Advertentieschema verraad zomerstop GTST 2018

De echte diehard GTST fans kunnen met een gerust hart hun vakantie gaan boeken: Vanaf 16 juli 2018 is er een nieuw real-life programma op RTL 4 te zien.

Het betreft hier Het Italiaanse dorp: Ollolai. Een soap over Nederlanders in een klein dorpje. Het advertentieschema van de soap toont de uitzendtijd: maandag tot en met vrijdag van 20.00 tot 20.30.

Hieruit kunnen we dus opmaken dat de laatste aflevering van het seizoen met de cliffhanger uitgezonden zal worden op 13 juli 2018. 

17 reacties

 1. Ik dacht (en gelezen) dat de laatste aflevering van het seizoen nr. 28 (2017-2018) met de cliffhanger op vrijdag 6 juli 2018 zou zijn.

 2. Ik mis gtst niet gaat nergens meer over dit seizoen is het laatste voor mij kijk nog maar 2x per week en dan mis je niks

 3. Ik krijg z’n beetje gevoel dat het gaat stoppen in december 2019

 4. De jaarlijkse GTST zomercliff wordt ditmaal niet alleen spectaculair, het is ook nog eens de meest prijzige in de 28-jarige geschiedenis van de soapserie. De cliffhanger is op vrijdag 6 juli 2018 te zien bij RTL 4 en eerder bij Videoland.

 5. Pino de Blauwe Vogel

  Ik denk gewoon best wel helemaal niks nie!
  Piep ik ben een vogeltje hihihihi wieg waf woef doe jij ook een blafje voor mij ook een ja dank je.

 6. Komt er dan eindelijk een einde aan die langdradige rol van Loes pffff zo slecht dat dat zo lang moet duren. Daar knap je echt op af bij een serie

 7. De rol van Loes duurt veel te lang!

 8. Loes mag van mij uit de serie. die stem alleen al. Irritant zelfs. Het duurt inderdaad veel te lang. wordt erg saai. Het is ook niet erg geloofwaardig dat niemand maar dan ook niemand in de serie iets doorheeft dat zij vreemd reageert en te betrokken is bij Nina en Bing is etc.

 9. Op 3 juli vermoord loes Nina , net gezien

 10. De cliffhanger is op 5 juli en die is pas veel later te zien op videoland ivm dat ze een nieuwe cliff hebben moeten opnemen en deze niet optijd op videoland staan

 11. Lul niet Henk hahahaha kijk even net als ik 1 aflevering verder dan zie je dat ze niet dood is

 12. Pffff, Ik wordt er toch zoooooo moe van. Het is net als met kauwgom, je trekt er aan, en het wordt steeds langer. Hahaha……

 13. Maar ja, dat is zo als ze dat noemen, soapppppp……..

 14. Nina gaat niet dood
  Dan zou er een einde komen aan deze serie

Geef een reactie