde voor elkaar, al zoveel overwonnen, dat dit met Marieke (en Mark) geen breuk zal opleveren.

 8. @Diana er zit nog veel oud zeer bij Aysen.
  Zo erg diep zelfs dat als Aysen de kans krijgt, ze Bing een oor probeert aan te naaien.

  Aysen is nu ook teleurgesteld omdat haar theorie net opgaat, dat Lana bang voor Bing zou zijn. Dat dit dus niet zo is, was overduidelijk in de aflevering van 28.5.2018 te zien. Dan gaat Aysen maar stoken bij Nina.

  Ik ben het wel met je eens dat de schrijvers eens iets anders moeten verzinnen, als dat Aysen steeds Bing de schuld geeft als er iets gebeurd.

 9. Ben toch wel benieuwd als Loes terug uit Hong Kong komt en ze hoort dat Nina zwanger is. In de aflevering van volgende week dinsdag 5 juni lijkt Amir zijn zaad af te staan aan Nina. En in de nieuwe spoiler van dinsdag 12 juni staat er iets over het geluk van Bing en Nina. Betekent dit dat ze weer zwanger is?

 10. Zoe moet over 6 weken voor de rechtbank verschijnen en wat is er nog meer over 6 weken?? De cliffhanger. Vast geen toeval he?

  Best slim wat de makers hebben gedaan. Door Loes in de leader op te nemen, wordt gesuggereerd dat zij een vast personage is terwijl ze dat dus niet is. Vaste personages plegen doorgaans niet de moorden want dan zijn ze als dat uitkomt niet meer in de serie te handhaven.
  De kijker is hiermee dus op een dwaalspoor gebracht. Loes is een gastpersonages en zal waarschijnlijk begin volgend seizoen weer verdwijnen. Of denk ik nu te ver door haha.

 11. Het kan natuurlijk ook nog dat Loes uiteindelijk niet veroordeelt wordt vanwege ‘een noodlottig ongeval’ of iets dergelijks. Zo zijn in het verleden wel vaker personages vrij gesproken (bijv Laura en Ludo)

 12. Knap hoor om een verhaallijn over een half jaar uit te smeren, je kunt rustig een paar maanden niet kijken, niets gemist,,,

 13. Ik denk dat het alsvolgt gaat, op de bruiloft wat de cliffhanger zal zijn worden Nina en Sjors ontvoert, door Loes omdat aysen en die recherche te dicht in de buurt van de waarheid komen en omdat Loes te verlieft is op Bing ze wilt Nina weg. Sjors wordt ontvoert omdat Lana zich voorbij gesproken heeft.In het nieuwe seizoen zullen we zien hoe dit afloopt.
  Ludo en komt achter het echte verhaal van Mark en Marieke, hij wilt hun niet meer thuis hebben

 14. Loes gaat er niet uit want Beaudil had laatst nog iets op insta dat ze voor gtst aan het filmen was en dat is al het nieuwe seizoen

 15. Helaas gebeurt het dus wel, in de afl. van 6 juni (videoland vooruit kijken) zie je dat Ludo Mark en Marieke uit huis wil zetten en Janine wil hier een stokje voorsteken, maar ja je kent Ludo, die blijft stellig, Janine dreigde nu om met Marieke en Mark mee te gaan. En in de spoilers van een week later kan je lezen dat Marieke het voor haar zus wil goed maken met Ludo, dus voor de zoveelste keer hebben de schrijvers een stok gevonden om Ludo en Janine weer uit elkaar te krijgen. Beetje moedeloos word je ervan.

 16. @Yes, ik heb het geprobeerd de link te plaatsen, maar mijn reactie met de link wordt blijkbaar niet toegestaan/geplaatst door de redactie van deze site.

  Je kunt zelf nog even zoeken, via TV gids goede tijden slechte tijden. Dus niet de afkorting GTST gebruiken maar voluit intypen.

  Overigens staan de spoilers waarin de 12de mei valt, reeds op deze site.

 17. Sjoerd zei dat Nuran zal komen voor de bruiloft van hem en Aysen. Aysen vroeg zich af hoe Nuran kan vliegen terwijl ze zwanger is. Hierop is ingespeeld aangezien Nuran in het echt ook zwanger is.

 18. Dinsdag 3 juli komt Sil terug om Laura te vertellen dat Fien zwanger van hem is en dat ze gaan trouwen.

  Woensdag 4 juli doet Tiffy Koster haar intrede in GTST om haar vader op te zoeken in Meerdijk, Tiffy heeft namelijk van haar moeder te horen gekregen dat haar vader Anton Bouwhuis is en dat Anton niets van haar bestaan af weet en dat Sjoerd haar stiefbroer is.

Geef een reactie