Maandag 18 december 2017
Aysen en Mayke zijn er getuige van hoe Zoë zich weer in de nesten werkt. Loes doet Nina een belofte, maar ze wordt tegengewerkt door Bing. Ludo en Janine hebben een discussie over wat het beste is voor Kimberly.

Dinsdag 19 december 2017
Zoë krijgt de consequenties van haar daden voor haar kiezen. Ze vraagt Laura om hulp. Loes maakt indruk met een zonnebrillenpitch, totdat het misloopt. Amir krijgt hulp van zijn vrienden als hij zijn woonruimte wil inrichten met betaalbaar meubilair.

Woensdag 20 december 2017
Loes is onder de indruk van de doortastende manier waarop Bing te werk kan gaan. Als Kimberly over haar eigen situatie leest, wordt de overmand door emoties. Laura moet op gesprek bij haar hoogste baas.

Donderdag 21 december 2017
Sjors kan zich niet neerleggen bij een besluit van Rikki. Ze start een verrassingsactie. Sjoerd merkt hoe moeilijk Bram het vindt als er grote veranderingen in zijn leven zijn. Abel krijgt ongevraagd vaderschapsadvies.

Vrijdag 22 december 2017
Aysen draagt een nieuwe bewoner voor Toko voor. Laura heeft het moeilijk. Sjoerd reageert zijn verdriet en frustratie af op degene die hem het meest lief is. Als Sjors in de ochtend haar ogen opent, wordt ze enorm verrast.

28 comments on “Spoilers 18 tot en met 22 december 2017

 1. In Nieuwe Tijden was in de seizoenscliffhanger te zien dat Jan Jaap uit het raam werd geduwt. Sil is er aan gewond geraakt en viel bewusteloos neer.

 2. Nee denk niet dat Laura eruit gaat. Ontslag bij de Rozenboom zou kunnen maar denk eerder dat haar baas kritiek heeft op haar handelen over het één of ander.

  Waar is die Jan Jaap eigenlijk gebleven?? Ineens was die weer vertrokken! Heeft hij afscheid genomen ofzo?

 3. Ik denk wel ontslag. Misschien heeft Jan Meas ontdekt dat Laura Zoë steunt en daar een stokje voor steekt. Nola is op papier de eigenaar maar een onzichtbare holding heeft t voor t zeggen over de Rozenboom.

 4. Mandy, waar is dat dan bekendgemaakt. Ik heb niets gehoord of gelezen. Heb jij het wel gelezen dan graag de link.

  Er staat wel in de spoilers, althans dat wordt gesuggereerd, dat Rikki toch naar Rotterdam vertrekt en Sam een geweldig aanbod krijgt, maar dat zegt niet dat het ook allemaal doorgaat. Dat maken de lezers van de spoilers ervan.

  Ik wacht dus nog op de officiele bekendmaking van RTL of GTST dat Rikki en Sam daadwerkelijk zullen vertrekken.

 5. @Mandy @Mjo
  Rikki gaat samen met Abel naar Rotterdam op donderdag 21 december.
  Sam is er tijdelijk uit en is naar Engeland voor een fotografie cursus, die is in januari weer terug

 6. Dank je voor je info @GTST Street Team.

  Wat Sam betreft dat heb ik inmiddels ook gelezen, dat ze slechts tijdelijk GTST/Meerdijk verlaat.

  Dat Rikki GTST definitief zal verlaten ben ik, sorry hoor, nog niet helemaal van overtuigd. En ja, ik heb de spoiler van 21 december gelezen,

  Ik kan er niets aan doen, maar ik heb gewoon het gevoel (onderbuik 🙂 haha ) dat de relatie tussen Rikki en Abel uiteindelijk zal stranden (ik vertrouw die Abel niet helemaal) en dat Rikki slechts tijdelijk GTST/Meerdijk verlaat.

  Op geen enkele officiële GTST site heb ik het vertrek van Rikki kunnen lezen. De sites waar het vertrek van Rikki wel wordt aangekondigd zijn mij te onbeduidend.

  Maar ja, misschien is mijn gevoel niet juist en schrijf ik dit ook wel tegen beter weten in.

 7. Dat zien we donderdag 21 december na de uitzending of er een afscheids interview komt van Robin Martens. Of het wordt nog daarvoor nog bekend gemaakt in RTL boulevard.

 8. @Mjo
  Er is al een artikel bij RTL Boulevard dat Robin Martens GTST verlaat. En vanavond gaat ze er wat over zeggen bij Boulevard.

 9. Maandag 1 januari

  Seizoen 40 – Aflevering 5711 – Nederlandse soap: Zoë is plotseling dakloos en weet niet waar ze naartoe moet. Anton neemt een grote beslissing, maar houdt geen rekening met Linda. Lucas houdt de schijn op, maar Janine doorziet dit. Noud is zijn oma tot steun als ze onzeker is en het moeilijk heeft.

 10. Dinsdag 2 januari
  Sam komt vol enthousiaste verhalen terug uit Schotland. Eenmaal thuis doet ze meteen een ontdekking, waardoor ze moet ingrijpen. Q vindt het in huize Bouwhuis veel te chaotisch. Sjoerd heeft een meevaller.

  Woensdag 3 januari
  Anton bedenkt strenge huisregels waarmee hij de wanorde thuis wil oplossen. Amir is druk aan het studeren, zodat hij in Nederland kan worden toegelaten als arts. Loes is bang dat Zoë haar verraadt bij Bing.

  Donderdag 4 januari
  Aysen is het slachtoffer van seksuele intimidatie. Bing botst met Amir, omdat ze allebei anders omgaan met een grote tegenslag. Lucas wil Ludo betrekken bij de problemen in Toko. Lana gaat voor het eerst stappen.

  Vrijdag 5 januari
  Sjors weet niet wat ze aan moet met het pubergedrag van haar dochter Lana. Laura saboteert een enquête in de Rozenboom. Aysen ontdekt dat Zoë zich door sugardaddy Jan laat misbruiken. Lucas ergert zich aan Ludo.

  Bron: TV Film/GTST Streetteam

 11. Sam is dus weer terug op 2 januari.. Spannende spoilers tussen Zoë, Aysen en Jan Maes. Dat wordt nog wat voor de wintercliffhanger, ben benieuwd!

Geef een reactie