Maandag 7 mei 2018
Nina heeft een prijzige verrassing voor Farah. Kimberly komt met allerlei smoezen omdat ze het met Noud niet over de weggegooide brief wil hebben. Sjoerd is vastbesloten om Aysen weer voor zich te winnen. Rik denkt dat Zoë zijn hulp goed kan gebruiken.

Dinsdag 8 mei 2018
Loes is er niet van gediend dat Aysen haar stiekeme plan verstoort maar Aysen geeft niet zomaar op. Laura wil opheldering als Noud gewond is. Zoë heeft er moeite mee als Rik avances maakt, toch heeft ze zelf ook gevoelens.

Woensdag 9 mei 2018
Anton besluit dat hij zijn baan terug wil en maakt daar werk van. Bing is het niet eens met een leugen van Loes, maar moet er noodgedwongen in mee. Laura krijgt mooie woorden te horen van haar ex-collega’s.

Donderdag 10 mei 2018
Noud doet bij Aysen een goed woordje voor Sjoerd. De Paleis-bewoners zien hun bemoeizuchtige logee het liefst vandaag nog vertrekken. Sjors haalt Farah op voor een vrijgezellenavond, Bing doet hetzelfde met Amir.

Vrijdag 11 mei 2018
De dag van de bruiloft begint al vroeg: er wordt omgekleed, een boeket gehaald, trouwgeloften geoefend en een feestlocatie versierd. En Amir wordt de deur uitgestuurd, want het zien van de bruid brengt ongeluk.

92 comments on “Spoilers 7 tot en met 11 mei 2018

 1. spoiler Vrijdag 11mei; Amir wordt de deur uitgestuurd want de bruid zien brengt ongeluk…. zal dat iets betekenen misschien ????

 2. Daar dacht ik ook al aan, had gelijk het gevoel dat het niet zal gaan lopen zoals het hoort te lopen, maar we zullen zien 🙂

 3. Ik weet bijna wel zeker dat Loes het gedaan heeft, maar ze zit wel al in de leader dus ze is een vast personage dus vraag me af hoe ze dat dan gaan doen? Ze gaat er sws niet nu al uit dus of zij heeft het gedaan maar wordt vrijgesproken (zou niet weten waarom) of het is toch wel iemand anders die niet een vast personage is of iemand van de vaste cast die er al langer zit die er uit gaat. Misschien toch Laura dan? Zij had ook een hekel aan die vent. Proostte er zelfs nog op

 4. 13 juli is de zomerstop,, we gaan toch niet 11 weken Door met dit langdradige verhaal.
  Hoop dat de clif iets anders wordt dan de ontmaskering van de moordenaar van Jan

 5. Trouwens sinds wanneer filmen ze zo ver vooruit? Toen 538 op de set langs kwam werd er gezegt dat ze die week daarna de cliffhanger week zouden filmen dus ze filmen nu al 3 maanden vooruit? Was dit eerst niet altijd 8 weken?

 6. Ze filmden altijd al 3 maanden vooruit. VOORBEELD: Inge Ipenburg kwam in december 2016 de set binnen wandelen . Eerst kwam ze ’s ochtends met een boot aan voor ze de studio in ging met pers en al. En haar eerste de uitzending was op 2 Maart 2017 als La Hafkamp.

  Nee Laura zie ik nu echt NIET als verdachte. En misschien hebben ze Loes expres wel in de leader gezet om ons als kijker om de tuin te leiden. Zodat ze straks toch de bak in gaat en uiteindelijk niet tot de vaste cast behoort.

 7. Als ik Linda en Laura samen zie, moet ik altijd denken aan hun messengevecht en dat maakt hun vriendschap ongeloofwaardig. Hebben jullie dat ook?

 8. Wat ik denk dat er gebeurd op de bruiloft van Farah en Amir: Er gaat een dode vallen, Amir zal voor Sjors kiezen en Lana gaat terugkomen. Zal ze dan de waarheid vertellen?

 9. @PFZ, ik denk het niet. Het is ook in de westelijke wereld (zo ook in Nederland) een gebruik, dat je de bruid niet moet zien in haar bruidsjurk VOOR de bruiloft.

  Maar dat er iets gaat gebeuren, staat wel vast. Er valt een dode, maar het is niet gezegd dat dit op deze bruiloft gebeurd.
  Maar bij GTST hebben bruiloftsfeesten vaak geen goed verloop of verloop. Voorbeelden genoeg.

