Maandag 1 januari 2018
Zoë is plotseling dakloos en weet niet waar ze naartoe moet. Anton neemt een grote beslissing, maar houdt geen rekening met Linda. Lucas houdt de schijn op, maar Janine doorziet dit. Noud is zijn oma tot steun als ze onzeker is en het moeilijk heeft.

Dinsdag 2 januari 2018
Sam komt vol enthousiaste verhalen terug uit Schotland. Eenmaal thuis doet ze meteen een ontdekking, waardoor ze moet ingrijpen. Q vindt het in huize Bouwhuis veel te chaotisch. Sjoerd heeft een meevaller.

Woensdag 3 januari 2018
Anton bedenkt strenge huisregels waarmee hij de wanorde thuis wil oplossen. Amir is druk aan het studeren, zodat hij in Nederland kan worden toegelaten als arts. Loes is bang dat Zoë haar verraadt bij Bing.

Donderdag 4 januari 2018
Aysen is het slachtoffer van seksuele intimidatie. Bing botst met Amir, omdat ze allebei anders omgaan met een grote tegenslag. Lucas wil Ludo betrekken bij de problemen in Toko. Lana gaat voor het eerst stappen.

Vrijdag 5 januari 2018
Sjors weet niet wat ze aan moet met het pubergedrag van haar dochter Lana. Laura saboteert een enquête in de Rozenboom. Aysen ontdekt dat Zoë zich door sugardaddy Jan laat misbruiken. Lucas ergert zich aan Ludo.

49 comments on “Spoilers 1 tot en met 5 januari 2018

 1. Ik denk dat het gruwelijk misgaat met zowel Zoë , Loes als Laura. En tussen Ludo en Lucas zal t ook weer moeilijk worden. Ludo en Lucas hebben zich na de dood van Mike ook elkaar vijandelijk benaderd. Zou zo weer kunnen. T kan ook meevallen of gewone familieruzie.
  En Ludo wordt misschien wel vriendjes met Jan zoals we vandaag al konden zien. Jan liegt natuurlijk en Ludo gelooft hem en wantrouwt Zoë gedeeltelijk terecht. Ze had dubbele agenda. Alleen Ludo denkt dat ze mensen geld afhandig wilt maken vergeleek haar met Malena in opdracht van Martine , maar dat is nu onterecht maar dat weet Ludo niet. Hij weet nog niet dat ze sugar girl is om studie te kunnen betalen.

 2. Ik kijk vooruit op videoland en Lana’s leeftijd is idd gereviseerd. Ze is nu een tiener en zal een vaste personage worden in de serie

 3. Maandag 8-01-2018
  Zoe wordt bang van Jan sjoerd komt er achter dat Aysen verkracht is door Jan als sjoerd jan dan ook tegen kom loop het flink uit de hand
  Dinsdag 9-1-2018
  Rik voelt zich niet lekker bing hoort van zoe wat er allemaal aan de hand is ludo is het niet eens met lucas
  10-01-2017
  Rik moet naar het ziekenhuis lana wil weten wat er speelt tussen haar moeder en rik anton krijg ruzie met Jan laura gaat de fout in
  11-01-2018
  Rik hoort de uitslag van de dokter hij blijkt erg ziek te zijn bing wil er voor rik zijn maar rik wil met rust gelaten worden zoe komt jan tegen dit Loop volledig uit de hand
  12-01-2018
  Noud gaat door het lint als hij ziet wat er met zoe gebeurt Aysen is woest en wil wraak nemen sjoerd Aysen zoe bing noud anton worden op gepakt door politie wat zal er gebeurt zijn ?

  1. Spannend he!!!! misschien vermoord Jan wel Aysen……………… dit kan ook niet Stafleden die zich vergrijpen aan het Medisch Personeel.AZM Meerdijk is geen gevangenis.

 4. Ik zag op Wikipedia dat Marcus voor vast terug is want hij staat tussen de vaste personages ik weet dat Wikipedia niet altijd betrouwbaar is maar dat zou toch gaaf zijn als dat zo is? En ik zag ook dat Jef Morris Nick en Valentijn voor vast terugkomen en wie de rol van Valentijn gaat spelen is niet bekend staat er en dat Charlie Barbara en Stefano tijdelijk terugkomen ik geloof het niet helemaal maar ik kan me wel voorstellen dat Valentijn ooit terugkomt als puber of jongvolwassene en dat Charlie hem naar meerdijk brengt en na een tijdje weer teruggaat met Barbara

 5. Tom, hoe groot is die duim van je? Mocht je niet begrijpen wat ik bedoel, wil ik het wel even voor je uitleggen: iets uit zijn duim zuigen = iets verzinnen of erger nog, leugens vertellen.

