Maandag 19 maart 2018
Als Linda, Sam en Q overdonderd worden door een heftig bericht, gaan zij meteen op onderzoek uit. Amir wil het verleden tot gespreksonderwerp maken, maar dit wordt hem verboden. Q weet meer over Amir, maar Sjors wil het niet horen.

Dinsdag 20 maart 2018
Stanley heeft een plannetje met Laura en geeft haar geen ruimte om tegen te stribbelen. Aysen wil, samen met Zoë, de fatale nacht reconstrueren. Zoë heeft hier geen zin in. Verdrietige Amir moet Bing een bekentenis doen.

Woensdag 21 maart 2018
Linda is geschokt door wat er op de deurmat ligt. Sjoerd neemt een trieste levensbeslissing. Sam krijgt te maken met bedreigingen. Rik werkt hard aan de toekomst van Boks. Als Ludo een bevlogen plan presenteert aan Bing, heeft hij niet door dat Bing dit niet ziet zitten.

Donderdag 22 maart 2018
Wat Linda te horen krijgt is zo ingrijpend, dat ze er alleen over kan liegen. Zoë sluit een deal met Rik waar ze beiden beter van worden. Het doet Aysen pijn als ze ziet hoe slecht Sjoerd er aan toe is.

Vrijdag 23 maart 2018
Sjors verzamelt al haar moed en doet Amir een bekentenis. Als Ludo wel contact krijgt met Nina en Bing niet, reageert Bing gefrustreerd en onberekenbaar. Zoë vindt een nieuw sportslachtoffer, Stanley vindt een baan, Laura vindt Stanley een bemoeizuchtige klaploper.

4 comments on “Spoilers 19 tot en met 23 maart 2018

 1. Er komt weer een nieuw personage in GTST, maar niet zomaar iemand! Het is namelijk de vrouw van Amir. Maar was Amir niet verliefd of Sjors?! Dit wordt heel erg spannend. De vrouw van Amir heet Farah en ze komt net op het moment dat Amir zijn gevoelens voor Sjors wil uitspreken

 2. Amir terug naar zijn vrouw
  Bing terug naar Sjors
  Nina terug naar Noud
  Kimmie uithuilen bij de barman van de Koning
  Eind goed,al goed

 3. Vergeet Loes niet.. Die is alleen nu even tijdelijk niet te zien omdat die naar Hong Kong is, naar Nina. Maar daar komt wel snel verandering in!

Geef een reactie