• 9 november 2017
 • GTSTfanclub
 • 15

Maandag 20 november 2017
Rover verwacht dat Noud kwaad wordt als hij toegeeft wat hij Kimberly heeft aangedaan. Sjoerd krijgt de indruk dat Bing relatieproblemen heeft. Nina probeert Laura te ontlopen. Q laat Kimberly iets zien waar ze meteen door van slag is.

Dinsdag 21 november 2017
Als Kimberly zich heeft opgesloten, doen haar vrienden er alles aan om haar naar buiten te krijgen. Aysen loopt tegen een reprimande aan als ze hard optreedt tegen een zakkenroller. Rovers actie wordt geprezen door zijn familie, maar Q ziet de andere kant.

Woensdag 22 november 2017
Zoë zoekt hulp bij Lucas als ze iets wil organiseren voor Nina. Janine en Ludo zijn enthousiast tot ze horen dat het idee van Zoë komt. Abel heeft verbijsterend nieuws voor Rikki. Sjoerd bemoeit zich hier ongevraagd mee.

Donderdag 23 november 2017
Nina heeft het gevoel dat ze buiten de vriendschap van Zoë en Aysen staat. Van Lucas hoort ze dat Zoe een ‘sugar girl’ is en dat de bron van dit bericht vlakbij Nina ligt. Zoë doet een lijmpoging in een slechte relatie.

Vrijdag 24 november 2017
Sjors ontdekt dat Amir jarig is en besluit iets op touw te zetten. Bing geeft goede raad als Sjoerd in de put zit om Bram. Sjoerd doet daarna precies wat hij niet moet doen. Rik is blij dat Rikki wat afstand van Abel houdt.

15 comments on “Spoilers 20 tot en met 24 november 2017

  1. @Ruben je hebt gelijk gtst is heel saai iedereen wil met elkaar naar bed lijkt net stroop dat loop ook langzaammmmmm.En nu komt Metoo er ook nog in kan Linda ook over mee praten ze heeft al heel Meerdijk in bed gehad.

   1. @poppetje, je begrijpt volgens mij niet helemaal waar de #Metoo discussie over gaat. Zeker niet als je Linda als voorbeeld noemt.

    De #Metoo discussie gaat erover dat vrouwen en mannen TEGEN hun wil met grensoverschrijdend gedrag (seksueel) lastig worden gevallen/misbruikt.

    Van Linda kun je absoluut niet zeggen, dat ze tegen haar wil met heel Meerdijk in bed heeft gelegen.

 1. Nogmaals het was geen sexfoto van Kimberly ze was gewoon in lingerie en nu is er een hoop gedoe over stomme verhaallijn en zeker nu Metoo zo in de media is.

 2. @Poppetje, ik denk dat dit item in GTST toeval is dat dit nu gelijk loopt met de discussie over #Metoo.
  De afleveringen van GTST zijn al weken geleden opgenomen, voordat er zoveel aandacht was voor #Metoo.

  Verder vind ik het goed dat wederom een maatschappelijk probleem wordt aangekaart in GTST in dit geval Sexting (het verspreiden of delen van seksueel getinte foto’s of berichten via mobiele telefoons of andere mobiele media).

  Het zal je maar gebeuren als jong meisje of jongen.
  Dus @Poppetje denk eens na, als je dit zelf zou overkomen. Hoe je je dan zou voelen.

 3. Marly zal nog tot en met begin December in GTST te zien zijn. Pas in december verdwijnt ze voor minimaal 4 maanden uit de serie. Wat zou betekenen dat we haar niet eerder dan april weer terug zien in de serie

 4. @Poppetje, waar zeg ik dan in mijn reactie dat het om naaktfoto’s gaat van Kimberly?

  Ik heb het over seksueel getinte foto’s in mijn reactie. En daar worden ook foto’s in lingerie mee bedoeld. Dus wel effe goed lezen.

  Verder schrijf je, er is “niks mis mee” met de foto van Kimberly in lingerie. Ik vind deze opmerking nogal kort door de bocht en je er nogal vrij luchtig over doet.
  Je ziet toch zelf wat het met Kimberly doet?
  Ja, ja ik weet het, het is een soap, echter in mijn directe omgeving (een dochter van een vriendin van mij) heb ik het meegemaakt. Ik weet dus heel goed wat het emotioneel met iemand doet. Deze verhaallijn is realistisch beschreven en gespeeld.

  Misschien moet je eens gaan praten met iemand die het zelf heeft meegemaakt, dan begrijp je misschien dat je opmerking “niks mis mee” nergens op slaat.

 5. MA 27/11-2017
  Als de geheime plannen van Rover bekend worden, voelt Kimberly zich nog meer verraden. Linda besluit er alles aan te doen om Rover tegen te houden. Sjors en Bing ontdekken dat Amir gelogen heeft toen hij van het feest vertrok. Q oefent zijn sociale vaardigheden op Amir en haalt hem door de mangel.

  DI 28/11-2017
  Rik en Bing maken samen toekomstplannen. Sjoerd weet Rik aan het twijfelen te krijgen over Abel. Rikki dreigt Sjoerd dat het hem zal spijten als hij haar geluk blijft ondermijnen. Amir wordt aan het denken gezet als Bing over de betekenis van vriendschap begint.

  WO 29/11-2017
  Zoë’s nieuwe sugar daddy is niet de meest sympathieke, maar ze doet het voor het geld. Aysen komt in conflict met de nieuwe financieel directeur van het AZM. Amir sluit zich aan bij een brainstormsessie van Bing en Rik. Nina heeft het zo druk met haar reis naar Hong Kong, dat ze afspraken vergeet.

  DO 30/11-2017
  Kimberly hoort hoe snel Rover ervandoor wil gaan en verschuilt zich achter enthousiasme. Maar dat is niet meer dan een masker. Lucas zorgt ervoor dat Nina het nog drukker krijgt. Linda en Anton organiseren een grootscheepse verrassing.

  VR 1/12-2017
  Sjoerd wil Rikki dwingen zich aan de regels van hun co-ouderschap te houden, maar zijn argumenten zijn wankel. Q vraagt Anton om versiertips. Zoë is bang voor represailles als Aysen de strijd wil aangaan met Jan Maes. Abel baalt enorm als Rikki zich maar op Sjoerd blijft richten en niet op hem.

Geef een reactie