Maandag 9 april 2018
Rik schrijft Zoë een spartaans trainingsschema voor. Loes grijpt haar kans als Bing klaagt over zijn seksleven. Sjors voelt zich ongemakkelijk met Farah in de buurt. Laura biedt Stanley een nacht in De Rozenboom aan.

Dinsdag 10 april 2018
De Toko-inboedel kan als verloren worden beschouwd en Lucas krijgt daarvan de schuld. Linda krijgt de schrik van haar leven. Aysen krijgt een ultimatum voor haar kiezen waardoor haar pact met Zoë en Loes onder druk komt te staan. De Koning dreigt al haar klanten te verliezen.

Woensdag 11 april 2018
Janine krijgt een onverwacht telefoontje uit Milaan en wordt romantisch verrast door Ludo. Sam probeert de verstoorde band met Linda te herstellen, maar heeft daar wel de hulp van Q bij nodig en dat loopt niet als gepland.

Donderdag 12 april 2018
Laura stort zich volledig op het uitstippelen van Stanley’s toekomst, maar hij zit daar niet echt op te wachten. Aysen probeert Sjoerd te misleiden zodat ze door kan met haar onderzoek. Lucas doet een riskante investering.

Vrijdag 13 april 2018
Alex laat een nieuwe verdachte in de Jachthavenmoord arresteren, wat leidt tot schok en verbijstering bij alle betrokkenen. Sjoerd dwingt Q open kaart te spelen over Aysens illegale onderzoek naar de moord op Jan Maes.

33 comments on “Spoilers 9 tot en met 13 april 2018

 1. Nina komt volgende week dus terug, Loes wilt haar kans grijpen bij Bing, zou dat lukken? Aangezien Nina denkt; wat is er met Loes???? En zal Zoë zich aangegeven hebben bij de politie? Er staat dat alle betrokkenen verbijsterd zijn….. en bij de terug komst van Nina staat ook en waarom is Zoë niet op haar werk???? En nu nog onduidelijk, wie komt er dan toch te overlijden? (terug komst Lana?)

  1. @PriscillaZoëFrank dit zijn de spoilers voor over 2 weken. Nina is weer terug en op TV te zien in GTST18 april 2018. Zie elders op deze site het bericht over Nina’s terugkeer.

  1. Ik hoop het ook zo van niet…. Als Bing verstandig is, maar hij deed zoooo moeilijk over Nina die vreemd zou gaan daar in HongKong dus zou hij dan de mist in gaan met Loes??? Tja en Laura eruit, zou ze dan echt overlijden???

 2. @PriscillaZoëFrank, dat Laura zal overlijden in GTST denk ik niet.
  Ik denk eerder dat ze samen met Stanley vertrekt voor een muzikaal avontuur. En misschien wel als paar.

 3. Die nieuwe verdachte die opgepakt wordt, zou zo maar Zoë kunnen zijn.
  Anders hoeft Nina zich niet af te vragen, waarom Zoë niet op haar werk is.

 4. Het is al bekend dat het Aysen is die opgepakt wordt. Vandaar dat je bij vrijdag ook ziet staan dat Sjoerd Q dwingt om openkaart te spelen over Aysen haar illegale onderzoek.

  Als je dat zo leest is het ook best dom dat niemand anders met die logica is gekomen xp haha

  En het is ook al bekend dat of Sjors of Rik komt te overlijden, wat weer zorgt voor de definitieve terugkomst van Lana ( Rik is niet alleen haar ook maar ook een goeie vriend ) en Rikki en Jef zullen weer voor 2 weekjes te zien zijn in GTST..

 5. @Xandra de Wit,
  Ik denk dat Aysen niet wordt gearresteerd voor moord op Jan Maes, maar om het frustreren (tegenwerken/bemoeien) van het moordonderzoek.
  Sjoerd weet dat Q er meer van weet.
  Q heeft dat onderzoeksrapport voor Aysen “gestolen/gekopieerd”. Dus vandaar dat Sjoerd, Q om duidelijkheid vraagt.

  Mocht het wel voor de moord zijn, dan heeft Alex wederom de verkeerde. (de sukkel, sorry). Tjonge tjonge dan wordt het toch weer wachten op Lana.

 6. Als Rikki eventjes terug is vrees ik dat Rik eraan gaat [ ik hoop t niet maar denk t nu wel ]. En Jef is al jaren bevriend met Rik.

  1. @anoniem, 2 april 23.47;

   Kan ook voor Anton zijn dat Rikki even terug is. Anton is tenslotte de opa van Bram.

   Maar hoe komen jullie erbij dat Rikki eventjes terugkomt? Ik heb dat ergens gelezen, gehoord of gezien.

 7. @Xandra

  Klopt, dat had ik ook gelezen.

  Alleen is het dus niet zeker of nou Rik of Sjors eruit gaan. Beide zijn familie van Lana. Dus dat zegt niks. En dat Rikki en Jef tijdelijk terug komen kan net zo goed voor Sjors zijn natuurlijk.

