• 23 februari 2018
 • GTSTfanclub
 • 17

Maandag 5 maart 2018
Als Laura het even niet meer ziet zitten, springen er drie mensen voor haar in de bres. Sjoerd krijgt de indruk dat Aysen Antons onschuld probeert aan te tonen. Hij wil weten waarom. Amir is ervan overtuigd dat Bing Lana helemaal verkeerd aanpakt. Sjors is slachtoffer van een zwijgoffensief.

Dinsdag 6 maart 2018
Sjors kan het niet aan als Lana hysterisch wordt. Ze huilt uit bij Bing, terwijl Lana een levensles leert van Amir. Ook Rik komt met een advies voor de impasse waarin moeder en dochter zitten. Er wordt een ingrijpende beslissing genomen door de Langevelds.

Woensdag 7 maart 2018
Bing krijgt een intieme foto onder ogen met daarop… Nina. Hij gaat op onderzoek uit. Lucas raakt totaal in paniek als hij denkt dat Kimberly dingen heeft weggegooid waaraan hij grote emotionele waarde hecht. Zoë zoekt afleiding in hard werken.

Donderdag 8 maart 2018
Als Aysen verder wil komen met haar onderzoek, begint het met smoezen, dan komen de leugens en vervolgens gaat ze nog veel verder. Loes heeft hulp nodig van Kimberly en Lucas om een plan van Bing te stoppen. Pas als Janine aandringt, verwoordt Ludo hoe hij nu tegen de zakenwereld aankijkt.

Vrijdag 9 maart 2018
Anton verwijt de politie tunnelvisie en geeft zijn advocaat opdracht om daar doorheen te breken. Laura reageert haar frustratie af op iemand die er eigenlijk ook niet veel aan kan doen. Aysen doet een ultieme poging om door de geheimhoudingsplicht van Deborah heen te breken.

17 comments on “Spoilers 5 tot en met 9 maart 2018

 1. @Sylvia, dat vroeg ik mij ook al af. Wilde het ook al in een reactie gaan vragen.

  Maar als ik de spoiler zo lees, vermoed ik dat het Anton’s advocate is.

  Maar goed, misschien weet een andere fan meer. Dan hoor ik dat ook graag.

 2. ik snap eigenlijk wat sjoerd nou eigenlijk wil bewijzen tegen anton, hij heeft zelf ook verkeerde dingen gedaan en dan wilt hij wilt hij een boekje open over anton, sjoerd moet eerst maar is naar zich zelf kijken

 3. Maandag 5 maart
  Alex wordt aangepakt als hij Anton iets te veel het leven zuur maakt. Aysen probeert haar oud-collega bij te sturen. Linda kan er niet bij dat Sam haar stage heeft afgezegd. Lana verrast Amir met een positief plan. Sjoerd doet een boekje open over Antons gewelddadige verleden.

  dit is de goede spoiler van 5 maart

 4. @Melisssa, klopt. Dat weet Sjoerd zelf ook wel.

  Maar we weten natuurlijk nog niet tegen wie Sjoerd dat boekje open doet en in welk verband of de aanleiding ervan, dat hij dit zegt of doet. Hij kan dit ook tegen iemand zeggen die hij vertrouwt en omdat hij bang is. We weten allemaal, zo ook Sjoerd, dat Anton een opvliegend karakter heeft.
  Ik denk eerlijk gezegd niet, dat Sjoerd z’n vader in een kwaad daglicht wil stellen, zodat Anton in nog grotere problemen komt.

  In de spoilers worden vaak uitspraken/kwesties anders neergezet of door ons anders geïnterpreteerd, zelfs ook uit z’n verband getrokken, we moeten dat op de TV in het verhaal / situatie, waarom Sjoerd dit doet/zegt.

  1. @Moud

   ja dat is ook zo
   ik denk dat anton wel weer vrij komt want veel bewijs hebben ze niet dan alleen dat tennis pasje waar loes voor heeft gezorgdt
   zal mij benieuwen wanneer anton & linda elkaar weer mogen zien

 5. Ze zal Antons advocaat kunnen zijn maar t kan ook de voogd van Lana zijn in t internaat. Misschien zal t nooit of heel laat pas uitkomen dat Lana t heeft gedaan [ dood Jan Meas ] of alles precies weet wie t heeft gedaan! Ze was heel bang voor Zoë toen ze in Boks introk met Sjors en daarna weer naar Rik vluchtte.

 6. Ik denk echt nog steeds dat Loes de dader is. Door haar acties houdt ze zichzelf buiten schot van de politie, maar ik vind dit juist alleen maar meer verdacht. Loes met al haar “plannetjes”, ik vertrouw haar voor geen meter haha.. En waarom Lana niet bij Bing wilde wonen? Daar was niet alleen Zoë, maar ook Loes was daar! Loes komt daar dagelijks over de vloer en Lana wilde die confrontatie met Loes niet. Daarom dat ze naar Rik wegvluchtten.

 7. Het was Lana, ik kan niet tot een andere conclusie komen.

  Jan klom uit het water, Lana hoorde een geluid en verschuilde zich. Jan zocht haar op voor hulp, Lana schrok en duwde hem terug het water in. De kou icm de klap op zijn hoofd werden Jan teveel en hij bezweek.

 8. Lana gaat volgende week dinsdag weg uit meerdijk en op het einde belde ze iemand dat ze niks had gezegd en dat hij sjors met rust moet laten dat dat gesprek weet ik het zeker lana heeft gezien wie het gedaan heeft

 9. MA 12/03
  Kimberly is er getuige van dat Aysen een stiekem afspraakje maakt. Linda probeert een stommiteit voor Anton te verzwijgen, maar hij krijgt toch argwaan. Het frustreert Bing meer en meer dat Nina zijn telefoontjes niet beantwoordt. Laura begint een kruistocht tegen Stanley.

  DI 13/03
  Als Q een ontdekking doet, weet hij Aysen klem te zetten. Janine raakt verontrust door nieuws over Ludo’s bedrijf. Linda zet Sjoerd onder druk. Goed nieuws voor Zoë: ze mag een toelatingstoets voor de medicijnenstudie doen.

  WO 14/03
  Laura wordt uitgedaagd door Stanley en zorgt ervoor dat hij haar met andere ogen gaat zien. Aysen probeert Sjoerd ervan te overtuigen dat hun woonsituatie totaal ongeschikt is om voor Bram te zorgen.

  DO 15/03
  Linda schrikt als Anton de juridische tactiek van zijn advocaat niet ziet zitten. Als Bing Amir om hulp vraagt, heeft Amir niet door dat Bing een geheime agenda heeft. Rik doet Zoë een aanbod dat ze niet kan weigeren.

  VR 16/03
  Amir beseft dat hij de toekomst alleen maar kan omarmen als hij het verleden achter zich laat. Q helpt hem hier op creatieve wijze bij. Rik voorziet Sjors van liefdesadvies. Sam wordt achterdochtig als Q een geheim voor haar heeft.

Geef een reactie