• 26 januari 2018
 • GTSTfanclub
 • 17

De echte diehard GTST fans kunnen met een gerust hart hun vakantie gaan boeken: Vanaf 16 juli 2018 is er een nieuw real-life programma op RTL 4 te zien.

Het betreft hier Het Italiaanse dorp: Ollolai. Een soap over Nederlanders in een klein dorpje. Het advertentieschema van de soap toont de uitzendtijd: maandag tot en met vrijdag van 20.00 tot 20.30.

Hieruit kunnen we dus opmaken dat de laatste aflevering van het seizoen met de cliffhanger uitgezonden zal worden op 13 juli 2018. 

17 comments on “Advertentieschema verraad zomerstop GTST 2018

 1. Ik dacht (en gelezen) dat de laatste aflevering van het seizoen nr. 28 (2017-2018) met de cliffhanger op vrijdag 6 juli 2018 zou zijn.

 2. De jaarlijkse GTST zomercliff wordt ditmaal niet alleen spectaculair, het is ook nog eens de meest prijzige in de 28-jarige geschiedenis van de soapserie. De cliffhanger is op vrijdag 6 juli 2018 te zien bij RTL 4 en eerder bij Videoland.

 3. Ik denk gewoon best wel helemaal niks nie!
  Piep ik ben een vogeltje hihihihi wieg waf woef doe jij ook een blafje voor mij ook een ja dank je.

 4. Komt er dan eindelijk een einde aan die langdradige rol van Loes pffff zo slecht dat dat zo lang moet duren. Daar knap je echt op af bij een serie

 5. Loes mag van mij uit de serie. die stem alleen al. Irritant zelfs. Het duurt inderdaad veel te lang. wordt erg saai. Het is ook niet erg geloofwaardig dat niemand maar dan ook niemand in de serie iets doorheeft dat zij vreemd reageert en te betrokken is bij Nina en Bing is etc.

 6. De cliffhanger is op 5 juli en die is pas veel later te zien op videoland ivm dat ze een nieuwe cliff hebben moeten opnemen en deze niet optijd op videoland staan

 7. Pffff, Ik wordt er toch zoooooo moe van. Het is net als met kauwgom, je trekt er aan, en het wordt steeds langer. Hahaha……

Geef een reactie