• 12 februari 2018
 • GTSTfanclub
 • 5

Door het vertrek van een aantal vaste personages in GTST kon een aangepaste leader niet uitblijven. Vanaf 19 februari zal deze te zien zijn maar wat zijn nou exact de verschillen?

Q (Max Willems)
Q is met een tot op heden onbekende missie naar Meerdijk gekomen. Tijdens zijn werkzaamheden bij de plaatselijke Lidl kwam hij zijn oom Anton tegen en zo kwamen ze weer in contact. In no time woonde Q bij de familie Bouwhuis in huis. Vanaf maandag zal Q in de leader te zien zijn samen met Sam.

Loes (Beaudil Elzenga) 
Loes neemt tijdelijk de functie van Nina waar binnen het bedrijf terwijl Nina in Tokio aan het werk is. De laatste tijd lijkt het er echter op dat Loes niet alleen Nina’s taken overneemt maar ook gevoelens voor Bing begint te krijgen.

Sjors (Melissa Drost)
Voor zover bekend speelt Melissa Drost tijdelijk de rol van Sjors. Ze heeft nu echter wel een plek bemachtigd in de Leader en is samen te zien met Amir. Zou er nu toch iets gaan spelen tussen die twee?

Job, Rover en Rikki
In een zeer korte tijd vertrokken deze drie vaste personages uit GTST. Job ging om Anna achterna te reizen nadat hij te horen had gekregen dat hij vader zou worden. Rover ging na een heftige tijd zijn vader in Canada opzoeken en Rikki ging met haar grote liefde mee naar Rotterdam.

Met het aanpassen van de leader lijkt het erop dat GTST geen wijzigingen in de cast meer van plan is.

5 comments on “Aangepaste leader GTST

 1. Ja mooie update en terecht dat Melissa Drost er ook in op is genomen!
  Loes als vast personage vind ik een leuke toevoeging, Q ben ik nog niet kapot van.

 2. Q gek mag weer verdwijnen van mij gestoorde robot. En waarom Lana er niet in is gekomen is de grote vraag. Opgepakt voor de dood op Jan Meas? Hetzij in de gevangenis / psychiatrisch opname . Of Lana pleegt zelfmoord ergens in t voorjaar of cliffhanger.

 3. inmiddels bekent dat de vader van Bing terugkeert in meerdijk, en dat het hardnekkige gerucht is dat Robert terugkeerd, met name die laatste lijkt me niet meer pasen, je merkt dat hij veel in theater gestaan heeft waardoor zij acteren niet meer natuurlijk overkomt

 4. @Anoniem; 6 maart om 19.53;
  Volgens (internet) berichten keert Robert niet terug in GTST maar in Nieuwe Tijden.
  Het gaat niet zo goed met z’n zoon Sil. Sil is verliefd op Fleur, kleindochter van Rutger. (Rutger is vermoord door Sil).
  Ook Laura en Noud zullen even in Nieuwe Tijden te zien zijn.

Geef een reactie