Maandag 22 januari 2018
Het nieuws dat Bing is opgepakt, gaat als een lopend vuurtje door Meerdijk. Alex trekt alles uit de kast om Bing te laten bekennen. Loes beseft dat ze een probleem heeft en wil in het geheim overleggen met Aysen en Zoë. Anton probeert Amir uit te horen, maar Amir houdt discreet af.

Dinsdag 23 januari 2018
Rik weet niet wat hij met de toenaderingspogingen van Sjors aan moet. Als hij aandacht krijgt van een mooie dame, gaat hij daar op in. Loes legt een verklaring af bij Alex, waarmee ze Bing een alibi verschaft. Maar ze weet meer. Alex is niet zomaar overtuigd van Bings onschuld.

Woensdag 24 januari 2018
Linda schrikt als het politieonderzoek ertoe leidt dat Alex bij haar op de stoep staat. Lucas zegt Janines verjaardag af, omdat hij geen zin heeft in een conflict met Ludo. Sjoerd heeft het idee dat het huwelijk van Anton en Linda op springen staat.

Donderdag 25 januari 2018
Sjoerd wint een grote prijs. De huwelijkscrisis van Anton en Linda heeft zijn weerslag op het geluk van Aysen en Sjoerd. Laura bezoekt De Rozenboom en vindt het daar vreselijk. Sam ziet hoe Q onder de indruk raakt van een meisje en besluit hem te helpen om contact te maken.

Vrijdag 26 januari 2018
Sam wordt achtervolgd en is hier niet van gediend. Noud bekent dat hij prille liefdesgevoelens heeft. Laura wordt wakker met een fikse kater. Sjors wordt op een prettige wijze ontvoerd. Zoë en Aysen doen onderzoek naar de werkwijze van de commissie die Zoë heeft afgewezen.

33 comments on “Spoilers 22 tot en met 26 januari 2018

 1. Even buiten de spoilers om… de rol van Lucas is sinds zijn terugkomst zooo saai geworden. En ik heb de oplossing: laat Menno terugkomen! Ik vond die twee echt een match. Dan heb je meteen een verhaal over hoe Lucas weer verliefd op hem wordt, maar hem niet meer toe durft te laten. En dat Alex het veld moet ruimen voor Menno, maar het daar niet bij laat zitten en Aysen inzet. En daar wordt Lucas het slachtoffer van… Okay ik sla door, sorry 😛 Maar het lijkt mij een goed plan

  1. @Edd, Lucas is al zo vaak ergens het slachtoffer van geworden.
   Laat hem eens blije en gelukkige verhaallijn krijgen. Maar in ieder geval geen partner die losse handjes heeft.

  2. Nee geen Gaymannen meer in Meerdijk laat Lucas meet hetero worden en een vriendin krijgen is veel leuker dan de hele tijd dat gezoen en gelebber bah!

 2. Maandag 29 januari
  Q heeft een aanbidster. Laura verzwijgt dat ze afwijzing na afwijzing op haar sollicitaties krijgt. Als Lana spijbelt, merkt Sjors niet dat Lana de ware reden daarvan achterhoudt. Rik en Sjors krijgen steeds meer plezier in hun verzwegen samenzijn.

  Dinsdag 30 januari
  Noud zoekt Kimberly’s gezelschap, maar treft Ludo die dit afkeurt. Rik en Sjors zijn zenuwachtig voor Lana’s reactie op hun grote nieuws. Linda gaat door het stof om het met Anton goed te maken.

  Woensdag 31 januari
  Aysen en Zoë hebben niet door dat Janine hun gesprek afluistert. Noud geeft eindelijk toe hoeveel hij voor Kimberly voelt. Bing probeert erachter te komen wat Amir nu van de relatie van Sjors en Rik vindt.

  Donderdag 1 februari
  Janine komt in actie na een politieoptreden. Alex confronteert Bing met nieuwe bewijsstukken. Bing maakt een beklemmende tijd door. Anton daarentegen begint langzamerhand te geloven in een toekomst zonder zorgen..

  Vrijdag 2 februari
  Zoë komt iemand tegen die ze liever zou ontlopen. Hun ontmoeting verloopt ongemakkelijk. Bing blijft stuf zwijgen wanneer Alex blijft doorvragen. Sjoerd is zwaar teleurgesteld dat Anton niet in zijn ondernemerschap gelooft.

  Bron: TVGids-twitter

 3. Of Sjoerd vraagt Aysen ten huwelijk of ze is zwanger.. Ik hoop allebei natuurlijk maar ik gun Aysen zo graag geluk en een kindje!

 4. @Moud
  Deze spoilers komen van mijn Twitter haha, altijd leuk als mensen dit zien en oppikken! Snap niet dat Alex de hele tijd bij Bing blijft hangen in zijn onderzoek.. Hij moet Mayke ook horen vind ik!

 5. Ik verdenk elke aflevering wel een nieuw iemand, oof! Fijn dat de spanning terug is. Ik denk dat we een aantal mensen al wel 100% zeker kunnen wegstrepen (naar mijn mening);

  -Anton, bloed aan je handen, teveel in beeld ermee… ik denk dat dit de ultieme ‘red herring’ is.
  -Zoé, lijkt me ook té.
  -Bing, hij is te verdacht bij de politie.. vandaar.
  -Lana, er is geen motief en bovendien kent ze die man amper lijkt me.

  Voor de rest lijkt bijna iedereen wel een goede verdachte te kunnen zijn. Ik speel nog steeds op die Loes!

