Maandag 28 mei 2018
Zoë verzwijgt voor Rik dat ze een datum heeft wanneer ze wordt voorgeleid. Lana denkt terug aan de fatale nacht, maar houdt haar mond over wat er precies is gebeurd. Als Loes druk zet, zit Sjors met de brokken. Amir is vastberaden Bings onschuld te bewijzen.

Dinsdag 29 mei 2018
Zoë wordt betrapt als ze in andermans spullen aan het neuzen is. Aysen vindt het hoog tijd dat Lana aangifte gaat doen. Q krijgt van iedereen advies wanneer hij een date heeft. Nina beëindigt een vriendschap en krijgt ongelofelijk nieuws over Bing te horen.

Woensdag 30 mei 2018
Anton gelooft het niet wanneer Amir verkondigt dat hij zijn droom om arts te worden heeft opgegeven. Met Q gaat het helemaal mis en Lana is degene die het moet oplossen. Noud vindt dat Sjoerd zich onmogelijk gedraagt wanneer zij sollicitaties afnemen.

Donderdag 31 mei 2018
Aysen wordt uit het niets aangevallen door een onbekende man. Marieke roept geldproblemen over zichzelf af. Ze hoopt dat ze ermee wegkomt. Mark probeert een veelbelovende opdracht binnen te slepen. Ludo twijfelt of dit niet te hoog gegrepen is voor hem.

Vrijdag 1 juni 2018
Anton grijpt in als hij zijn kleinzoon in de buurt ziet van een mogelijke misdadiger. Marieke heeft een oplossing voor Nina’s problematische vermoeidheid. Loes doet verwoede pogingen om onder een verplichte doktersafspraak uit te komen. Mark en Marieke stapelen leugen op leugen. Wanneer vallen ze door de mand?

20 comments on “Spoilers 28 mei tot en met 1 juni 2018

 1. @Sylvia, daar ben ik ook erg benieuwd naar. Ik heb wel zo’n vermoeden. Die onbekende man is door Loes ingeschakeld.
  Want Aysen komt steeds dichter bij de waarheid, mede door Lana (lees de eerdere spoiler van 23 mei 2018)
  Ook heb ik op twitter gelezen, dat Aysen wilt dat Lana aangifte gaat doen. Dus Aysen weet nu meer en dat is tegen de zin van Loes in. Dus moet Aysen uitgeschakeld worden. Maar of dat ook lukt? Hoop van niet, want dan duurt het nog langer alvorens die moordzaak is opgelost.

 2. Ik denk dat t nog even duurt voordat Loes ECHT ontmaskerd wordt. Als kijker komen we erachter dat t Loes is maar Aysen enzo. komen er of veel later pas of nooit achter. En Zoë verliest Nina als vriendin? En Bram mag niet bij haar en Opa Rik zijn denk ik.

 3. @Peekaboo, Bram woont inderdaad in Rotterdam. Dus nee, je bent niet gek, haha!
  Maar het is toch niet zo vreemd dat Bram af en toe in Meerdijk is? Z’n vader en beide opa’s wonen er.

 4. @Teg, Loes blijkt wel de moordenaar van Jan Maes te zijn. Maandag 28 mei a.s. wordt er meer duidelijk.
  Je zou er goed aan doen ook eens de berichten op andere fan sites van GTST te lezen.

 5. loes is een topmeid want zij speelt weer eens iemand zoals martine hafkamp het deed
  ik vind sam en q irritante spelers en die passen niet in de serie en laura mag ook eens oprotten want zij word ook op de dag lelijker en verwaamd

 6. Ik weet het niet hoor maar ik heb een vermoeden dat de cliffhanger iets tussen Loes en Aysen gaat worden? En dat Lana ook een rol daarin speelt, en Sjors. Dat Aysen achter de waarheid komt door Lana en Loes dus gezegd heeft dat als ze iets zou zeggen ze Sjors of Lana iets aan zou doen.

 7. Bing krijgt nieuws dat hij weer bevrucht is dat hij die kinderen kan krijgen en nu kan Nina geen kinderen krijgen Ik weet het zeker

 8. Vraag me af hoe Loes in de serie blijft want Beaudil had op insta een filmpje waarin ze zei dat ze net klaar was met filmen voor GTST dus ze blijft er wel in

 9. Loes heeft Jan Maes getrapt in het water, dit heeft Lana gezien want zij stond op de steiger…. nu wordt ze onderdruk gezet door Loes. Die verzint een verhaal, die ze moet opbiechten aan Sjors… Dat ze is aangerand, maar hoelang geloven ze zit? En Aysen wordt aangevallen door een onbekende man staat in de spoiler van 31 mei… dit is denk ik iemand die Loes heeft ingehuurd??!!

Geef een reactie