• 9 maart 2018
  • GTSTfanclub
  • 2

Binnenkort kunnen we zien hoe Farah naar Meerdijk komt. De rol van Farah zal vertolkt worden door Zahra Lfil.

Het is al een tijdje duidelijk dat Amir gevoelens heeft voor Sjors. Hij is echter nog steeds getrouwd en zijn vrouw heeft hij achtergelaten toen hij naar Nederland vluchtte. Omdat hij nog steeds trouw is aan zijn vrouw besluit hij daarom afstand te nemen van Sjors.

Maar net als Amir zich open wilt gaan stellen voor zijn gevoelens voor Sjors en zich bewust word van het feit dat zijn vrouw waarschijnlijk om het leven is gekomen worden ze verrast door een nieuwkomer in Meerdijk: Farah Nazar.

De komst van Farah zal dus ook een hoop stof doen opwaaien in het plaatsje Meerdijk…

2 comments on “Breaking: Farah komt naar Meerdijk

  1. Op 17 mei 2018 komen oud bewoners Mark de Moor en Marieke voorgoed terug in GTST. Mark de Moor wordt weer gespeeld door Tim Immers en Marieke wordt gespeeld door de nieuwe actrice Lidewij Mahler.

    Mark de Moor is een zwager van Ludo en Marieke de zus van Janine.

  2. @Richard, dat klopt.
    Dit nieuws is al enige tijd geleden gemeld en wel op 21 maart 2018.
    Helaas wel op andere GTST fan sites vermeld. Deze GTST fan site heeft dit helaas niet gemeld met een artikel.

Geef een reactie