• 28 februari 2018
 • GTSTfanclub
 • 22

Maandag 12 maart 2018
Kimberly is er getuige van dat Aysen een stiekem afspraakje maakt. Linda probeert een stommiteit voor Anton te verzwijgen maar hij krijgt toch argwaan. Het frustreert Bing meer en meer dat Nina zijn telefoontjes niet beantwoordt. Laura begint een kruistocht tegen Stanley.

Dinsdag 13 maart 2018
Als Q een ontdekking doet, weet hij Aysen klem te zetten. Anton vraagt Aysen om een goed woordje voor hem te doen bij Sjoerd. Janine raakt verontrust door nieuws over Ludo’s bedrijf. Linda zet Sjoerd onder druk. Goed nieuws voor Zoë: ze mag een toelatingstoets voor de medicijnenstudie doen.

Woensdag 14 maart 2018
Laura wordt uitgedaagd door Stanley en zorgt ervoor dat hij haar met andere ogen gaat zien. Aysen probeert Sjoerd ervan te overtuigen dat hun woonsituatie totaal ongeschikt is om voor Bram te zorgen.

Donderdag 15 maart 2018
Linda schrikt als Anton de juridische tactiek van zijn advocaat niet ziet zitten. Als Bing Amir om hulp vraagt, heeft Amir niet door dat Bing een geheime agenda heeft. Rik doet Zoë een aanbod dat ze niet kan weigeren.

Vrijdag 16 maart 2018
Amir beseft dat hij de toekomst alleen maar kan omarmen als hij het verleden achter zich laat. Q helpt hem hier op creatieve wijze bij. Rik voorziet Sjors van liefdesadvies. Sam wordt achterdochtig als Q een geheim voor haar heeft.

22 comments on “Spoilers 12 tot en met 16 maart 2018

 1. Gisteren in Boulevard gehoord, Dat (ook) Robert bij de opname studio’s is gesignaleerd. Maar dat is (nog) niet door RTL bevestigd.

  Zou natuurlijk best kunnen, gezien de komende verhaallijn met Laura. Die even “de weg” kwijt is. Bovendien krijgt Stanley het (een beetje) aan de stok met Laura.

 2. ik heb zomaar het gevoel dat anton wel wordt vrijgesproken, en ik snap ook niet waarom sjoerd zo moeilijk doet want hij kan zelf ook goed liegen

 3. Ik heb er altijd een hekel aan als mensen weer eens zeggen: “Einde Laura?” Maar als Wilbert Gieske echt terugkomt, vrees ik er wel voor. Hoewel ik liever heb dat hij gewoon weer voor vast in de serie komt. Meer oude personages terug alsjeblieft! Ik zit absoluut niet te wachten op nog meer Q Bouwhuizen pfff… Oh trouwens, leuk dat Stanley weer terug is! Super irritant karakter xD

 4. Zou kunnen einde Laura. Robert kwam ook terug alleen om Jef te halen , en later Maxime voordat Maxime in Frankrijk door die mannelijke handlanger van Martine werd benaderd. Morgen is dat alweer een jaar geleden die beelden van Maxime in Frankrijk en de grote comeback van Martine Hafkamp.
  Anyway Laura heeft t volgens mij gehad met Meerdijk en kan beter lekker op de wijnboerderij van Robert en Jef de bloemen buiten zetten.

 5. @anoniem 1 maart om 18.18u

  Ik denk dat er voorlopig nog geen sprake is van een vertrek van Laura uit GTST. Er komt nog een (leuke) verhaallijn aan tussen Laura en Stanley Mauricius (vader van Bing).

  Robert is wel gesignaleerd bij de opnamestudio’s’, maar of Robert in GTST terug komt is nog niet officieel bevestigd, kan ook voor Nieuwe Tijden zijn, want volgens mij gaat het niet echt goed met Sil.

