• 9 februari 2018
 • GTSTfanclub
 • 15

Maandag 19 februari 2018
Aysen vindt dat Laura veel te veel in zelfmedelijden blijft hangen. Sjors eist van Rik dat hij Lana niet vertelt van hun break-up. Sam krijgt te horen of ze door is naar de volgende ronde. Lucas doet of hij zich van geen kwaad bewust is over wat hij Laura heeft geflikt.

Dinsdag 20 februari 2018
Anton komt voor een groot medisch dilemma te staan. Sam gaat aan de slag met een heftig thema voor een fotoreportage. Het laat haar niet onberoerd. Amir worstelt ermee dat hij ontroerd raakt door Sjors. Janine wordt gevraagd een confronterend artikel voor de krant te schrijven.

Woensdag 21 februari 2018
Zoë heeft heel levendige nachtmerries. Kimberly en Noud worden betrapt door Lucas, die vervolgens een verrassing voor hen heeft. Lana doet moeilijk over de zoveelste verhuizing dit jaar. Amir wil geen open kaart spelen tegenover Sjors.

Donderdag 22 februari 2018
Loes pleegt een inbraak. Zoë gaat over een grens die niet gezond voor haar is. Q komt in een superongemakkelijke situatie terecht. Als Aysen een sollicitatie heeft, zit dit Sjoerd dwars.

Vrijdag 23 februari 2018
Sjoerd wil weten waarom Aysen alle ellende rond Zoë probeert goed te praten. Anton merkt hoe boos het AZM is als hij een artikel over de bezuinigingen in de krant laat plaatsen. Kimberly overdondert Ludo met een uitnodiging waar hij niet onderuit kan, ook al wil hij dit wel.

15 comments on “Spoilers 19 tot en met 23 februari 2018

 1. @Sylvia, maar geen inhoudelijke reactie blijkbaar.

  Telkens bij het verschijnen van nieuwe spoilers op deze site, zie/lees ik je zelfde reactie. Wordt en beetje afgezaagd.

  Dit is een discussie platform, snap je.!!

  1. Sorry, ik geef vooral die reactie om andere reacties in mijn mail te kunnen ontvangen, als ik mij daarvoor zou kunnen aboneren zonder iets te plaatsen zou ik dat doen.

 2. @Frank, daar is deze site / platform uiteindelijk wel voor bedoeld. Om een gezonde discussie op gang te brengen.

  Dat jij dit niet vindt is toch echt jouw probleem.

 3. Sjors en Rik uit elkaar, dit is het begin van Sjors en Amir? Ze staan ook al samen in de nieuwe leader, en maandag vertrekken Sjors en Lana uit Huize Rik en gaan ze waarschijnlijk bij Amir (tijdelijk) logeren. Had al heel lang het gevoel dat die twee iets gaan krijgen.

  1. Is ook niks Amir en Sjors haar rol is ook op kan eruit geschreven worden met Amir de enige Asielzoeker van Meerdijk! laura kan er ook uit en Rik naar Rotterdam ziet ie Rkki ook weer eens.Linda is ook verschrikkelijk wat een trut met haar kinderlijke stem voor een vrouw van rond de 50 jr

 4. Gtst was gisterenavond wederom niks moest lachen om de soep van LLLLinda kwam uit een blik van de Lidl heerlijke soep Janine nam de een slokje van en weg soep
  En waarom wonen ze toch allemaal bij elkaar??? in een grote Stad als Meerdijk??? houdt het zelf nog steeds op een Dorp met 1 ziekenhuis 1 cafe 1 Lidl en 1 Hotel

 5. Weet niet wat jullie doen maar ik kijk nog 2x in de week gtst en dan mis je nog niks, gaat zo sloom en traag en gaat nog tot Juni zo door,Seizoen moet weer van September tot Mei lopen dan gaat het al traag genoeg en 2x per week 1 uur gtst?

 6. @ Flapje haha ben het met je eens, Linda is veel te soft, die moederrol past niet bij haar. Heb het hier al vaker gezegd, maak van haar de bitch van Meerdijk!

 7. En dat ze allemaal bij elkaar wonen, komt natuurlijk deels doordat Toko onbewoonbaar is geworden, Ben benieuwd of die set nog terugkomt, maar dat zal vast wel.

  Het huis van Nina en Bing is momenteel een soort opvangtehuis geworden voor Zoe, Laura, Sjors en Lana. Iedereen loopt daar ook gewoon in en uit haha.

 8. Als Sam nou uit de serie gaat (of in ieder geval zelfstandig wordt), hoeft Linda niet meer braaf te moederen en kan ze weer in haar oude bitchy gedrag vervallen.

  Hoop dat dat nog eens gaat gebeuren

Geef een reactie