  1. @Mjo dat wist ik zelf ook wel. Kan toch zijn dat ze er toch iets mee bedoelen? Ze gaan niet schrijven Amir zag Farah in haar jurk staan dat brengt ongeluk en toen ging … dood omdat ……
   Het brengt dus ongeluk mee, dus wat is het ongeluk dan… zo bedoelde k het dan toch juist…

   En idd voorbeelden genoeg, we zullen het 11 mei weten = )

 10. Ook ik denk dat er wat gebeurt op vrijdag 11 mei (bruiloft) aangezien dat op een vrijdag is, zodat we weer kunnen wachten tot maandag…Dus dat zou betekenen dat in week van 14 mei t/m 18 mei waarschijnlijk Lana terug komt? 8 weekjes voor de zomerstop.. 2 of 3 mei Zoë wilt dus gaan ontsnappen, maar lukt dit haar ook dan of luistert ze naar Rik? (wat de gevolgen zijn)

 11. @ GTST street team: Ja klopt, Linda en Laura hebben het inderdaad goed gemaakt maar als ik hen zie moet ik gewoon altijd aan dat messengevecht denken. Dat is ook wel echt eén van de meest legendarische scenes uit de GTST geschiedenis.

 12. @PZF, dat je het wist van de jurk/bruid, kon ik niet uit je eerdere reactie opmaken. Vandaar mijn uitleg.

  En idd. alles kan, dat heb ik ook niet ontkent, geef alleen mijn eigen gedachten/ideeën.

  Maar we zullen het wel zien de 11de mei.

 13. Zou het kunnen dat Janine dood gaat?
  Dat het gif wat Loes in de thee heeft gedaan wat eigenlijk voor Nina was bedoeld haar vartaal is geworden ??

 14. Het duurt een eeuwigheid. De verhaallijn is langdradig geworden . Zelfs bij de Efteling is het geloofwaardiger dan bij gtst.

 15. @langdradig Nee, want Janine is half mei nog te zien als haar zusje terug komt. Volgende week wordt ze al gedrogeerd, dus lijkt me sterk dat ze er een paar weken later pas aan sterft.

 16. Ik denk dat het zijn zoon is. Ze hebben hem niet voor niets een paar keer al laten zien en denk dat hij bij Lana op school zat en daarom ging ze niet meer naar school.

 17. Nee die achterlijke Mees is het zeker niet. En Janine gaat niet dood. Lana en Janine hebben ook niet veel met elkaar. Alleen Janine en Sjors.

 18. Lana komt sowieso naar de trouwerij, lijkt me raar als ze niet komt. Maar ze zal het er wel niet mee eens zijn dat Amir niet voor Sjors gekozen heeft. Wat nou als Farah Jan Maes vermoord heeft? Stel dat Farah al langer in Meerdijk rond liep en Amir en Sjors al eens samen had gezien en ze die eerst stiekem in de gaten wou houden. Farah was toevallig in/bij de haven toen ze zag wat JM bij Zoë aan het doen was. Farah werd boos (heeft ook erg veel mee gemaakt etc), heeft in woede JM die trap terug het water in gegeven. Lana zag dit, Farah betrapte Lana, Farah ging haar lastig vallen met het feit dat Sjors en Amir zo close waren en over dat Lana haar gezien had in de haven. Lana komt naar de trouwerij, stopt het huwelijk door er uit te schreeuwen dat Farah een moordenaar is. Of heb ik nu teveel fantasie?

 19. @sacha, Rik wilde als ervaringsdeskundige Zoë waarschuwen en haar ogen openen, wat haar te wachten staat in een (vrouwen) gevangenis.

  Het klopt dat Rik niet blij was, toen Aysen een verhoortechniek voorstelde die heel heftig is.(kijk vanavond 26.4 maar) Zoë zou met deze techniek niet alleen haar onschuld kunnen aantonen, maar ook haar schuld. Daar was Rik volgens mij bang voor.
  Ik heb ook zo het gevoel dat Rik meer voelt voor Zoë dan alleen als een vriend.

  Zoë gaat overigens niet fysiek terug (zit vast) naar plaats delict, maar gaat in gedachte / geheugen (door die verhoortechniek/soort hypnose) terug naar de plaats delict.

