Maandag 23 april 2018
Lucas en Kimberly amuseren zich mateloos als Noud een straf moet ondergaan. Nina krijgt de schrik van haar leven als ze ziet wie het slachtoffer is van haar roekeloze rijden. Ze vat het plan op om terug te gaan naar Hong Kong.

Dinsdag 24 april 2018
Laura wijst Linda op het belang van loyaliteit. Loes merkt hoe serieus de kinderplannen van Bing zijn. Zoë raakt overstuur door een onbezonnen actie van Sjoerd. Nina ontdekt dat Bing en zij afgeluisterd worden.

Woensdag 25 april 2018
Aysen eist meteen uitleg van Alex wanner er schot zit in de moordzaak. Sjoerd kan niet oprecht blij zijn bij het nieuws over zijn vader. Sjors worstelt met haar liefdesleven nadat Janine haar mond voorbij gepraat heeft.

Donderdag 26 april 2018
Aysen probeert Zoë te spreken zonder politietoezicht. Anton ontdekt dat Sjoerd bezig is met een wraakplan. Zoë gaat door een diep dal als ze geforceerd wordt om zich de gebeurtenissen rond Jan Maes te herinneren.

Vrijdag 27 april 2018
Amir ziet dat Farah geniet van Koningsdag, de vrijmarkt en alle koopjes die er zijn. Het brengt hem op een idee waar hij de hulp van Bing voor nodig heeft. Q gaat een uitdaging aan van Noud en Kimberly.

22 comments on “Spoilers 23 tot en met 27 april 2018

 1. Misschien komt Sjors toch te overlijden en is Lana erg geschrokken en is ze verdrietig waarom ze niet eerlijk is geweest over alles en verteld ze alles open en eerlijk…. of overkomt bing iets? Of wordt Martine gevonden en is daar de begrafenis van…. of Amir? Iedereen roept wat ánders overal lees je wat anders…..

 2. Nee Sjoerd dwing Zoë om te bekennen zodat Anton vrijkomt. Er is n schoenafdruk gevonden op Jan , maar is niet van Zoë maar van Loes de waarschijnlijke echte dader.
  Ik gok op Rik , Sjors , BING of Amir die de dood ingaat. Alleen voor deze komt Lana terug. De rest zal haar n worst wezen.

 3. In de aflevering van woensdag 25 april zit een fout. Aysen zegt tegen Rick dat Zoë beweert ANTON een trap te hebben gegeven terwijl zij dit niet meer weet. Dit moest natuurlijk zijn: Zoë beweert JAN een trap te hebben gegeven!

 4. Ik irriteer me trouwens mateloos aan Sjoerd. Hij doet echt alsof dit (Aysen die het wist van Zoë) het ergste is wat er ooit gebeurt is, terwijl zij dankzij hem dr baan kwijt raakte doordat hij betrokken was bij Sacha dr dood en hij heeft ook nog eens 1,5 jaar gelogen over Teddy. Zij heeft hem dat vergeven en nu probeerde zij gewoon een vriendin te helpen en gaat hij zich als een heilige gedragen alsof hij nog nooit iets fout gedaan heeft. Ik vind ze het leukste stel in de serie en hoop ook echt dat ze nog gaan trouwen maar hoop wel dat de schrijvers dan eens ophouden met die verhaallijnen vol leugens de hele tijd.

 5. Ik word een beetje moedeloos van de verhaallijn over Jan Maes. Vind het een gebed zonder eind en Zoë die alsmaar wispelturig is….

 6. wraakactie van Sjoerd is dus dat hij alles annuleert van de Bruiloft en Aysen laat opdraaien voor de kosten, die ze niet meer terug krijgen? Of zal hij toch naar zijn vader luisteren? .. en die therapie van Aysen heeft geholpen, zal ze er nu snel achterkomen van wie de voetafdruk is? Het word tijd, het duurt nu al wel heeellang…..

 7. Aflevering 5720 ; Lana gaat weg van huis, heeft space brownies gebakken. Aflevering 5721; Lana haar telefoon gaat als ze in de haven zit, ze heeft zwarte laarsjes aan. Ze schrikt van iemand en rent weg. Bing stapt uit de auto en blijft stil staan. Er ligt veel touw op de steiger, en degene die jan de trap gegeven heeft staat boven aan het trappetje van de boot, iemand met een half lange jas, pauze 1.30 van aflevering 5721. …. Lana is het dus niet? Is het dan toch Bing? Of Loes?

 8. Amir gaat farah opnieuw ten huwelijk vragen. Dus lijkt me dat Sjoerd zo zn geldproblemen op gaat lossen. Vind zelf wel echt dat die schrijvers nu wel eens op mogen houden met die relatie van Sjoerd en Aysen steeds te verpesten. En ik denk dat loes het gedaan heeft

 9. Ik weet 100 procent zeker dat.loes der wat mee te maken heb ze.doet.zo sluw en nu ook dat ze een obbsesie heeft.voot.bing ze heeft zich zelfs voor de auto van Nina gegooid Zo dat ze njet naar hong Kong hoefde omdat ze bij Bing wil zijn vraag me echt af hoe dit afloopt denk ook dat de cliffhanger over jan gaat en Loes en Bing en Nina wordt Iedergeval heel spannend alleen vind ik wel dat ze de verhaallijnen minder.langdradigen kunnen doen bedoel dat Anton de vader van Tiffy is is nu ook al weer.zowat 1 Jaa rbezig

 10. dat is geen jaar bezig. Daar wordt niks mee gedaan dus niks langdradig in de zaak Anton / Tiffy. Misschien geen interessant verhaallijn in de serie. Allaan voor de magazine. Ik denk dat Aysen onder een brug slaapt? Of stiekem in Boks?

 11. Op 26 april komt Zoë (samen met Aysen) er achter dat zij Jan Maes niet heeft getrapt maar alleen geduwd, Dus Jan Maes ook niet heeft vermoord.

  Maar dat wisten wij als fans toch al?? hahaha 🙂

  Meer wil ik niet kwijt, voor fans die dit nog niet weten willen.

  Voor meer info, kijk op twitter.

 12. Ze slaapt in een motel. Dat zei ze tegen Rik toen hij haar voorstelde dat ze weer bij hem kon verblijven in (volgens mij) de aflevering van 27 apr

Geef een reactie