Maandag 11 december 2017
Sjoerd kan niet laten merken dat hij heel blij is met een beslissing van Abel. Kimberly weet niet wat ze met de schuldgevoelens van haar familie moet. Bing doet zijn best om door de onzekerheid van Loes heen te breken. Nina heeft een meevaller.

Dinsdag 12 december 2017
Sam krijgt een geweldige uitnodiging uit het buitenland. Toch twijfelt ze of ze erop in moet gaan. Kimberly houdt de schijn op dat het goed met haar gaat. Lucas haalt Aysen over om Kimberly op een positieve manier te verrassen. Sjoerd vindt zichzelf een egoïst.

Woensdag 13 december 2017
Zoë bedenkt een riskant plan om haar sugar daddy Jan af te schudden. Q en Amir proberen Kimberly over een psychologische grens te helpen. Als een plan van Ludo mislukt, kan hij dat niet hebben. Nina reageert haar Hong Kong-stress af op degene waar ze het meest om geeft.

Donderdag 14 december 2017
Nina bijt zich vast in haar kinderwens. Haar zoektocht naar ervaringsverhalen leidt tot een hernieuwd inzicht. Als ze een lastig gesprek met Bing wil aangaan, is Bing blij dat dat verstoord wordt.

Vrijdag 15 december 2017
Zoë biecht aan Aysen op dat er iets vreselijks is gebeurd. Rik en Sjors moeten samenwerken om Lana uit haar tegendraadse gedrag te halen. Sjoerd en Noud gaan voortvarend te werk bij de ontmanteling van de Bouwhuis-garage nadat hun verbouwingsplan groen licht heeft gekregen.

24 comments on “Spoilers 11 tot en met 15 december 2017

  1. @frank, ben ik wel met je eens. Maar ik kon het niet laten om te reageren op de reactie van Melissa.

   Dus sorry beste @frank, als ik je geërgerd heb met mijn reactie.

 1. Melissa, het is nog zolang voordat de cliffhanger van 2018 wordt uitgezonden.
  We weten helemaal nog niet wat zich de komende maanden nog allemaal voordoet in de huidige en toekomstige verhaallijnen.

  Kortom, in 6 a 7 maanden kan nog heel veel gebeuren.

 2. Haha die hele Tiffy gaat volgens mij niet meer komen! We hebben Q nu als verloren zoon van Anton, lijkt me niet dat er dan nog een tweede kind van hem gaat opduiken.

  Wat een nutteloze bijdrage dan ook he van die Jan-Jaap! Ook vanuit het niets weer verdwenen

 3. Lijkt mijn sterk dat Anton het pas te weten komt met de cliffhanger van volgendjaar dat hij nog dochter heeft, ik denk toch wel dat dit veel eerder uit komt.

 4. Ik hoop dat de komende weken veel oud personages of nieuwe personages in komen, want die leefloop is ook niks.. Rikki gaat er ook uit binnenkort (21 december) en als het zo doorgaat blijven er niet veel meer over. Nina gaat voor 3/4 maanden naar Hong Kong vanwege Marly’s zwangerschapsverlof, en Sam gaat een voor een paar weken naar Engeland voor een fotografie cursus ofzo iets.

 5. nou zo is de spanning van een soap er af met wat men nu “verraad” niet dat de soap nu leuk is…kim stelt zich aan en q is rondtuit irritant en laat nieuwe tijden graag als apppart iets..en jeff (bartho) must make up his mind in or out…volgens mij gtdt een definitief eind tegemoed…

 6. Ik denk dat Bing iets met de vervangster (Loes) van Nina gaat krijgen. Als Nina dan terugkeert na een paar maand liggen er weer een heleboel problemen te wachten.

 7. Tiffy kom volgens mij niet, dat was gewoon een gerucht

  Als ik Q zie en hoor acteren, krijg ik een afscheidsmusicial groep 8 associatie 🙁 Geen compliment

 8. @Geiz, Tiffy hoort wel van Jan Jaap dat haar biologische vader (Anton) nog leeft. Zou Tiffy dan hier verder niets mee doen? Lijkt mij stug.

  Lees dit artikel (op zoeken via Google, link kan ik niet plaatsen) De cliffhanger van het 2de seizoen:

  Titel van het artikel is :
  Tweede seizoen Nieuwe Tijden eindigt met bloederige schok

 9. @Mjo @Geiz
  Waarom dan het hele verhaal in het GTST Magazine plaatsen, dan had die hele verhaallijn geen zin gehad als Tiffy niet naar Meerdijk komt. Denk eerst dat het in Nieuwe Tijden komt en dan pas in GTST zelf.

Geef een reactie