 20. Helaas kan ik nog niet vooruit kijken want geen Videoland en vind t spannend om af te wachten maar ben je niet stiekem de nieuwe schrijver van gtst met zulke goede ideeen in je stuk!

 21. @ Lou

  Ik had het ook verkeerd trouwens, kunnen het over een week pas zien.
  Dat zou me wel heel leuk lijken!! Haha. We zullen zien wat het uiteindelijk is 🙂

 22. waarschijnlijk gaat sjoerd meerdijk verlaten

  Vrijdag 11 mei
  De dag van de bruiloft begint al vroeg: er wordt omgekleed, een boeket gehaald, trouwgeloften geoefend, een feestlocatie versierd. En Amir wordt de deur uitgestuurd, want het zien van de bruid brengt ongeluk. Sjoerd laat Anton weten dat hij na de plechtigheid zal vertrekken. Dit is voor Anton een trigger om in actie te komen.

 23. @ Melissa

  Oh ik las het als of Sjoerd niet meer welkom was op de trouwerij en hij na de plechtigheid dus de trouwerij zal verlaten. Maar dat ie uit meerdijk weg gaat kan ook nog wel.

 24. Janine gaat niet dood ze valt in slaap op de bank. Zoe probeerd te ontsnappen maar word gelijk weer gepakt rick zoent zoe maar ze wijst hem af.

 25. Nou nou, lijkt erop dat Noud begraven wordt. En zal wederkeren als opnieuw de kleinzoon van Laura met dit keer zijn neefje Sil als de vader..
  Weten we ook voor wie Sjors dochter terugkeert.

  Heftig voor Laura dit.. de zwangerschap van Fien in Nieuwe tijden zal daarmee een positief lichtpunt voor haar zijn en de steun van Stanley zal ze nu nodig hebben.

  En dan Kimberley, ze blijft een Sanders. Benieuwd hoe ze hiermee omgaat en natuurlijk ook maar de vraag of Noud nu niet gewoon verlamd is wat haar frustratie alleen maar nog griter zal maken dan in de cliffhanger. Gaat ze dat handelen…

 26. In de spoiler van dinsdag 8 mei: Laura wil opheldering als Noud gewond is. Ik denk dat Noud niet doodgaat. Dat het toch iemand is op de dag van de bruiloft van Amir en Farah.

 27. Ik denk dat Lana de dader is. (was in de haven) Zij heeft de plons gehoord, heeft Jan willen redden. Hij hij haar toen proberen aan te randen. Waarop zij hem heeft getrapt en hij opnieuw in het water is beland.

 28. Omg ik denk dat ik ook nog gelijk heb dat Farah het gedaan heeft. Spoiler maandag 14 mei: “Amir moet door Anton en Bing in bedwang gehouden worden. Sjors wordt geconfronteerd met diepe gevoelens en een principiele keuze. Sjoerd merkt dat Aysen haar verdriet niet aan wil gaan, maar heeft daar zelf ook moeite mee. Q denkt er serieus over na om meerdijk te verlaten.” Het gaat dus sowieso helemaal mis op de trouwerij. De eerste zin over amir bing en anton: amir is over de rooie omdat farah jm vermoord heeft? Sjors krijgt heeft hier ook mee te maken ivm lana en haar gevoelens voor amir. Maar Aysen haar verdriet weet ik zo niet. Dan denk ik dat ze door de trouwerij emotioneel wordt omdat zij dat ook met sjoerd had kunnen zijn. En Q zou ik zo ook niet weten. Of Farah gaat dood kan ook nog

 29. Ik heb de afl van dinsdag gezien volgende week en hij gaat het proberen met zoe dus ik denk niet dat rik er uit gaat

 30. Farah heeft niks met jan En ze was toen nog in Terneuzen in opvang.Ik zie t nu niet dat zij de dader is. Maar misschien wel dood gaat. En dat Lana terugkomt om Amir te steunen.

 31. Misschien idd wel Farah en dat ze terug komt voor Amir..maar misschien komt ze sowieso wel terug omdat ze sjors mist? Moet het persé met iemand anders te maken hebben? Waar staan de spoilers van 14 mei tm 18 mei??

 32. @PFZ
  De spoilers komen deze week iedere dag. Dinsdag heb ik de gids pas weer. Dus om de twee weken de gids en om de twee weken ook gewoon iedere dag.

