Maandag 30 april 2018
Amir neemt een grote beslissing waar hij Farah mee overrompelt. Bing neemt een grote beslissing waar Nina niet zomaar mee akkoord kan gaan. Loes kan er niet meer tegen als Bing geheimzinnig doet en bestelt iets illegaals in het buitenland.

Dinsdag 1 mei 2018
Laura is verbijsterd als ze ziet dat Stanley een date heeft. Farah weet niet hoe ze zich moet gedragen in de buurt van Nina. Sjoerd eist dat Aysen haar schulden voldoet. Amir worstelt ermee als hij de waarheid moet vertellen.

Woensdag 2 mei 2018
Loes’ plan om Bing te krijgen gaat een nieuwe fase in. Janine denkt een feestje te vieren met Nina, maar dat loopt anders. Zoë houdt het niet meer vol in gevangenschap. Kimberly krijgt een buitenlandse brief en als reactie gaat ze ineens overdreven romantisch doen met Noud.

Donderdag 3 mei 2018
Zoë’s radeloze actie heeft gevolgen voor haarzelf, voor Alex en voor Rik. Lucas krijgt een duidelijk signaal dat er iets mis is met Kimberly. Trotse Amir en Farah stuiten op hoge kosten en weten geen oplossing. Maar dan bieden hun vrienden op originele wijze hulp…

Vrijdag 4 mei 2018
Sam moet vechten voor een stageplek. Rik laat zich niet wegsturen als Zoë niet weet om te gaan met een verrassend initiatief van hem. Stanley zoekt Laura op omdat hij iets op te biechten heeft. Ze besluiten eerlijk tegen elkaar te zijn. Sjoerd betrapt Aysen bij Anton.

7 comments on “Spoilers 30 april tot en met 4 mei 2018

  1. Misschien verzint ze iets om vrij te komen of probeert te ontsnappen haha… en denk niet aysen met anton denk eerder dat ze hem om hulp wilt vragen om geld.. of over de hele zaak jan maes..

  2. @Geiz, Ik wil niet te veel verklappen, dus niet verder lezen als jullie ’t niet weten wilt. (spoiler-informatie)

    Bing heeft Amir gevraagd als spermadonor. Kan mij voorstellen dat Farah tegenover Nina zich geen houding weet te geven. Is nogal een ongemakkelijke situatie. Je man (en dat weet Farah blijkbaar) geeft zijn sperma aan een andere vrouw (Nina dus).

  3. Uiteindelijk willen ze het toch niet, omdat ze eerst zelf een kindje willen? Alleen Amir wilt dit vertellen, maar komt er niet aan toe… Nina en Bing te enthousiast

Geef een reactie