Maandag 15 januari 2018
Zoë beseft door Aysen dat ze diep in de problemen zit. Laura komt in conflict met de directie van De Rozenboom. Sjors voelt zich ongemakkelijk als ze bij Rik in de buurt is. Het irriteert Anton mateloos als Linda het gesprek steeds maar weer op Jan Maes brengt.

Dinsdag 16 januari 2018
In het politieonderzoek krijgt rechercheur Alex verschillende leugens te horen: Loes, Sjoerd en Linda maken zich hier schuldig aan. Zoë doet een emotioneel beroep op Aysen om haar te helpen. Anton denkt dat hij het beste open en eerlijk kan zijn, maar dit wordt hem onmogelijk gemaakt.

Woensdag 17 januari 2018
Laura neemt afscheid van De Rozenboom. Ze maakt zich nuttig voor Bing, maar doet dit ook uit eigenbelang. Noud heeft goed nieuws wat betreft de verzakking van Toko. Sjoerd en Lucas leggen hun ruzie bij.

Donderdag 18 januari 2018
Als er meer bekend wordt over wat er met Jan gebeurd is, wordt Anton nerveus. Als Bing ontdekt dat Amir hem verdenkt, zet dat de vriendschap onder druk. In een ruzie tussen Sam en Kimberly moet Q een kant kiezen.

Vrijdag 19 januari 2018
Lana heeft een valse ID-kaart en slechte plannen. Sam organiseert een date voor Q en helpt hem op een onorthodoxe manier. Lucas wordt gek van de opdrachten die Ludo hem geeft rond de redding van Toko. Ludo ontdekt hoe Lucas daar tot nu toe mee is omgegaan.

17 comments on “Spoilers 15 tot en met 19 januari 2018

 1. Zo te zien krijgen we weer een flinke politieverhaallijn. Op dit moment is de grote cliffhangerweek bezig. De uitzendingen van de hele week spelen zich op dezelfde dag af met als hoogtepunt Jan die verzuipt (Lijkt mij nogal logisch).
  Bing, Amir, Anton, Linda, Ludo, Janine, Kimberly, Aysen, Sjoerd, Laura en Zoë hebben allemaal een motief en van bijna allemaal zijn sporen te vinden in of rondom de boot. Ook sporen van Lana zullen gevonden worden.
  Zal wel uitgerekt worden tot de zomercliff.

  1. Is helemaal niks de verhaallijnen zijn slap en saai ook de moord op Jan ik gok op een snel einde van gtst zo kan het ook niet verder gaan de finish 14 Maart dan is het klaar!

 2. Ik heb een hele gekke theorie wat betreft het Jan Maes gedoe. Ik denk dat Loes de dader is! Ze weet al wel wat voor raar persoon hij is, ze is net nieuw en ik zie haar niet als een vast personage zitten (misschien is dat al wel ergens bevestigd maar tot nu toe, houd ik dit even bij mijn theorie) en hoeveel weten we nou van haar? Misschien is ze tot zulke dingen toe in staat. En ik denk niet dat iemand meteen haar verdenkt. Ja ik heb niet meer bewijs maar de rest lijkt me gewoon zó logisch, en toen met Rik terug in de cliffhanger van 2012 (?) was ik ook versteld van het antwoord. Wie weet.

  1. Anton is de dader zijn baan was in gevaar spannend wordt het nooit soms lijkt het op Bassie en Adriaan en de verhaallijnen kloppen niet.

 3. het zal mij niks verbazen als anton & linda daardoor gaan scheiden ze komen namelijk in een huwelijkscrisis dus dat belooft wat

 4. Volgens de shortie is Zoë erbij als hij in t water valt nadat zij hem van zich afduwt als hij haar wilt aanranden. En zij weet dat ie verdronken is. Misschien is er geen dader , maar dood door schuld. Mar inderdaad misschien dat Loes hem t laatste zetje gaf toen die al in t water was dat zou heel goed kunnen.

 5. Gtst gaat stoppen 14 Maart is het einde van deze soap Nina zien we dus niet meer terug in Meerdijk wat dan weer gewoon niet bestaat in NL.

 6. Gezien de aflevering van vandaag lijkt Zoë de dader maar omdat ze hem heeft geduwd en daardoor is verdronken. Maar daardoor is Jan helemaal niet dood gegaan iemand anders heeft hem het fatale werk gedaan.

 7. Ik denk dat Laura nu op nummer 1 staat van mijn verdachtenlijst. Zoë is van die lijst af!
  2 bing 3 de klap van Anton bleek in t koude water een dodelijk effect te hebben. Ludo haatte hem ook maar zie ik niet als verdachte. hij zou meas de zee opsturen zoals bij martine.

 8. Kenny, laat hem toch. ik lees regelmatig reacties van Gerard. Kraamt wel vaker onzinnigheid uit.

  Er is een spreekwoord/gezegde:
  de wens is de vader van de gedachte. (=je gelooft iets, omdat je wil dat het zo is).

 9. Bing klinkt verdacht toen hij Jan Maat verloochende. Alex de rechercheur vertrouwde Bing niet en wil hem mee nemen naar het bureau. Zoë kreeg het aan de haak met Jan Maat en door poging tot aanranding kon Zoë toch zich uit de benarde situatie redden en Jan viel in het water. Zoë schrok heel erg. Bing was hierna ook gekomen bij de boot van Jan Maat. Ik zag in een schim dat zijn hand iets onder water duwde

Geef een reactie