 33. Door de spoiler van dinsdag 15 mei denk ik inderdaad dat het om Farah gaat die dood gaat.

  Maandag 14 mei
  Amir moet door Anton en Bing in bedwang gehouden worden. Sjors wordt geconfronteerd met diepe gevoelens en een principiële keuze. Sjoerd merkt dat Aysen haar verdriet niet aan wil gaan, maar heeft daar zelf ook moeite mee. Q denkt er serieus over na om Meerdijk te verlaten.

  Dinsdag 15 mei
  Lucas is niet te stoppen wanneer hij Q een make-over geeft. Ludo heeft met Nina te doen, waarop Loes zijn zorgen probeert weg te smoezen. Amir kan het medische rapport niet aan en wil alle stukken zelf bekijken. Sjoerd pikt het niet wanneer Anton kritisch commentaar op hem heeft.

 34. Wie of wat is jullie bron dan ???

  Beetje onzin om dingen te gaan roepen zonder je bron te vermelden,,
  En dan nog is het nog strafbaar ook om zo maar dingen overste kopiëren zonder bron vermelding,,.
  Staat in het wet boek

 35. Amir zegt op de trouwerij nee tegen Farah inplaats van ja omdat hij nog steeds verliefd is op Sjors. En dan zal er wel iets gaan gebeuren, mischien dat Alex komt binnen vallen en de echte dader (Bing) komt oppakken want zijn verhaal rammelt aan alle kanten en waarom heeft hij dan die laptop meegenomen, waarschijnlijk is er gefilmd door een alarmsysteem en staan er beelden op die laptop waarop is te zien dat Bing het gedaan heeft. Loes heeft die laptop verstopt bij haar oma en zal het wel aan Alex gaan geven zodat de echte moordenaar kan worden opgepakt.

 36. Wat staat er ook alweer op de laptop? Camerabeelden van Bing in de haven? En van wie is die laptop?

  Als Farah op de bruiloft dood gaat, dan wordt het zo’n verhaal a la Roos/ Gijs in seizoen 11. Roos kreeg toen een hartstilstand voor het altaar.
  Zou me eigenlijk niets verbazen want uiteindelijk zullen Amir en Sjors bij elkaar komen, dat zien we van kilometers afstand aankomen.

 37. @Laan, de spoilers in dit geval van GTST Street Team, staan gewoon in de TVGids GTST online. Die kan iedereen lezen en gewoon beschikbaar. Bron vermelding is natuurlijk beter, maar echt geen ramp als het niet gebeurd of even vergeten wordt. Deze fan site haalt de spoilers en verhalen toch ook ergens vandaan en zetten ze op deze site, ook zonder bron vermelding.
  Dus om nu gelijk het Wetboek er bij te halen vind ik nogal flauw van je.

  Verder geven de fans alleen hun ideeën / gedachtegang op deze site. Dat hoeft dus niet zo te zijn of dat het ook gebeuren gaat.

 38. Als ik mij goed herinner was die laptop van Jan Maes. Bing heeft die meegenomen om te kunnen bewijzen waar (donkere zaakjes) Jan Maes mee bezig was. O.a. dat Jan Maes geknoeid had met stukken/papieren van Amir.
  Toen Bing als verdachte in beeld kwam, mocht die laptop niet gevonden worden in het huis van Bing en Nina. Want dan zou duidelijk worden dat Bing op de boot was geweest. Loes heeft toen gezegd dat ze hem zou (laten) vernietigen. Maar naar nu blijkt ligt die laptop nog bij de oma van Loes.
  Ik vermoed dan ook dat Loes, Bing hier mee kan gaan chanteren. Als uitkomt waar Loes op dit moment mee bezig is (drogeren) of als Bing haar blijft afwijzen.

 39. Farah gaat dood ik heb net de afl van 11 mei nu op videoland en op het einde van de afl na dat farah een selfie maakt valt ze naar beneden en is ze dood

 40. Wil niks zeggen. Bill zat ook in de leader terwijl hij geen vaste aanstelling had en ook Amir zat in de leader nog voor hij een vaste aanstelling had.

 41. @E, Lana komt terug voor een begrafenis (zoals vandaag bekend is gemaakt die) van Farah en om Amir dus te steunen, maar op de bruiloft van Amir en Farah is Lana niet aanwezig.

