• 9 maart 2018
 • GTSTfanclub
 • 39

Deze week meldde RTL Boulevard dat Lana net voor de zomerstop terug zou komen in Meerdijk. Vandaag heeft Libelle echter anders gemeld.

RTL Boulevard meldde dat Lana net voor de zomerstop zou terugkomen voor de begrafenis van Jan Maes. Dat kan natuurlijk helemaal niet: zijn zoon Mees heeft al een aantal weken terug tegen Zoë verteld dat de begrafenis was geweest.

Volgens het artikel van Libelle komt Lana terug naar Meerdijk om haar geliefden te ondersteunen omdat er iemand anders in Meerdijk zal overlijden. Maar wie dan? Je zou verwachten dat het dan een vriend of vriendin van haar moeder Sjors zou zijn. Hoe dan ook, spannend gaat het de komende tijd dus weer worden.

Overlijden Jan Maes

Ook speelt Lana een sleutelrol rondom het overlijden van Jan Maes. Vermoedelijk heeft zij de dader gezien en is ze daarom de laatste tijd zo ontspoord. Wellicht word dus ook de dader eerder bekend dan verwacht…

Lees hier het volledige artikel op de website van Libelle

39 comments on “Breaking: Lana eerder terug in Meerdijk voor een begrafenis, maar van wie?

 1. Amir is een vast karakter. Eentje die ze er niet zomaar binnen een jaar weer uitschrijven.
  Vergeet niet dat het over de cliffhanger gaat. Dus het kan ook nog een karakter zijn die nu nog niet te zieen is! 🙂

 2. Kan zo veel …

  Zoie ,,pleegt zelfmoord omdat ze het niet aan kan.
  Laura,, pleegt ook zelfmoord….
  Rik ,,,ongeluk..
  Sjors ,,,,word vermoord Door farha

  We sullen het snel meemaken,,, nog voor de zomer stop volgens de Liebelle

 3. waarom denkt iedereen toch altijd dat Laura eruit gaat LOL.
  Denk je echt dat ze nu, een paar jaar voor haar pensioen, haar vaste baan opgeeft? xD

 4. Ik vind dat ze de laatste jaren erg gemakkelijk karakters laten overlijden bij GTST. Als ze zo dichtbij de werkelijkheid willen blijven… dat gebeurt bijna nergens. Ik ben blij met de terugkeer van Stanley, de komst van Farah en het nieuws dat Lana ook weer terugkomt. Het wordt eindelijk weer wat leuker, ik ben zo klaar met dat gezeik rondom Jan Maes. Fingers crossed dat Robert ook nog heel even terugkomt, als hij toch bij Sil in Utrecht is 😉

 5. Maakt niks uit of Amir vast of niet vast is. Misschien maar een contract voor 1 jaar. T zou ook nog Bing kunnen zijn. Laura of Martine acht ik minder groot. Sjors of Rik groter.

 6. @Naat :), Laura hoeft niet zelf (vlak voor haar pensioen) haar baan op te geven. Kan ook door haar werkgever ontslagen worden. Is geen uitzondering, gebeurd in de “echte wereld/realiteit” (helaas) ook.

 7. Ik hoop ook dat Martine alsnog ergens is aangespoeld en dat Lana voor de begrafenis van Martine (haar oma) terug komt naar Meerdijk.
  En gelijktijdig ook nog even haar mond open doet, zodat ook de moord op Jan Maes opgelost wordt.

  Anton of Laura dood?? Neen, niet weer een vast en / of oud vertrouwd personage weg uit Meerdijk. Dat zie ik niet zitten.
  Komt er waarschijnlijk weer (sorry) van dat jong grut voor terug. Die hebben nu al genoeg. Een mooie afspiegeling tussen jonge en oude acteurs/personages zou prettig zijn.
  Anders wordt het voor je het weet, een 2de SpangaS, Brugklas of Nieuwe Tijden.

