Maandag 16 april 2018
Loes wordt heel erg zenuwachtig als Zoë te laat is voor een afspraak. Sjoerd verwacht steun van Lucas, maar het loopt anders. Amir spreekt Linda erop aan als zij haar eigen kind negatief beoordeelt. Aysen doet er alles aan om het pact tussen Zoë, Loes en haar in stand te houden.

Dinsdag 17 april 2018
Aysen eist dat Sjoerd haar de gelegenheid geeft om haar keuzes uit te leggen. Alex komt met een nieuwe visie op de moord van Jan Maes. Linda krijgt goed nieuws, maar raakt gestrest als ze geen vrij kan krijgen van haar werk. Anton doet een bekentenis.

Woensdag 18 april 2018
Stanley ziet hoe verdrietig Laura is en doet zijn best om haar op te beuren. Sjors merkt op dat Bing Loes kortaf behandelt en neemt het voor haar op. Farah voelt het ongemak bij Amir en wil weten wat er speelt. Ze benadert om die reden Janine…

Donderdag 19 april 2018
Linda en Sam confronteren Aysen met haar acties. Loes is tevreden wanneer het niet zo goed gaat tussen Nina en Bing. Nina regelt een advocaat. Sjoerd verzamelt moed. Allereerst om Anton onder ogen te komen en dan moet hij zich ook nog gaan excuseren bij Linda.

Vrijdag 20 april 2018
Een plotseling besluit van Bing maakt grote indruk op Nina. Amir begrijpt niet waarom Sjors een uitnodiging van hem afslaat. Laura krijgt een rondleiding door het paleis. Sjoerd, Noud, Kimberly en Lucas dagen elkaar uit. Het leidt tot een onmogelijke weddenschap.

4 comments on “Spoilers 16 tot en met 20 april 2018

 1. Er komt eindelijk wat schot in de zaak wat betreft Jan Maes, ook al hebben ze nog steeds niet de echte dader, want het was sowieso Zoë niet die Lana heeft bedreigd.

 2. Inderdaad Sylvia, ze hebben met Zoë weer de verkeerde (vermoedelijke) dader. Zoë denkt dat zij Jan Maes heeft vermoord, maar na die aanranding op de kade is Jan Maes wel in het water gevallen, maar heeft geprobeerd er uit te komen. Daarna is hij weer in het water geduwd en toen pas verdronken, maar doe wie is hij de 2de maal in het water geduwd …..!!
  En ja ook heeft Zoë, Lana niet bedreigd/gechanteerd. Ik denk hierbij aan Loes of de zoon (Mees) van Jan Maes.

  Er komt inderdaad schot in de moordzaak, maar ik heb toch het vermoeden, zeker met het lezen van de spoilers van de komende 2 weken, dat het nog wel even gaat duren.

  Lana moet eerst terugkomen, want alleen zij kan zeggen wie het uiteindelijk heeft gedaan. Ze heeft e.a. gezien en was toen in de haven nogal in paniek.
  Maar wat heeft zij gezien? Of heeft Lana in haar paniek iets gedaan, wat ze eigenlijk niet wilde. Per – of een – ongeluk!!

 3. Bing stond niet bij het watertrappetje waar Jan wou opklimmen. Het waren duidelijk benen en een jas van iemand anders. Loes.

Geef een reactie