Maandag 26 maart 2018
Amir wordt gedwongen een traumatische periode uit zijn verleden te herbeleven. Aysen probeert onder een afspraak met Sjoerd uit te komen, omdat ze een geheime meeting heeft. Bing snapt er niets van als Sjors haar kans op geluk lijkt op te geven.

Dinsdag 27 maart 2018
Na een bezoek aan het politiebureau liegt Linda tegen iedereen in haar omgeving. Ze vraagt Ludo om hulp. Sam werkt aan een bijzonder cadeau voor Anton. Rechercheur Alex wordt slachtoffer van fysiek geweld.

Woensdag 28 maart 2018
Bing, Rik en Amir organiseren een persevent om hun ideeën over Boks te presenteren. Iemand anders trekt tijdens de show echter alle aandacht naar zich toe. Laura wil Sjors afleiding bezorgen. Ze gaan shoppen.

Donderdag 29 maart 2018
Bing is niet blij met wat de pers schrijft over Boks. Farah wil alles over Amir weten, maar Amir wil niet alles vertellen. Anton denkt een afspraak te hebben met zijn advocate, maar het blijkt iemand anders.

Vrijdag 30 maart 2018
Lucas heeft een droomhuis gevonden en nodigt alle voormalige Toko-bewoners uit om te komen kijken. Er is maar één negatief puntje: de hoogte van de huur. Aysen wordt betrapt bij het smeden van een illegaal plan.

27 comments on “Spoilers 26 tot en met 30 maart 2018

 1. Die linda blijft ook weer lekker bezig met dat gelieg van haar zo brengt ze anderen misschien ook in een benauwde situatie

 2. Hoi geiz dat is waar wat je zegt ik kijk al 25 jaar at zo lang naar gtst
  Een leugen naar een andere leugen van linda ze maakt het voor haar zelf en haar gezin heel moeilijk

  1. Dat dacht ik al anton wil gaan scheiden van linda het is maar de vraag of scheiding er nu wel doorheen komt of houden ze toch te veel van elkaar

 3. @Vlinder en Anoniem, ja dat klopt. Vooral die strijd van Linda met Laura (om Robbert, Stan en Arnie/ Roos) in seizoen 4 t/m 6 vond ik geweldig. Wat een gouden tijden waren dat!

 4. Wanneer wordt de verhaallijn van Jan Maes eindelijk afgesloten?
  En zal er nog wat vuurwerk komen tussen Peinses Nina en haar Bing?

 5. Donderdag 29 maart
  Bing is niet blij met wat de pers schrijft over Boks. Farah wil alles over Amir weten, maar Amir wil niet alles vertellen. De post brengt een akelige verrassing voor Linda. Anton denkt een afspraak te hebben met zijn advocate, maar het blijkt iemand anders.

  dit is de volledige spoiler van donderdag 29 maart

 6. Wie overlijd nou dan in gtst waardoor Lana terugkomt? Zou er wat met Sjors gebeuren? Omdat die Farah terug is???? Of zal er heeeel wat anders gebeuren dat er iemand overlijd?

 7. Jaaa echt superleuk en goede zet van de schrijvers!
  Ik hoopte altijd al dat met name Marieke weer eens terug zou keren. De actrice vind ik eigenlijk wel te jong gecast, Marieke zou nu echt wel ouder zijn geweest aangezien ze 23 jaar geleden in seizoen 5 voor het laatst te zien was. Oke, ze is ook jonger dan Janine maar het verschil is nu bijna 20 jaar!
  Ook heel tof dat Tim Immers weer Mark de Moor gaat spelen!

 8. Zag net een eerste scene van Mark en Marieke en volgens mij was dat in het nieuwe huis van Ludo en Janine. En dat huis is als ik het goed heb, het oude huis van Janine waar later ook nog half Meerdijk heeft gewoond (Maxim, Lorena en Jack en Rikki en Thijs). Het was in ieder geval wel die set!
  Benieuwd of ze dat dan gaan presenteren als het oude huis van Janine of als een compleet nieuwe woning.

 9. @Geiz, 21.3.2018: 23.43u.

  Klopt. Ik zag ook het ” nieuwe” huis van Janine en Ludo.
  Dus ze verlaten tussen nu en mei 2018 het kleine flatje.
  Dus gaat het ook weer goed met de financiën van Ludo en Janine.

  Ik dacht dat het hun oude huis was, dat ze verloren waren door toedoen van Martine en toen in bezit kwam van Bill.

 10. @GTST Street Team, was gisteren (woensdagavond) te zien in RTLBoulevard.
  Kijk even op de site van Boulevard of RTLXL. Of de GTST sites.

 11. @ Mousy; Nee het is volgens mij echt het oude huis van Janine/ Maxim/ Jack/ Lorena/ Rikki/ Thijs.
  Ik herken die openslaande deuren, die witte paal en de indeling van het huis met die hal en woonkamer.
  Best jammer eigenlijk dat ze uit dat flatje gaan, ik vond het wel iets gezelligs hebben. Hopelijk blijft het wel in de serie en gaan Lucas, Kimberly en/of Noud er wonen. Of inderdaad Linda weer omdat Anton wil scheiden.

  Het huis dat Martine heeft afgepakt en waar Bill nog even woonde, komt denk ik niet meer terug in de serie.

 12. Is het gek om te denken dat Ludo misschien dood gaat?
  Omdat Tim en Marike terug in de serie komen,,
  Misschien om Janine te steunen omdat Marike de zus is van Janine

 13. Oh haha ik zie het nu in de shortie van Anton: Bye bye Linda, je kan weer terug naar je flatje

  Denk niet dat Ludo dood gaat. Hij gaat straks in Boks het kunstgebeuren opzetten samen met Mark en Bing en hij heeft een nieuw huis met Janine

 14. Ik zou echt niet weten wie er dood zou gaan..Als het maar niet weer een Sanders is ofzo. Mis Maxime nog steeds.. Hoop eigenlijk dat Nick nog een keer terug gaat komen.

 15. @Geiz, om te scheiden heb je nog altijd beiden (Anton en Linda) nodig. Anton tekent dan wel de scheidingspapieren, maar als Linda dat niet doet, kan het nog wel even gaan duren alvorens de scheiding er door is.
  Bovendien wilt Anton niet scheiden van Linda omdat hij niet meer van haar houdt, maar om haar te beschermen of als Anton daadwerkelijk veroordeeld wordt (wat ik nog steeds niet geloof), Linda met haar leven verder kan.

  Neen, ik denk dus dat die 2 uiteindelijk niet uit elkaar gaan.

 16. @ Mjo, ja klopt wat je zegt maar ik hoop eigenlijk dat ze wel gaan scheiden. Linda is alleen als onafhankelijke vrouw veel leuker. Vond ik van Janine ook, wanneer ze niet met Ludo was.

Geef een reactie