 42. @ Moud ooh jammer. Dan zal op de begrafenis wel door Lana bekend worden wie de dader dan wel is. Wel onrealistisch dat Lana niet op de bruiloft was, ze kon het zo goed vinden met Amir

 43. Nee Amir zit in een Rauw proces die zal voorlopig echt niet aan een vrouw moeten denken, maar ik denk wel dat Amir uiteindelijk voor Sjors gaat, het zal wel ff een tijdje duren, maar hij zal dan wel uiteindelijk vooir Sjors gaan.

 44. Klopt @E, Lana had ook op de bruiloft aanwezig kunnen zijn. Maar ja, het staat nu eenmaal in het script/verhaallijn 🙂 dat Lana terugkomt voor een begrafenis.

  En ja, ik verwacht ook dat op die begrafenis (van wie??) eindelijk duidelijk zal worden wie Lana in de haven heeft gezien en dan ook hopelijk ook de dader is op de moord op Jan Maes. Zodat deze moord eindelijk is opgelost en een einde komt aan deze verhaallijn.

 45. @Natas, Ja daar ben ik nu ook achter.
  Ik vind het gewoon jammer dat er elk jaar weer onduidelijkheid is (en er een discussie ontstaat) over wanneer de cliffhanger is. Dit jaar is niet de 1ste keer dat er verschillende datums gemeld worden in diverse (sociale) media.

 46. Maandag 14 april 2018
  Amir moet door Anton en Bing in bedwang gehouden worden. Sjors wordt geconfronteerd met diepe gevoelens en een principiële keuze. Sjoerd merkt dat Aysen haar verdriet niet aan wil gaan, maar heeft daar zelf ook moeite mee. Q denkt er serieus over na om Meerdijk te verlaten.

  Dinsdag 15 april 2018
  Lucas is niet te stoppen wanneer hij Q een make-over geeft. Ludo heeft met Nina te doen, waarop Loes zijn zorgen probeert weg te smoezen. Amir kan het medische rapport niet aan en wil alle stukken zelf bekijken. Sjoerd pikt het niet wanneer Anton kritisch commentaar op hem heeft.

  Woensdag 16 april 2018
  Zoë heeft het er steeds moeilijker mee om onder de mensen te zijn. Laura weet Rik te helpen met een lastige kwestie. Nina is zichzelf niet en kan er niet tegen als Bing dat opmerkt. Q is het zat om asociaal behandeld te worden.

  Donderdag 17 april 2018
  Janine wordt overdonderd wanneer er onverwacht familie voor haar neus staat. De uitgelaten sfeer slaat al snel om. Linda neemt het ongevraagd op voor Amir. Aysen verrast Anton door het over een huwelijk te willen hebben. Zoë en Rik hebben een kleine overwinning te vieren.

  Vrijdag 18 april 2018
  Amir komt voor een lastig dilemma te staan, maar weet een keuze te maken. Laura stapt in als ze lucht krijgt van een nieuwe modetrend. Nina wil er niet aan als haar labiele toestand wordt gezien als een mogelijke burn-out. Anton is het niet eens met de gang van zaken in het AZM.

  Bron: TV Gids.

 47. @ Anoniem, “ze pleurt” jemig wat een taalgebruik. Het zal maar een familielid van je zijn, ben je dan ook zo grof.

 48. @geiz . Nee want ze betrekken niet hun oude villa. Ze betrekken een nieuwe villa. Dus totaal nieuw begin voor Ludo en Janine in nieuw huis zonder herinneringen.

 49. @ anoniem ja maar het is overduidelijk de set van het oude huis waar Janine alleen heeft gewoond (en daarna Maxime Lorena/Jack en Rikki/ Thijs). Zie niemand dat ofzo?

 50. Voor de azijnpissers die het steeds maar over hebben dat Videoland te weinig afleveringen online zet en het zonde vinden van hun geld:

  Goede Tijden kan je namelijk vooruit kijken, GTST Classics is iedere dag een nieuwe aflevering en van Nieuwe Tijden iedere vrijdag 2 afleveringen op Videoland.

  Dus wat is nu 9 euro per maand als je gewoon alles kunt kijken, en ik neem aan dat je Videoland niet alleen voor de GTST aanschaft.

Geef een reactie