  *Ik heb Aysen weggelaten omdat het toch nog wel kan.. je weet het nooit met haar! haha

 6. Ik volg (volger dus) GTST en de TV Gids via mijn eigen twitter account. Daar heb ik ze vanaf gehaald. Heb ze overigens meerdere malen ontvangen.

  Ook kijk ik regelmatig en graag op jouw twitter account #GTST Street Team en daar zag ik ze idd ook staan.

  Ik ben het met je eens, ik begrijp ook niet waarom Alex bij Bing blijft hangen. Zou Alex iets tegen Bing hebben? Bing heeft per slot van rekening een “politie-verleden”. Politie heeft hem (volgens mij) nooit kunnen pakken, voor en met de akkefietjes van Bing in het verleden.

  Of weet Alex misschien wat er tussen Aysen en Bing heeft gespeeld. Voelt Alex meer voor Aysen dan alleen als (ex)collega?

  En ja, Alex zou ook die Maaike moeten verhoren, maar ook de echtgenote van Jan Maes. Die deed destijds nogal luchtig over de zaakjes van Jan Maes. Kan ik mij niet voorstellen dat je zoiets leukt vindt, als echtgenote van.

 7. De vrouw van Jan heeft het denk ik gedaan. Lana zal denk ik getuige zijn van de moord. Zij is de enige die precies weet wie het heeft gedaan. Loes zal ook de dader wel eens kunnen zijn.

 8. Ik denk niet dat de vrouw van Jan het gedaan heeft.. Ze is maar 1 keer in beeld geweest. Ik verdenk eerder Mayke of Loes.. Verder zou ik het ook niet weten wie het gedaan heeft.

 9. @GTST Street Team, dat zou nou juist DE “verassing” uit de hoge hoed zijn.
  Iedereen in Meerdijk maakt zich momenteel zelf gek, omdat iedereen wel een motief heeft, ook Mayke en Loes. Mayke die waarschijnlijk ook door Jan werd gemanipuleerd i.v.m. die reorganisatie en Loes wil zowel Bing als Zoë beschermen / helpen. Loes was al op de hoogte wat Jan, Zoë aandeed, voordat Jan vermoord werd en op Bing is Loes ook nog eens verliefd, dus mag de bak niet in.

  GTST schrijvers laat ons fans bengelen, zodat we blijven speculeren wie het heeft gedaan. Goed voor de kijkcijfers.

 10. @Mousy Bing wordt sowieso volgende week donderdag opgepakt, is ook vandaag in de Meerdijk App te zien. Volgende week vrijdag loopt Zoë iemand tegen het lijf waarvan ze niet wilde dat ze hem tegen kwam..

 11. @GTST Street Team
  wil niet vervelend zijn, maar volgens mij is Bing al opgepakt. Althans vrijdag 19.01 moest hij mee naar het bureau voor verhoor en vanavond 22.01 is te zien dat Bing een aanval van claustrofobie krijgt in de (arrestanten) cel. Maar laten hem later weer gaan.

  Dus dan wordt hij nogmaals opgepakt.
  Dat Bing opgepakt wordt zegt mij helemaal niets, ik blijf er bij dat Bing onschuldig is. De moord is gepleegd door iemand waar we nu nog niet aan denken of verdenken.

  GTST kennende duurt het nog wel even, als het überhaupt wordt opgelost. Zijn wel meerdere zaken / verhaallijnen als een kaarslicht uitgegaan.

  De app. speel ik niet (meer), wat een onding.

 12. @Mousy In de aflevering van vanavond nog niet officieel opgepakt, maar nemen ze hem alleen meer voor verhoor en daarna mag hij weer gaan, na zijn claustrofobie aanval. Volgende week donderdag wordt hij voor de ogen van Janine en Amir opgepakt en aangehouden.

 13. We zullen het zien 🙂 Maar ik blijf geloven dat Bing NIET de dader is.

  Ik vertrouw overigens die Loes ook niet. Vanavond bied Loes aan de stukken/een map te laten verdwijnen/vernietigen die Bing heeft meegenomen vanaf de boot van Jan en absoluut niet in de handen van de politie mag komen. Ik vermoed dat Loes die map/stukken, “per ongeluk” (lees: met opzet) ** bij de politie heeft doen terechtkomen. (= het nieuwe bewijs van Alex) en daarvoor wordt Bing dan ook opgepakt.
  Loes hoopt hiermee dat er reuring ontstaat in het huwelijk van Bing en Nina en zo Bing zelf kan binnen hengelen. Want dat Loes tot over haar oren verliefd is op Bing, is overduidelijk.

  ** Als dit idd zo is, dan weet Bing direct dat Loes hierin een rol speelt.

 14. Klopt Poppetje. Dacht ik dus ook al. Vooral toen ze in de aflevering van dinsdagavond bij Bing de woning binnen kwam, viel mij dat op. (toen ook Alex aanwezig was)

 15. @Poppetje tegen wie heb je het nou? Mocht het tegen mij zijn, ik zeg/schrijf toch niets verkeerd. Ben het zelfs met je eens.

  Dus mijn vraag is, verklaar je nader. 🙂

 16. Hoe is het nu met die zoen afgelopen tussen Sam en dat andere meisje?? en waarom heeft Rikki niks meer laten horen vanuit Rotterdam en haar kinderen Bram en Teddy.
  Vies oud wijf Laura bahh nu wordt het een zuipschuit

Geef een reactie