• 13 februari 2018
  • GTSTfanclub
  • 6

Sinds mei 2017 word de rol van Sjors in GTST vertolkt door Melissa Drost. Ingmar Schrama is dus al enige tijd niet meer te zien in Goede tijden Slechte tijden. Nu in de aangepaste leader van GTST Melissa Drost ook is opgedoken als Sjors vragen velen zich af of Ingmar nog zal terugkeren.

In mei 2017 verschijnt het volgende bericht van Ingmar op Instagram: “Plotseling geknakt. Te lang ging ik over grenzen heen. Grenzen die ik niet zag of niet wilde zien. Nu werk ik hard om beter te leren hoe ik niet alleen zorg voor mijn mooie gezin, maar ook voor mezelf.”

Met deze woorden laat ze weten te kampen met een burn-out en dat ze tijd neemt voor haar herstel. 

Volgens EndemolShine is het nog altijd de bedoeling dat Ingmar terugkeert als Sjors. Aan RTL Boulevard laten ze daarover het volgende weten: “Vooralsnog focust Ingmar zich op haar herstel en is de situatie voor GTST ongewijzigd. We zijn heel blij dat Melissa Drost haar de komende tijd wil vervangen in de rol van Sjors Langeveld. Daarom is Melissa te zien in de update van de huidige leader van GTST.”

Wanneer Ingmar terugkeert is nog niet bekend.

6 comments on “het is nog altijd de bedoeling dat Ingmar weer terugkeert

  1. Ja dat hoop ik toch ook wel hoor.
    Melissa Drost het goed overgenomen, prima actrice. Maar de echte Sjors is toch al wel zo’n 15 jaar Ingmar dus zie haar graag terug!

  2. @Sebastiaan, klopt helemaal wat je schrijft. Spreek uit ervaring, als je niet goed “uitziekt – de tijd er voor neemt” kan het zomaar terugkomen en bij je nog langer zoet.

Geef een reactie