• 26 januari 2018
 • GTSTfanclub
 • 13

Maandag 5 februari 2018
Aysen eist dat Zoë zich aan het vriendinnenpact houdt. Sjors heeft een verrassingsuitje voor Rik bedacht. Anton zoekt bevestiging van zijn onschuld bij Sjoerd en Amir. Goed nieuws voor Bing. Laura krijgt een update over de werkomstandigheden in De Rozenboom.

Dinsdag 6 februari 2018
Nederlandse soap: Zoë voelt zich de veroorzaker van een ruzie tussen Bing en zijn vrienden. Loes grijpt haar kans en wil er voor Bing zijn. Kimberly hoopt dat haar vriendje meer tijd voor haar heeft. Sjoerd hoort de ware reden waarom Noud Kimberly telkens afhoudt: Ludo.

Woensdag 7 februari 2018
Zoë heeft niet door dat Aysen een verborgen agenda heeft als ze ingaat op een uitnodiging. Linda krijgt meer verantwoordelijkheden in De Rozenboom, maar durft Laura hier niet van op de hoogte te brengen. Aysen bluft en dreigt om een afspraak voor elkaar te krijgen.

Donderdag 8 februari 2018
Als Q merkt dat Sam geen fotowerk durft in te sturen voor een stage in de VS, gaat hij eigenwijs te werk. Laura is blij als ze Janine kan assisteren. Ze heeft niet door dat ze Janine eigenlijk tegenwerkt. Kimberly wordt teleurgesteld door Noud.

Vrijdag 9 februari 2018
Amir zit er heel erg mee dat hij ruzie heeft met Bing. Hij mist hem. Lucas heeft een enorm personeelsprobleem in De Koning. Sjors verrast Rik met een citytrip. Rik verbergt dat hij het daar benauwd van krijgt. Lana spijbelt en zwerft door het winkelcentrum. Het gaat steeds slechter met haar.

13 comments on “Spoilers 5 tot en met 9 februari 2018

 1. Linda krijgt Laura’s baan in de Rozenboom!! Lijkt me leuk als dit een bitchfight op gaat leveren, net als vroeger toen ze elkaar met een mes te lijf gingen!

  1. Ja Linda was een slettebak ging met Robert naar bed en daarna heel Meerdijk vind haar rol nu ook niks kan terug naar haar ex in Canada en Rover

  2. Linda krijgt Laura’s oude baan in de Rozenboom en Laura wordt weer aangenomen, maar nu als serveerster en dat durft Linda niet aan Laura te vertellen.

 2. @ GTST Street Team, Linda krijgt misschien niet Laura’s volledige baan maar misschien wel voor een gedeelte.

  @ Poppetje, ben het met je eens, vroeger was Linda een stuk boeiender dan nu. Robbert ging idd vreemd met Linda en toen duwde Laura hem door een passpiegel. Dat waren nog eens tijden!

  En een seizoen later hadden zowel Linda als Laura een relatie met Stan en viel Laura uit woede Linda aan met een schildersmesje.
  Linda toen tegen Laura: ‘Opgelapt lijk! Kijk eens in de spiegel wijf!; Haha toen was Linda echt top!

  1. LLLLinda kan geen kant op nu is ze een Artsenvrouw bij een scheiding is ze gewoon een Kamermeisje en alles kwijt vind haar vreselijk ook met dat haarstuk je ziet het gewoon zitten.Kwa verhaallijnen klopt het ook niet helemaal je ziet heel veel fouten en zuipen kunnen ze allemaal, daar is ook al eens iets over gezegd en de sluikreclame van de Lidl

 3. Wat ik niet snap is nu Bing in de shit zit waar is nu Nina???? waarom belt ze niet over de situatie nu rond Bing???Je ziet ze ook geen tv meer kijken in Meerdijk en eten doen ze ook bijna nooit alleen zuipen.Vorige week gooide LLLInda Spaghetti weg en later stond het op tafel voor Anton mmmmm erg lekker.
  En Noud ging de deur uit bij Ludo en kwam later naar binnen bij de Koning als je goed oplet lach je je kapot om de fouten die erin zitten

Geef een reactie