• 21 november 2017
 • GTSTfanclub
 • 21

Maandag 4 december 2017
Zoë wordt op het werk betrapt door haar meerdere en probeert zich er met een smoes uit te draaien. Kimberly komt met cadeaus, maar niemand heeft oog voor haar. Nina voelt zich hier schuldig over. Rikki en Sjoerd hebben geen zin in een interventie, en toch is dat precies waar ze in belanden.

Dinsdag 5 december 2017
Op de Sinterklaasviering in De Rozenboom gaat het helemaal mis. Q liegt tegen Sam over op wie hij verliefd is. Laura krijgt Anton in zijn ondergoed te zien. Raakt zij daarvan opgewonden misschien?

Woensdag 6 december 2017
Nina baalt als Kimberly niet thuis is en ook de telefoon niet opneemt. Samen met Bing start ze een zoektocht. Aysen, Noud en Lucas worden op pad gestuurd. Kimberly krijgt bericht over de verblijfplaats van haar vader.

Donderdag 7 december 2017
Amir bewijst dat hij een kundig arts is en Anton is erg trots op hem. Aysen verwijt zichzelf dat ze veel te veel met Sjoerd en zijn problemen bezig was, waardoor ze geen oog had voor andere dingen.

Vrijdag 8 december 2017
Sam wordt aan het denken gezet als hij ziet hoe Q met Rikki omgaat. Abel voelt zich alleen staan als Aysen zijn vraag om hulp afwijst. Linda twijfelt of ze Rover moet inlichten over wat er met Kimberly gebeurd is.

21 comments on “Spoilers 4 tot en met 8 december 2017

 1. Dinsdag 5 december 2017:

  Laura krijgt Anton in zijn ondergoed te zien. Raakt zij daarvan opgewonden misschien?

  De raarste spoiler ooit.

 2. Mee eens.. Ik bedoel, wat moet dit nou voorstellen? Twee dronken mensen ofzo?
  Of willen ze Laura nu ineens op een jongere man laten vallen..

 3. Als je de afl van donderdag over een week ziet zie je aan het einde dst Kimberly zoekt naar zelfdoding poging op internet en aan de spoiler van vrijdag 8 december is het mogelijk dat ze het gedaan heeft

 4. Sara, Kimberley was op zoek naar manieren om zelfmoord te plegen en ze heeft inderdaad een vakantiehuisje geboekt.

  Kijk op die andere GTST site (naam kan en mag ik hier niet noemen) daar staat meer (spoiler) info over o.a. Kimberley

 5. Max Willems, de acteur achter Q, heeft aangegeven dat zijn personage GEEN autisme heeft, wel dat hij verwarring begrijpt. Hij is inderdaad bovenmatig intelligent en sociaal zeer ongemakkelijk. Ik denk overigens niet dat het aan de acteerprestaties van de acteur ligt, maar vooral aan het personage. Ik denk dat zelfs de beste acteur dit personage niet leuk neer kan zetten, omdat het monotoon gespeeld moet worden.

 6. Lisette wat je schrijft over het karakter Q, ben ik het helemaal mee eens.

  Het is idd een rol die Max (als Q) moet spelen, ieder andere acteur had deze rol op deze wijze moeten spelen.
  Het personage Q is hoogbegaafd. De “problemen en onbegrip” die iemand ervaart die hoogbegaafd is, wordt aardig neergezet door Q (Max)

 7. Ik ben fan van Q. Maar misschien ook gewoon omdat ik soort van denkwijze heb als hij. Waarom zus waarom zo waarom niet eerlijk kunnen zijn en moeilijk doen etc. zou bijna denken dat ik onwetend intelligent ben. Hahahahaha

Geef een reactie