Maandag 2 april 2018
Bing komt er achter dat Loes een geheim over hem kent. Lucas verzint allerlei manieren om onder het huurcontract uit te kunnen komen. Farah en Amir proberen verloren tijd in te halen, maar het ligt nog erg gevoelig tussen hen. Stanley smoest als Laura iets van hem wil.

Dinsdag 3 april 2018
Bing concludeert dat hij geen geschikte vader is. Linda wordt weggestuurd van haar werk als ze zich, na slecht nieuws, misdraagt. Farah begrijpt er niets van als Sjors haar weigert te helpen. Janine doet een poging om het conflict tussen Ludo en Bing op te lossen.

Woensdag 4 april 2018
Als Sam bij Anton op bezoek gaat, probeert hij haar te intimideren. Farah heeft iets op te biechten bij Amir. Q hoort wat er op Linda’s werk is gebeurd. Aysen krijgt thuis onverwacht bezoek en komt daardoor in een lastige situatie terecht.

Donderdag 5 april 2018
Ludo krijgt een interessant overnamebod. Bing bemoeit zich ermee en vindt dat Ludo een hogere prijs voor zijn bedrijf moet vragen. Aysen vraagt zowel Zoë als Loes om geld om afperser Petra te kunnen afkopen. Lucas zet zijn lichaam in om iets aan de huurprijs van zijn droompand te doen.

Vrijdag 6 april 2018
Laura en Stanley vechten een muzikale ruzie uit. Zoë valt terug in een oude gewoonte. Loes wordt gedwongen fraude te plegen. Ondanks de huurproblemen worden de kamers in het nieuwe woonpaleis toch verdeeld. Sjoerd vraagt Bing om een persoonlijke gunst.

10 comments on “Spoilers 2 tot en met 6 april 2018

 1. Nieuwe spoilers:

  Maandag 9 april
  Rik schrijft Zoë een spartaans trainingsschema voor. Loes grijpt haar kans als Bing klaagt over zijn seksleven. Sjors voelt zich ongemakkelijk met Farah in de buurt. Laura biedt Stanley een nacht in De Rozenboom aan.

  Dinsdag 10 april
  Lucas krijgt de schuld als blijkt dat de inboedel van Toko niet meer te redden is. Daardoor dreigt De Koning al haar klanten kwijt te raken. Aysen krijgt een ultimatum waardoor haar pact met Zoë en Loes onder druk komt.

  Woensdag 11 april
  Janine krijgt een onverwacht telefoontje uit Milaan én wordt romantisch verrast door Ludo. Sam probeert de verstoorde band met Linda te herstellen, maar heeft daar wel de hulp van Q bij nodig en dat loopt niet als gepland.

  Donderdag 12 april
  Laura stort zich volledig op het uitstippelen van Stanley’s toekomst, maar hij zit daar niet echt op te wachten. Aysen probeert Sjoerd te misleiden zodat ze door kan met haar onderzoek. Lucas doet een riskante investering.

  Vrijdag 13 april
  Alex laat een nieuwe verdachte in de Jachthavenmoord arresteren, wat leidt tot schok en verbijstering bij alle betrokkenen. Sjoerd dwingt Q open kaart te spelen over Aysens illegale onderzoek naar de moord op Jan Maes.

  1. Wie o wie is die nieuwe verdachte in de Jachthavenmoord!! Mag mij benieuwen. Spannend.
   Hopelijk komt er eindelijk wat vaart in dit onderzoek!

 2. MA 9/4
  Rik schrijft Zoë een spartaans trainingsschema voor. Loes grijpt haar kans als Bing klaagt over zijn seksleven. Sjors voelt zich ongemakkelijk met Farah in de buurt. Laura biedt Stanley een nacht in De Rozenboom aan.

  DI 10/4
  Lucas krijgt de schuld als blijkt dat de inboedel van Toko niet meer te redden is. Daardoor dreigt De Koning al haar klanten kwijt te raken. Aysen krijgt een ultimatum waardoor haar pact met Zoë en Loes onder druk komt.

  WO 11/4
  Janine krijgt een onverwacht telefoontje uit Milaan én wordt romantisch verrast door Ludo. Sam probeert de verstoorde band met Linda te herstellen, maar heeft daar wel de hulp van Q bij nodig en dat loopt niet als gepland.

  DO 12/4
  Laura stort zich volledig op het uitstippelen van Stanley’s toekomst, maar hij zit daar niet echt op te wachten. Aysen probeert Sjoerd te misleiden zodat ze door kan met haar onderzoek. Lucas doet een riskante investering.

  VR 13/4
  Alex laat een nieuwe verdachte in de Jachthavenmoord arresteren, wat leidt tot schok en verbijstering bij alle betrokkenen. Sjoerd dwingt Q open kaart te spelen over Aysens illegale onderzoek naar de moord op Jan Maes.

 3. Er mag nu toch wel een keer een ander iemand opgepakt worden, want anton is nu in de war en gaat eigenlijk voor niks scheiden waardoor hij later weer spijt gaat krijgen

Geef een reactie