• 6 december 2017
 • GTSTfanclub
 • 14

Naast een zomercliffhanger krijgt GTST nu ook een wintercliffhanger. Anouk Maas en Dilan Yurdakul hebben op instagram een bericht geplaatst om alvast wat spanning op te bouwen.

 

Zou het feit dat Anouk Maas en Dilan Yurdakul de winter cliffhanger aankondigen wellicht een hint zijn naar de cliffhanger? Wellicht heeft het iets te maken met de sugargirl activiteiten van Zoë?


Evenement
Voor de wintercliffhanger word op 29 ook nog een exclusief evenement georganiseerd. Wil je daar bij zijn? GTST heeft een prijsvraag georganiseerd waarmee je kans maakt op 2 tickets! Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

14 comments on “Naast de zomercliffhanger dit jaar ook een wintercliffhanger!

 1. @Nick Ik denk niet dat dit echt iets met de kijkcijfers te maken heeft. Zitten nog steeds tussen 1,1 en 1,3 miljoen dagelijkse TV kijkers.
  We moeten ook niet vergeten dat men GTST tegenwoordig (vooral jongeren) niet meer traditioneel via de TV GTST volgt, kijken veel meer online. En vergeet het uitgesteld kijken niet, al die cijfers zijn niet meegeteld in de dagelijkse overzichten van SKO (Stichting KijkOnderzoek).

 2. Ik denk dat de wintercliffhanger sowieso te maken heeft met Tiffy en Anton. 22 December is ook nieuwe tijden weer te zien en gaat denk ik weer te gelijk op GTST en Nieuwe Tijden, dat Tiffy Anton bezoekt en aankondigd dat hij haar vader is.

 3. ik las ergens dat ddeze clifhanger in januari is….
  lijk me logisher dat t voor de twee week is van kerst en oud/nieuw…
  wannneer is t?????

 4. Zijn jullie nou zo dom , of ben ik gewoon te slim,, de clif van de is natuurlijk dat kimberly als nog zelfmoord pleegt. Want zeg nou zelf ook haar verhaallijn is dood. …Dus ook dag dag kimberly

 5. Spoilers 8 t/m 12 januari 2018 (incl. wintercliffhanger)

  MA 8/1-2018
  Lana heeft een stout plan, maar daarvoor moet ze Sjors en Rik zien uit te schakelen. Aysen is gefrustreerd over haar directeur, Jan, en gaat naar HR om een klacht in te dienen. Loes is bezorgd om Zoë, omdat zij ‘rare’ beslissingen neemt.

  DI 9/1-2018
  Kimberly gaat in op een uitnodiging van Jan. Ze ziet niet dat hij onbetrouwbaar is en zijn beloftes niets waard zijn. Sam geeft tegengas als Q gefixeerd blijft op Kimberly. Ludo houdt een afspraak geheim voor Janine, omdat hij weet dat ze het er niet mee eens is.

  WO 10/1-2018
  Amir pleegt een misdrijf en is bang dat hij nu uitgezet wordt. Als Bing dit probleem meteen wil aanpakken, sputtert Amir tegen. Laura komt in conflict met Jan als hij haar lastigvalt met onhaalbare eisen. Noud heeft goede raad voor zijn oma.

  DO 11/1-2018
  Anton krijgt te horen wat de reorganisatieplannen van het AZM inhouden voor zijn afdeling. Hij gaat woedend verhaal halen. Linda maakt zich zorgen om Antons opvliegerige temperament. Sjoerd ontdekt dat Aysen is ontslagen. Net als zijn vader gaat hij er meteen op af.

  VR 12/1-2018 (de wintercliffhanger)
  Linda betrapt Anton als hij thuiskomt na een nacht doorhalen. Hij heeft geen verklaring voor de wond op zijn hand. Iedereen is op de persconferentie in De Rozenboom, behalve de persoon waar het allemaal om draait. Sjors geeft Lana op haar kop voor wat ze Sjors en Rik heeft aangedaan.

Geef een reactie