  Ik denk dat het Sjors is. Inge Schrama kan de rol niet overnemen en diegene die de rol van Sjors nu vertaald heeft al toegegeven dat GTST haar teveel wordt i.c.m haar andere werk.

 8. Inge Schrama heeft een vast contract bij GTST dus die komt uiteindelijk na haar burn out echt wel terug (tenzij ze zelf ontslag heeft genomen).

 9. Een werkgever mag een werknemer ontslaan na 2 jaar ziekte. Ingmar zit nu net aan een jaar, dus als ze Sjors laten overlijden dan moeten ze haar nog een jaar uitbetalen. Duur grapje 😉

 10. Ja daarom denk ik dus ook niet dat Sjors dood zal gaan. Tenzij Ingmar Schrama zelf ontslag heeft genomen maar dat lijkt me niet als je ziek thuis zit.

 11. Waarvoor wordt er op deze site nog steeds niet vermeld dat Tim Immers terugkeert als Mark en dat er nieuwe actrice de rol van Janine haar zusje Marieke gaat spelen?

 12. Maandag 16 april
  Loes wordt heel erg zenuwachtig als Zoë te laat is voor een afspraak. Sjoerd verwacht steun van Lucas, maar het loopt anders. Amir spreekt Linda erop aan als zij haar eigen kind negatief beoordeelt. Aysen doet er alles aan om het pact tussen Zoë, Loes en haar in stand te houden.

  Dinsdag 17 april
  Aysen eist dat Sjoerd haar de gelegenheid geeft om haar keuzes uit te leggen. Alex komt met een nieuwe visie op de moord van Jan Maes. Linda krijgt goed nieuws, maar raakt gestresst als ze geen vrij kan krijgen van haar werk. Anton doet een bekentenis.

  Woensdag 18 april
  Stanley ziet hoe verdrietig Laura is en doet zijn best om haar op te beuren. Sjors merkt op dat Bing Loes kortaf behandelt en neemt het voor haar op. Farah voelt het ongemak bij Amir en wil weten wat er speelt. Ze benadert om die reden Janine…

  Donderdag 19 april
  Linda en Sam confronteren Aysen met haar acties. Loes is tevreden wanneer het niet zo goed gaat tussen Nina en Bing. Nina regelt een advocaat. Sjoerd verzamelt moed. Allereerst om Anton onder ogen te komen en dan moet hij zich ook nog gaan excuseren bij Linda.

  Vrijdag 20 april
  Een plotseling besluit van Bing maakt grote indruk op Nina. Amir begrijpt niet waarom Sjors een uitnodiging van hem afslaat. Laura krijgt een rondleiding door het Paleis. Sjoerd, Noud, Kimberly en Lucas dagen elkaar uit. Het leidt tot een onmogelijke weddenschap.

 13. Zoë heeft zichzelf dus aangegeven? (videoland vrijdag) Dus nu aankomende vrijdag op rtl.. Aysen zit nog vast door Petra.. komt ze vrij? Denk het wel… Maar wie er nou uiteindelijk dood zal gaan??? Als Sjors dood gaat, komt dit waarschijnlijk door Farah? … beetje apart als ze nu ‘goede vriendinnen zijn’ Wie heeft gelezen dat Sjors/Rik dood gaan? Waar is dat te lezen? Kan namelijk niks vinden…….. misschien gaat Nina er wel aan door Jaloezie van Loes.. totaaaal wat anders?????

 14. Aysen komt vrij, Anton zit nog vast maar aan de spoilers te zien komt Anton vrij op dinsdag 17 april: “Linda krijgt goed nieuws, maar raakt gestresst als ze geen vrij kan krijgen van haar werk. Anton doet een bekentenis” Ben benieuwd wat die bekentenis dan is van Anton..

 15. En een nieuwe spoiler van maandag 23 april, Nina rijdt blijkbaar iemand aan, iemand die dicht bij haar staat want ze schrikt zich en wil terug naar Hong Kong..

 16. anton komt nog niet vrij, maar ik dat het niet lang meer zal duren maar anton zit er wel enorm verwilded uit met die baard enzo maar dat is logisch als je in de gevangenis zit

 17. Spoiler 25 april sjors worstels met haar liefdes leven, dus zij wordt niet aangereden… dan toch? Zal ze niet haar eigen dochter aanrijden of misschien Loes????? De politie denkt dat Zoe en Anton het samen gedaan hebben, wat zal de nieuwe bekentenis zijn van Anton??? Spannend maar het duurt nu wel erg lang.

 18. Loes wordt aangereden door Nina, ze wacht tot Nina wegrijdt en wordt aangereden…… Komt ze dan te overlijden?? Ze heeft geen verband met Lana maar het kan wel zijn als Lana het hoort via Nieuws/Media etc.. ze terug komt en alles verteld wat ze gezien heeft? Zodat Anton en Zoè waarschijnlijk vrij komen? En Nina vat het plan dan op om terug te keren naar Hongkong.. Zou het dan zo gaan?? eindelijk de ontknoping..

 19. Uit de teaser die zojuist gepost is op de Instagram ziet het er naar uit dat Zoë zichzelf dus nu alsnog gaat aangeven…

Geef een reactie