  Wat er op dit moment speelt en waar Laura verdrietig over is, dat als je na lange tijd voor 1 baas te hebben gewerkt, dus ook al wat ouder bent, je gedumpt wordt als een oud stuk …..! Dat zit Laura dwars en TERECHT.
  Goed dat GTST dit maatschappelijke item ook aankaart,

  Bovendien heeft ze wel degelijk gehoord wat er over haar gezegd werd door Lucas en die student in de Koning. Ook dat is niet echt leuk om te horen.
  Ik snap Laura dus wel. (ik ben zelf ook niet meer zo piep hahaha 🙂 )

 6. Heeft iemand dat gezien dat lana aan de telefoon was met iemand ? Ze vertelde aan dat gene dat ze de stad uit gaat en om haar moeder met rust te laten . Wie was dat? im so confused

 7. @Nevely Dos santos, 5.3.2018 ; 13.26u.

  Lana spreekt een boodschap in op haar telefoon idd aan iemand (op telefoon staat “ZIJ”). Maar wie dat is?? Is dus niet duidelijk. Maar omdat Lana nogal hysterisch reageert op de aanwezigheid van Loes en Zoe, vermoed ik dat Lana door 1 van die 2 wordt gechanteerd. En ik denk voor bijna 100% dat het Loes is. Ik zie haar daar wel voor in staat.

  Je zit stukje vanavond (6 maart) in de aflevering van GTST. Of bekijk even de shortie GTST vanavond (6 maart), daar kun je het ook zien.

 8. Het zat er in, Aysen heeft eventjes een affaire met een vrouw. Deborah is eventjes te zien, voor 4 afleveringen. Ze wilde het forensisch rapport inzien. Q is erachter gekomen van haar en Deborah en wil haar helpen om Anton vrij te krijgen. Ben alleen wel benieuwd of dit nog voor spanningen gaat zorgen tussen haar en Sjoerd, want tegen Kimberly heeft ze vertelt dat het om een verrassing gaat voor het vrijgezellenfeestje. Alleen Q weet de waarheid, ben benieuwd of die wel zijn mond kan houden zolang.

 9. Er komt weer een nieuw personage in GTST, maar niet zomaar iemand! Het is namelijk de vrouw van Amir. Maar was Amir niet verliefd of Sjors?! Dit wordt heel erg spannend. De vrouw van Amir heet Farah en ze komt net op het moment dat Amir zijn gevoelens voor Sjors wil uitspreken

 10. @Marrie, Dit is de muziek die de afgelopen week in GTST te horen was:

  Maandag 12 maart
  Eastriver Collective – Love Lost
  N.E.R.D. & Future – 1000
  Balthazar – Decency
  N.E.R.D. & Rihanna – Lemon
  Kamasi Washington – Humility
  VanVelzen – Lifeline

  Dinsdag 13 maart
  Eastriver Collective – Curitiba
  Elske DeWall – Kings
  Deaf Havana – LOVE (Reworked)
  Soulwax – Is It Always Binary
  Gregory Porter – In Fashion
  Rihanna – Work (feat Drake)
  Rodg – High On Life
  U 2 – Get Out Of Your Own Way
  Delta Heavy – White Flag
  U 2 – Lights Of Home

  Woensdag 14 maart
  Eastriver Collective – Sky Alive
  “Laura zingt” Cassandra Wilson – Throw It Away
  Daniel Kist – Adem
  John Coltrane & Milt Jackson – Be-Bop
  Maxwell – Get To Know Ya (Uncut)
  Betty Black – Black Car
  Charlie Parker – Donna Lee
  Millie Jackson – I’m Tired Of Hiding

  Donderdag 15 maart
  Eastriver Collective – Menage A Trois
  Chris Becker, Chris Montana & Paul van Dyk – Berlinition (Paul van Dyk Radio Edit)
  Erykah Badu – Sometimes
  D’Angelo And The Vanguard – Prayer

  Vrijdag 16 maart
  David Bowie – Where Are We Now ?

  Je vindt dit overzicht (per maand) op de site GTST.nl; klik op uitgelicht, vervolgens klikken op muziek.

  De gehele link kan ik hier niet plaatsen, want dan wordt mijn reactie tegengehouden/niet geplaatst. Dus even zelf kijken als het nummer wat jij zoekt, er niet bijstaat.

Geef een reactie