Maandag 14 mei 2018
Amir moet door Anton en Bing in bedwang gehouden worden. Sjors wordt geconfronteerd met diepe gevoelens en een principiële keuze. Sjoerd merkt dat Aysen haar verdriet niet aan wil gaan, maar heeft daar zelf ook moeite mee. Q denkt er serieus over na om Meerdijk te verlaten.

Dinsdag 15 mei 2018
Lucas is niet te stoppen wanneer hij Q een make-over geeft. Ludo heeft met Nina te doen, waarop Loes zijn zorgen probeert weg te smoezen. Amir kan het medische rapport niet aan en wil alle stukken zelf bekijken. Sjoerd pikt het niet wanneer Anton kritisch commentaar op hem heeft.

Woensdag 16 mei 2018
Zoë heeft het er steeds moeilijker mee om onder de mensen te zijn. Laura weet Rik te helpen met een lastige kwestie. Nina is zichzelf niet en kan er niet tegen als Bing dat opmerkt. Q is het zat om asociaal behandeld te worden.

Donderdag 17 mei 2018
Janine wordt overdonderd wanneer er onverwacht familie voor haar neus staat. De uitgelaten sfeer slaat al snel om. Linda neemt het ongevraagd op voor Amir. Aysen verrast Anton door het over een huwelijk te willen hebben. Zoë en Rik hebben een kleine overwinning te vieren.

Vrijdag 18 mei 2018
Amir komt voor een lastig dilemma te staan, maar weet een keuze te maken. Laura stapt in als ze lucht krijgt van een nieuwe modetrend. Nina wil er niet aan als haar labiele toestand wordt gezien als een mogelijke burn-out. Anton is het niet eens met de gang van zaken in het AZM.

20 comments on “Spoilers 14 tot en met 18 mei 2018

 1. Het heeft met Farah’s dood te maken, want George kan het mentaal niet aan. Lana wil er natuurlijk ook voor haar moeder zijn en dan, ja dan krijgen we de poppen aan het dansen. Maar al met al, dit hebben de schrijvers van gtst niet goed gedaan. Het was zo doorzichtig voordat ze viel. Wat een drama zeg.

 2. En nog steeds is gtst fucking saai :l fijn dat ik niet meer kijk,ze kunnen beter gewoon heel gtst stoppen lol

 3. MA 21/5
  Loes schrikt als Bing met Nina naar de dokter wil. Amir weigert hulp van Bing bij een emotioneel besluit. Laura wijst het nulurencontract van Lucas af en stelt haar eigen eisen. Zoë moet een oplossing bedenken, omdat ze niet op de universiteit kan zijn als ze in de gevangenis zit.

  DI 22/5
  Marieke zet Mark aan tot actie als hun financiële toestand penibel is. Rik voorkomt dat de teleurgestelde Zoë een kapitale fout maakt. Q denkt zijn probleem op te lossen door een onlineprofiel en een snelle date.

  WO 23/5
  Aysen merkt Lana’s verdachte gedrag op en houdt haar in de gaten. ????? Amir reageert fel als er aan zijn omgeving een kleine verandering gemaakt wordt. Sam realiseert zich dat ze Amir ook op afstand kan blijven steunen. Dit maakt een moeilijke beslissing makkelijker.

  DO 24/5
  Amir gaat door een moeilijke fase. Gelukkig heeft hij vrienden. Loes ziet dat haar gestook tussen Nina en Nola effect heeft. De samenwerking van Noud en Sjoerd is stroef door het onvoorspelbare gedrag van Sjoerd.

  VR 25/5
  Bing krijgt goed nieuws en gaat ermee naar Nina, maar zij kan er niets mee. Marieke wil graag weg uit de caravan en probeert logeerruimte bij haar zus te regelen. Sjoerd wordt betrapt bij het leegtrekken van een creditcard.

  DUS Lana is woensdag 25 mei weer te zien in GTST… ben erg benieuwd! Eindelijk de ontknoping dan binnenkort?

 4. Ik ben benieuwd wiens creditcard Sjoerd gaat leegtrekken, die gozer is inmiddels echt toe aan een goede psycholoog.

 5. @ Linda. Hehe ja Loes praat en doet een beetje irritant maar dat is geloof ik ook de bedoeling van de rol. Ik vind het wel geinig wat ze nu aan het doen is met dat gestook en gemanipuleer.
  Alleen haar motief vind ik wat vaag. Wat wil ze bereiken met het toedienen van dat middel aan Nina? Dat ze gaat afzien van een zwangerschap omdat ze niet fit is? Of dat Bing op Nina uitgekeken raakt omdat ze nergens meer energie voor heeft?

 6. @Gtst biggest fan, maar dat is al heeeeeel lang duidelijk dat Loes verliefd is op Bing. En daar moet blijkbaar alles voor wijken. Zelfs Nina’s huwelijk en nog erger haar leven op het spel zetten

  Ik zit er op te wachten, dat iemand anders (per ongeluk) van een drankje drinkt wat gedrogeerd is en bedoeld voor Nina. En ook overvallen wordt door slaap en vermoeidheid.
  Met Janine is dat al gebeurd. Maar Janine is clever, gisteren in de aflevering maakte ze al een opmerking tegen Nina en Ludo in die trant, “net als ik destijds, ik kon ook wel uren slapen en was moe!”

 7. @Sandra, hoe het spul (druppels) precies heet ben ik vergeten. Maar de verschijnselen van Nina zijn “normaal” als je met het spul gedrogeerd wordt dat je suf en slaperig maakt. Vooral door de (grote) hoeveelheden die Loes telkens in Nina’s drankjes doet.

  Doordat Nina (over)vermoeid is (door dat spul) reageert ze ook geïrriteerd.

  Ik vind het allemaal dus niet zo vaag.

 8. Wat loopt deze site hopeloos achter zeg! Zeer zeer slecht. Op andere sites al veel meer bekend! Zonde dit WAS voorheen een van de betere. Nu kunnen jullie beter gaan opdoeken.

 9. Het is Loes die Jan heeft vermoord en chanteert Lana

  Gaat wel erg lang duren nu allemaal hoop snel op een ontknoping

 10. Mark en Marieke zijn een leuke en goede toevoeging aan de cast, ik ben enthousiast!

  Ben altijd voor de intrede van oud gedienden uit de jaren 90, dat vergroot de herkenbaarheid en nostalgie. Met Laura, Linda, Janine, Ludo, Rik, Mark en Marieke staat die teller nu op 7.

  Marieke vind ik qua leeftijd wel te jong gecast om de zus van Janine en tante van Nina/ Lucas te spelen. Maar verder een leuke actrice!

Geef een reactie