Nina binnenkort terug in Meerdijk, maar is dit op tijd?

Het heeft even geduurd maar binnenkort is te zien hoe Nina terug is in Meerdijk. De tijd dring dus voor Loes om de liefde van Bing voor zich te winnen, zal haar dit op tijd lukken?

Het is al weer even geleden dat Marly van der Velden de set van GTST verliet om met zwangerschapsverlof te gaan. Nu haar verlof erop zit is ze binnenkort weer te zien in Meerdijk.

Loes
Bing is natuurlijk enthousiast maar dit geld niet voor iedereen… In de spoiler van 9 april is te lezen hoe Bing klaagt over zijn seksleven en hoe Loes haar kans grijpt… Maar zal haar dit lukken? Nina merkt, na de hereniging met haar familie, dat er iets aan de hand is met Loes, maar wat?

Zoë
Ook heeft ze de moord op Jan Maes niet meegekregen, dus wat is er eigenlijk precies aan de hand met Zoë? Daarnaast meld RTL Boulevard dat Nina zich afvraagt waarom Zoë niet op haar werk is en in de Spoiler is te lezen dat op vrijdag 13 april Alex een nieuwe verdachte arresteert… Zou Zoë vastzitten voor de moord op Jan Maes?

Nina is terug in Meerdijk op 11 april op Videoland en op 18 april op RTL 4.

15 reacties

 1. PriscillaZoëFrank

  SPANNEND SPANNEND!!!!!! Denk dat Loes zegt dat ze naar bed is geweest met Bing en dat dat misschien niet zo is????? LEUGENS DUS? En Zoë ik denk dat ze zich toch heeft aangegeven.. (valt in oude gewoonte? kan niet leven met gedachte dat anton vast zit en iedereen er onder lijdt) Spannend!!!

 2. Loes heeft jan vermoord hoor !!

 3. PriscillaZoëFrank

  SPANNEND HIHI WAAROM DENK JE DAT?????

 4. Nee….ik denk nog steeds aan Mees. De zoon van Jan…zat waarschijnlijk bij Lana op school

 5. ja dat kan natuurlijk ook, die kwam ook in een keer opdagen…. maar wie zou er dan overlijden????

 6. Wow Cornelia. Niet eens aan gedacht.. goede theorie! Dat zou natuurlijk typisch GTST zijn, ben benieuwd!

 7. Gestoorde Loes inderdaad. Dat t Mees zou zijn geloof ik niks van.

 8. Mees is inderdaad het meest voor de hand liggend. Klopt wbt de bedreigingen (school) en hij is in beeld gebracht, zonder een reden zou dat totaal zinloos zijn.

 9. Ja dat zou zomaar eens kunnen dat het idd Mees is! Zou me niets verbazen, dan is het een soortgelijk verhaal als toen met Sil die Ruger Goedhart ombracht

 10. Loes is het echt niet! Zij heeft net een vaste rol in GTST, dan lijkt het mij niet dat zij nu de dader is want dan zou ze ook weer uit de serie moeten verdwijnen

 11. Ik denk dat Lana de schuldige is en Zoë heeft dat gezien. Alleen dat herinnerd ze niet meer.

 12. Zit er nog leven in deze site? Laatste bericht van twee weken geleden? Nul aandacht besteed aan de terugkeer van Mark en Marieke? 🙁

 13. Toen Lana bericht insprak stond die persoon onder de naam ”zij” . En ze raakte in totale paniek met die 2. Loes en Zoe. Loes is t en echt niet mees.

 14. Fhara pleurt van het balkon bij het maken van een zelfs ,,, en valt dood ,,,,,

Geef een reactie