  Bovendien heb je ooit van punten en komma’s gehoord.

 6. Maandag 8 januari 2018: Lana heeft een stout plan, maar daarvoor moet ze Sjors en Rik zien uit te schakelen. Aysen is gefrustreerd over haar directeur, Jan, en gaat naar HR om een klacht in te dienen. Loes is bezorgd om Zoë, omdat zij ‘rare’ beslissingen neemt.

  Dinsdag 9 januari 2018: Kimberly gaat in op een uitnodiging van Jan. Ze ziet niet dat hij onbetrouwbaar is en zijn beloftes niets waard zijn. Sam geeft tegengas als Q gefixeerd blijft op Kimberly. Ludo houdt een afspraak geheim voor Janine, omdat hij weet dat ze het er niet mee eens is.

  Woensdag 10 januari 2018: Amir pleegt een misdrijf en is bang dat hij nu uitgezet wordt. Als Bing dit probleem meteen wil aanpakken, sputtert Amir tegen. Laura komt in conflict met Jan als hij haar lastigvalt met onhaalbare eisen. Noud heeft goede raad voor zijn oma.

  De spoilers van donderdag en vrijdag volgen morgen en overmorgen.

 7. Mjo even je grote smoel houden het was maar een grapje mag dat en je kan wel bij de hand gaan doen maar dat pik ik niet zeg het dan in me gezicht maar jaa dat durf je niet alleen maar via internet lafehond me duim is groot en me lul ook dat was een grapje voor de vrouwen maar mjo niet meer zo stoer doen HET WAS EEN GRAPJE HOOR JE ME

 8. Wat een overdreven trieste reactie, en wat een onzin over voor je staan bla bla bla.
  Dit is een forum op het internet dus per definitie staat er niemand wat in je gezicht te vertellen, en als je vind dat hij dat moet doen? Zet dan gewoon je adres erbij zodat hij het recht in je gezicht kan vertellen.

  Maar ja alles was een grapje toch? Dus voel je ook niet zo aangevallen als iemand zegt dat je onzin verkoopt, je grap is gewoon mislukt.

 9. Je kan rustig 1 week geen gtst kijken er gebeurt toch niet veel dat gezeur allemaal
  Heb ook in een ziekenhuis gewerkt, heb nog nooit iemand van de Staf gezien die bemoeien zich niet met het Medisch personeel.De verhaallijnen zijn heel knullig in elkaar gezet en stroperig

 10. De nieuwe spoilers heb ik weer uit de gids kunnen halen, dus hieronder de nieuwe spoilers!

  Maandag 15 januari
  Zoë beseft door Aysen dat ze diep in de problemen zit. Laura komt in conflict met de directie van De Rozenboom. Sjors voelt zich ongemakkelijk als ze bij Rik in de buurt is. Het irriteert Anton mateloos als Linda het gesprek steeds maar weer op Jan Maes brengt.

  Dinsdag 16 januari
  In het politieonderzoek krijgt rechercheur Alex verschillende leugens te horen: Loes, Sjoerd en Linda maken zich hier schuldig aan. Zoë doet een emotioneel beroep op Aysen om haar te helpen. Anton denkt dat hij het beste open en eerlijk kan zijn, maar dit wordt hem onmogelijk gemaakt.

  Woensdag 17 januari
  Laura neemt afscheid van De Rozenboom. Ze maakt zich nuttig voor Bing, maar doet dit ook uit eigenbelang. Noud heeft goed nieuws wat betreft de verzakking van Toko. Sjoerd en Lucas leggen hun ruzie bij.

  Donderdag 18 januari
  Als er meer bekend wordt over wat er met Jan gebeurd is, wordt Anton nerveus. Als Bing ontdekt dat Amir hem verdenkt, zet dat de vriendschap onder druk. In een ruzie tussen Sam en Kimberly moet Q een kant kiezen.

  Vrijdag 19 januari
  Lana heeft een valse ID-kaart en slechte plannen. Sam organiseert een date voor Q en helpt hem op een onorthodoxe manier. Lucas wordt gek van de opdrachten die Ludo hem geeft rond de redding van Toko.

 11. Het zal toch niet dat Laura Jan Maes heeft vermoord? Misschien vergezocht maar ze zal ook ooit met pensioen willen en het lijkt alsof ze naar haar exit toewerken: eerst ontslagen uit de Rozenboom en nu de dood van Jan Maes. Misschien dat Laura Noud wilde beschermen…

 12. ik denk dat anton het gedaan heeft, in de spoiler van 18 januari staat namelijk als er meer bekend wordt over wat er gebeurd is met jan Maes, dat anton nerveus wordt dus die weet er meer van

 13. Ik denk eerst Anton dan Zoë en dan misschien Laura. Laura heeft al eerder een moord gepleegd. Samen met Cleo. En toen verloor ze haar baan als advocaat en kreeg ze een enkelband om. Stefano had later t lijk gevonden om Cleo weer te manipuleren in de strijd tegen Ludo.