 8. Lana kent Sjoerd niet. Ik hoop dat Rik in leven blijft. Het zou Amir kunnen zijn.
  Anyway Lana zal Loes ontmaskeren. Nu is t overduidelijk dat Loes de dader is. Ze is een gestoord wijf , merk je aan alles hoe ze te werk gaat met Bing en Nina. En ook hoe ze zich gedraagd rondom de zaak Jan Maes.

 9. Ik hoop trouwens niet dat t Martine is. En als je de libelle goed leest gaat t om een nu nog levende aanwezige personage.

 10. Ik bedoelde haha: ik denk dat bing misschien dood gaat? Stanley is terug waarschijnlijk maar tijdelijk misschien om bing even zijn hoogte punt te geven(gebeurde bij maxime ook) en bing is iemand waar Lana voor terug zou komen, bing zit al heel wat jaren in de serie en het zou dus goed kunnen dat everon(acteur) een nieuwe uitdaging wil. En dat zou de verhaallijn van Nina ook weer interessant kunnen maken, maar het vinden van Martines lichaam zou ook nog kunnen idd!

 11. @Anoniem 14.3.2018; 10.39

  Misschien spoelt Martine wel aan (en dus gevonden) en komt Lana voor de begrafenis van Martine (haar oma) terug?

  Ik hoop ook dat met Lana’s terugkeer, ze haar mond eindelijk opendoet en dat dan ook de moordzaak van Jan Maes wordt/is opgelost.

 12. Nee ik weet praktisch zeker dat t NIET Martine is. Er wordt geschreven ”iemand anders binnenkort komt te overlijden in de serie.” . Dus een huidige personage. En als Martine aan zoe spoelen was ze allang overleden en nu pas terecht. Ik gok op Bing , Amir , Rik of misschien zelfs Sjors.

 13. @anoniem 15.3.2018; 01.39u

  Martine is nooit gevonden en dus ook niet officieel dood verklaard. Dus vermist.
  Maar goed we zullen het moeten afwachten.

  Ik hoop in ieder geval dat het niemand van de vaste cast (“oude garde”) is. Er zijn al genoeg goede acteurs/personages verdwenen.

 14. Ik denk dat het Zoë is. Dat die d’r een eind aan maakt, ofzo en dat Lana bij de begrafenis eruit gooit wat er nou precies gebeurd is.

 15. Lana kent Sjoerd wel… Rikki en Lana zijn nichtjes… Hun vaders zijn broers. Dus Lana en Bram zijn familie. Lana is zijn oudtante.

 16. Google even wat oudtante is, ik zal je die moeite besparen. Je bent een oud tante als de kinderen van je broer of zus een kind krijgt. Lana is Brams achternicht.

 17. @Marijke, ik weet niet waar je de afgelopen tijd geweest bent of gedaan hebt, maar je hebt in ieder geval GTST niet gevolgd in de media en op diverse fansites van GTST.

  Want Rikki heeft al 3 a 4 maanden geleden GTST verlaten.

  En NEEN, ze gaat ook niet met haar vriend naar de USA, want de relatie met haar vriend is over en uit.

 18. Ik denk eerder dat Farah iets overkomt. Ze hebben de leader net veranderd en (nieuwe) shots toegevoegd van Sjors (Melissa) & Amir, Zoë, Rik, Sjoerd, Sam & Q, en Loes. Lijkt me niet dat ze een shot gaan maken voor iemand die er uiteindelijk maar een paar maanden in zit. En nu ik het toch over de leader heb, ik hoop ook echt dat Sjoerd en Aysen samen een shot krijgen, ze zijn al sinds 2015 samen maar dat zal wel niet aangezien ze die van Sjoerd net vernieuwd hebben.

 19. Misschien amir…omdat farah met de bruiloft valt en komt in het ziekenhuis. En heeft een nieuw hart nodig om te overleven. En dan gaat amir zijn haar doneren..omdat hij farah het leven wilt gunne..

 20. Amir wil eerst in de aflevering van volgende week dinsdag (15 mei) een second opinion en het laatste stukje van de aflevering weet hij dat hij Farah echt kwijt is

Geef een reactie