Wie is de nieuwe inwoner van Meerdijk en wat komt hij doen?

In de Meerdijk App is vandaag meer bekend geworden over “Q”, de nieuwe medewerker van de Lidl in Meerdijk.

Max Willems, onder meer bekend van de Spa, waar hij Jason speelde is binnenkort te zien in Meerdijk. Hij speelt daar het achterneefje van Anton Bouwhuis. 

Tiffy
In de Meerdijk App is in een gesprek tussen de supermarktmanager en “Q” te horen dat “Q” naar Meerdijk is gekomen voor een persoonlijke missie. Hoogstwaarschijnlijk zal hij een rol gaan spelen in het grote geheim van Anton wat deze zomer in het GTST Magazine bekend is geworden. Hierin was te lezen over een affaire die Anton gehad heeft met Bernadette. Uit deze affaire is een kind geboren: Tiffy uit Nieuwe Tijden.

Of en wanneer Tiffy binnenkort naar Meerdijk komt is niet bekend.

30 reacties

 1. Ik heb zo’ n geen zin in deze verhaallijn… Zo dat is gezegd

 2. Ik juist wel, Tiffy en Mark zouden een goede aanwinst zijn voor GTST

 3. Ja Tiffy zou een goede aanwinst voor GTST zijn, leuke personage.

 4. Hopelijk komen Tiffy en Mark allebei in GTST, mag ook wel na een leegloop van personages.. Maxime, Bill, Job en volgende week donderdag ook Felix weg. Nu hebben we alleen Q ervoor terug gekregen, straks ook Tiffy nog. En dan misschien Mark erbij.

 5. Wat een rare vogel is die Q.

 6. Wow! Kunnen ze nog slechter acterende mensen aannemen bij gtst? “Q” acteert echt vreselijk slecht, echt, ik heb het beter gezien bij het amateurtoneel. Er zit geen emotie in, geen juiste intonatie, echt verschrikkelijk.

 7. Nou dan kijk je toch lekker niet

 8. Vind het veel erger dat Ze een Lidl in de show krijgen. Maar zal wel weer een hoop geld voor betaald zijn. Nou ik ga iedrrgeval geen boodschappen doen bij die vieze Lidl. Bah!!

 9. Haha. Ik vind die Q eigenlijk wel hilarish. Hartstikke verfrissend dat er eens zo’n rare snuiter in Meerdijk is opgedoken. Ik ben wel benieuwd wat deze Q precies gaat worden.

 10. Beter dat die Q weer snel oprot

 11. Misschien omdat het erop lijkt dat hij een autist speelt

 12. Ik moet natuurlijk niet te snel oordelen, maar heb zojuist even de shortie GTST van vanavond gezien, ik vind die Q maar een vreemde gozer, In die 3 minuten dat de shortie duurt, maakte Q al een aantal uitermate vreemde opmerkingen tegen Anton.

 13. Ik vind die Q ook wel veel hebben van Karim uit Nieuwe Tijden. Zouden die ook nog een familieband hebben.

 14. Wat een halve gare Q

 15. Okee, gtst is tot een nieuw dieptepunt gekomen. Wie noemt een jongen nu Q? Sorry, maar er zijn toch nog wel wat andere korte namen te verzinnen? En het personage zelf is ook niet echt mijn ding. Die opmerkingen van hem zijn té bijdehand en hij bemoeit zich overal mee. Van mij hoeft hij niet lang te blijven.

 16. Helemaal mee eens het lijkt wel een robot haha!! Totaal geen emotie in zijn spel.

 17. Ben ik ook helemaal mee eens. Ik heb echt met verbazing zitten kijken toen deze Q in beeld kwam en zijn ‘acteertalent’ ging tonen want wat ontzettend slecht. Zo gemaakt en ingestudeerd je tekst opdreunen zonder enig gevoel of emotie. Kan dat castingbureau dan echt geen echte acteurs vinden dat ze zulke figuren in gaan huren? Ik hoop echt dat ze deze Q heel snel weer uit de serie schrijven.

 18. Q lijkt wel autistisch. Misschien is dat het karakter dat hij moet neerzetten.

 19. Q is een baas!! Vervelend maar een baas! Sowieso is dat de rol die hij moet aannemen. Iemand met een communicatie issue. Dat hij mensen irriteerd die kijken betekent dat hij het goed doet. Het geinige is mensen haten nu al op Q alleen omdat hij anders is dan meeste. Hoop niet dat jullie zo in het echt ook zijn.

 20. @Aleksander Hij irriteert me nog het meeste omdat hij heel slecht acteert.

 21. Q speelt dus inderdaad, vrij goed, een hoog functionerende autist. Het is daarom ook zeer zorgwekkend en diep triest dat dit de reactie is die het gemiddelde volk heeft op een autist. Maarja, dan heb je het ook over mensen die gtst kijken, dus de lat ligt niet heel hoog. In ieder geval zou het voor jullie goed zijn om even autisme of asperger te googlen, als jullie begrijpen hoe dat moet.

 22. Misschien is het juist ontzettend moeilijk om zo’n rol neer te zetten, denk daar eens aan.

 23. ik be een autist en reger me rot aan dit q karakter..

 24. nunin gied nederlands…ik ben een autist en erger me rot aan deze q

 25. Ben heel boos dat ze zojuist laura, een heel vetrouwd gezicht van gtst eruit willen doen, jammer en zielig, vind het echt te ver gaan, eerst job daarna rover dan zijn we net gewend aan het vriendje van lucas, felix, gaat er weer een weg rikky, en nu laura??? In godsnaam zeg , kijk al jaren naar deze serie maar het word er echt niet leuker op zo, dan mag wat mij betreft q,of hoe dat vervelende karakter ook heet er per direct uit das toch niet leuk.!!!

 26. Laura wordt als personage ontslagen. Jette blijft gewoon in GTST

 27. Helemaal juist @Iris.

 28. Hoop ik ook maar dat hij zo robotachtige is zo moet hij spelen omdat hij zo hoog begaafd etc is

Geef een reactie