  1. was een trut LLLLLLinda heeft heel Meerdijk al in bed gehad dat weet Anton nog niet Je hoort ook niks meer van Rover en Bill?

 14. Ik denk dat het iemand is waarvan je het niet verwacht inderdaad.. Hopelijk krijgen we daar in februari een nieuw spel over in de Meerdijk App.

 15. Wat raar Nina belt Ludo helemaal vanuit Hongkong en Rikki woont in Rotterdam en laat niks meer van zich horen bij haar vader Rik
  Als zo nog de rest van het seizoen moet vullen kan het einde van gtst wel eens heel dichtbij zijn!

 16. Wil graag Barbara Fisher terug in gtst en die trut LLLLLLLLLLLLLLLinda kan naar Canada terug en Jeff Alberts ook en Anton Bouwhuis ook weg

 17. Loes is een copycat van Nina kijk maar naar haar looks en haar ze kan er ook uit er moet een verjonging komen veel personages hebben een verhaallijn gehad en voegen nu niks meer toe.

 18. Ik vind die Lana verhaallijn maar niks. Tuurlijk ik snap dat tienerdochters enz. vaak wat ruzies hebben met ouders maar gaat het echt zó ver? Geen idee wie Jan Maes iets gedaan zou hebben maar wie weet is het Loes… enige die ik zeker weet dat het niet gedaan hebben zijn Aysen & Zoe.

 19. Ja met Lana gaat allemaal wel wat ver maar ja het is soap. Gaat ze Sjors en Rik morgen nou drogeren met spacecake??

  Wat betreft die kleding van Sjors vond ik dat Lana gelijk had! Sjors ziet er echt veel tuttiger uit sinds Lana een puber is. Zal wel zijn omdat ook Sjors nu ook wat ouder moet lijken dan ze daadwerkelijk is.

 20. @ Geiz, Lana mag dan misschien wel gelijk hebben wat de kleding van Sjors betreft, maar kan het wel anders zeggen. Het is en blijft haar moeder en daar sla je niet dergelijke toon tegen aan.

  O, ja Ik weet dat het een soap is. 🙂

 21. @Martin
  Nee, Lana ziet het gebeuren. Ze heeft geen enkel motief (reden) om hem iets aan te doen. Alle andere Meerdijkers die met hem te maken hebben gehad en ruzie met hem hadden wel.

 22. Lol , Lana kent Jan niet eens. Zij leeft nog in een eigen puberwereldje en kent alleen dr klas Oom Rik , moeder Sjors en Lucas als eigenaar van de Koning. Ik denk 1 Zoë 2 Anton 3 Bing [ in naam van Amir &/ of Zoë , 4 Loes [ in naam van Zoë nadat misschien achter Zoë is gegaan naar de boot ] 4 Aysen [ Ze heeft Danny ook gedood ] 5 Ludo [ vanwege Kimberly ] 6 Amir [ door Jan is hij gezakt ] 7 Laura [ ze komt in de aflevering van morgen in conflict met Jan en ze heeft Mary Verstreaten vermoord en is eerder al agressief geweest tegen Robert en Linda ]

 23. Nog aanvulling Aysen , ze hat Jan Meas ook natuurlijk. Maar misschien krijgt t verhaal een nieuwe wending . Mayke lijkt buiten schot te staan. Maar misschien wordt ze ook gechanteerd door Jan. Wie weet gaat er een conflict schuil wat de kijker nog niet te zien krijgt en heeft Mayke t wel gedaan.

 24. Aysen was het niet, Zoë heeft hem alleen geduwd en daarbij heeft iemand anders hem vermoord. Anton heeft hem alleen een klap verkocht dus die is het denk ik ook niet. Bing en Ludo lijken mij een stuk waarschijnlijker, ook al was het toen op de moord van Mike ook heel onvoorspelbaar toen het Rik bleek te zijn. Dus kan nu ook weer onvoorspelbaar zijn..

 25. @GTST Street Team, ik denk dat je wel eens helemaal gelijk kunt hebben.

  Ik denk dat diegene die een persoonlijke aanvaring of de dupe van Jan Maes zijn geworden het uiteindelijk wel eens niet gedaan hebben, maar iemand waar wij nu helemaal aan denken of het vermoeden van hebben.

  Dat Bing in de aflevering van woensdagavond te zien was in de haven, wilt men ons doen vermoeden dat het Bing is die Jan heeft omgebracht. Maar ligt mij er te dik bovenop. Ik denk dat we met Bing op het verkeerde been worden gezet.

Geef een reactie