Maandag 21 mei 2018
Loes schrikt als Bing met Nina naar de dokter wil. Amir weigert hulp van Bing bij een emotioneel besluit. Laura wijst het nul-uren contract van Lucas af en stelt haar eigen eisen. Zoë moet een oplossing bedenken omdat ze niet op de universiteit kan zijn als ze in de gevangenis zit.

Dinsdag 22 mei 2018
Marieke zet Mark aan tot actie als hun financiële toestand penibel is. Rik voorkomt dat teleurgestelde Zoë een kapitale fout maakt. Q denkt zijn levensprobleem op te lossen door een online profiel en een snelle date.

Woensdag 23 mei 2018
Aysen merkt Lana’s verdachte gedrag op en houdt haar in de gaten. Amir reageert fel als er aan zijn omgeving een kleine verandering gemaakt wordt. Sam realiseert zich dat ze Amir ook op afstand kan blijven steunen. Dit maakt een moeilijke beslissing en stuk makkelijker.

Donderdag 24 mei 2018
Amir moet door een fatalistische fase. Gelukkig heeft hij vrienden. Loes ziet dat haar gestook tussen Nina en Nola effect heeft. De samenwerking van Noud en Sjoerd wordt problematisch door het onvoorspelbare gedrag van Sjoerd. Als Noud opheldering wil, vertelt Sjoerd niet wat er werkelijk speelt.

Vrijdag 25 mei 2018
Bing krijgt geweldig nieuws en gaat ermee naar Nina, maar zij kan er nu niets mee. Aysen moet bekennen dat ze nog steeds het Jan Maes onderzoek niet los kan laten. Marieke wil graag weg uit de caravan en probeert logeerruimte bij haar zus te regelen. Sjoerd wordt betrapt bij het leegtrekken van een creditcard.

4 comments on “Spoilers 21 tot en met 25 mei 2018

Geef een reactie