• 13 februari 2018
 • GTSTfanclub
 • 20

Maandag 26 februari 2018
Anton voelt dat hij klem gezet wordt als Alex details van hem vraagt. Linda is bloednerveus wanneer ze wordt opgeroepen voor verhoor. Sjoerd heeft slecht nieuws en eist dat Bing hem inlicht over Jan Maes. Q komt ongevraagd met juridisch advies, maar dat valt niet goed.

Dinsdag 27 februari 2018
Rik betrapt Lana als ze iets strafbaars doet. Als Lana op de vlucht slaat, tergt ze haar moeder en daagt ze haar uit. Aysen komt erachter wat voor rotstreek Loes heeft uitgehaald. Linda vreest voor gevangenisstraf.

Woensdag 28 februari 2018
Laura laat iets van zich horen, maar dit roept alleen maar vragen op. Kimberly ontkent bij Janine dat ze vanwege Ludo uit huis is gegaan. Noud wordt hierdoor aan het denken gezet en wil weten hoe het met Kimberly zit.

Donderdag 1 maart 2018
Noud raakt gealarmeerd als hij Laura te spreken krijgt. Linda eist van Ludo dat hij er persoonlijk voor zorgt dat Anton een bericht van haar krijgt. Q maakt Sam grote verwijten: alle ellende in zijn leven komt door haar!

Vrijdag 2 maart 2018
Als Laura het niet meer ziet zitten, springen er drie mensen voor haar in de bres. Sjoerd krijgt de indruk dat Aysen Antons onschuld probeert aan te tonen. Hij wil weten waarom. Amir vindt dat Bing Lana verkeerd aanpakt.

20 comments on “Spoilers 26 februari tot en met 2 maart 2018

 1. Ja @Sylvia, dat zou ik ook wel eens willen weten. Zou een hoop kunnen verklaren.

  Nu is er een hoop gedoe met diverse verdachten (en Anton in de bak?) terwijl het allemaal anders kan zijn, als eindelijk bekend wordt wat Lana heeft gezien.

  Maar ja, een soap en GTST kennende duurt dat nog wel even, alvorens deze moord of ongeluk is opgelost.

 2. @Melissa, Na dat geduw en getrek op de kade tussen Zoë en Jan Maes, is Jan Maes in het water gevallen. Maar je kon ook zien dat een hand (van Jan Maes) bij dat trappetje, hij probeerde dus eruit te klimmen. Op dat moment heeft blijkbaar iemand (Lana in een paniek reactie) hem teruggeduwd het water in en toen is Jan Maes pas verdronken.

  Eerlijk gezegd het verhaal van Lana wat ze gisteravond in de aflevering opbiechtte (pesten op school) bij haar moeder, weet ik ook niet of ik dat geloven moet.

  Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat GTST schrijvers pesten op school onder de aandacht wil brengen.
  Misschien dacht Lana wel dat het een van die jongens was die haar op school pesten.

  Het is dus afwachten, Zoë is er wel bij betrokken, maar Jan Maes is niet door haar toedoen verdronken.

 3. als je het backstage filmpje op gtst.nl heb gezien dan weet je dat zoe het heeft gedaan, maar dat zal je niet hebben gezien denk ik

 4. Wat een spanning als dit als dat, ik ga er ook aan mee doen komt ie wat als laura voorzichtig er uit wordt geschreven?, daar was ie dan (als).

 5. Leuk dat je er ook bent @Frank. 🙂

  Is toch leuk dat speculeren, wat dat of als dit etc.
  We weten het allemaal niet, (geen glazen bol) maar soms zitten er reacties bij, dat ik denk: jeetje zo had ik het nog niet bekeken.

 6. Anton, Ludo en Bing zijn het in ieder geval niet.. Maar er is iemand die Lana gezien heeft en ik ben wel benieuwd wie dat is

 7. @GTST Street Team, zojuist even de shortie van de GTST aflevering van vanavond gezien. Je ziet dan de (flits)blikken van Lana als ze Zoë ziet. Lana wilt ook niet met Sjors bij Bing wonen. (natuurlijk omdat ook Zoë daar woont).

  Ik ben het dus met je eens, heb dat ook al meerdere malen gezegd, dat Lana meer weet, gezien heeft. Maar toch ben ik er niet van overtuigd dat Zoë het gedaan heeft. Iemand anders heeft “het werk” afgemaakt. Maar wie? Toch Lana? Ik ben ook erg benieuwd.

 8. ik begin steeds meer te geloven dat je wel eens gelijk kunt hebben. Zou ook verklaren waarom ze niet in de leader van gtst staat (ondanks ze qua leeftijd natuurlijk nu gewoon voor vast mee zou kunnen spelen) Omdat ze dan Meerdijk zou verlaten ,

 9. Met Amy is het ook al eens gebeurd, die wilde toen Nina vermoorden. Lana zou misschien ook voorspelbaar zijn omdat ze de enige is waarvan het geen vast personage is..

 10. Ze heeft hem toen ze onder invloed was en hij via de zwemtrap het water uitkwam een doodklap gegeven met de fles…

Geef een reactie