• 3 november 2017
 • GTSTfanclub
 • 19

Maandag 13 november 2017
Bing en Zoë krijgen onenigheid. Wanneer dit helemaal uit de hand loopt, kan Laura het niet aanzien. Ze grijpt in. Sam verwijt haar moeder dat ze door haar ongefundeerde uitspraken Amir heeft weggejaagd. Janine wil dat Kimberly haar column goedkeurt, voordat deze gepubliceerd zal worden.

Dinsdag 14 november 2017
Sjors vindt een oplossing voor een van Amirs problemen. Nina heeft een beslissing genomen over de uitnodiging om naar Hong Kong te komen. Linda wil verbouwen. Ze gaat onderzoeken of ze een vergunning nodig heeft. Zoë ontdekt iets waar Bing zich enorm voor schaamt.

Woensdag 15 november 2017
Lucas en Felix zijn het niet eens over een unieke uitnodiging vanuit Las Vegas. Aysen maakt met haar cv, motivatie en ambitie grote indruk. Maar de baan waar ze op solliciteert, ligt onder haar niveau. Rik probeert Bing om te praten, maar die blijft stug hangen in zijn eigen gelijk.

Donderdag 16 november 2017
Lucas blijkt keer op keer beïnvloedbaar te zijn. Hij blijft van mening switchen. Felix snap er niets meer van en Nina merkt dat haar goede raad aan Lucas helemaal verkeerd uitpakt. Toch wordt er een afscheidsfeest georganiseerd in De Koning.

Vrijdag 17 november 2017
Rikki’s onhandigheid zorgt voor een onverwachte afloop van een romantisch uitje. Anton heeft een wonderlijke ontmoeting in de supermarkt. Kimberly’s zelfbeeld heeft een dieptepunt bereikt. Gelukkig laten haar vrienden haar er niet alleen in staan.

19 comments on “Spoilers 13 tot en met 17 november 2017

 1. @ Suus, ja dat klopt idd! Realiseer me nu pas dat Jeff er niet meer is, maar gee idee hoe die vertrokken is. Beetje raar dit, hij zou toch blijven totdat het beter ging met Laura?

 2. @Geiz, tja, kan natuurlijk alle twee.

  Maar zelf denk ik dat het afscheidsfeest voor Nina is.

  Lucas en Felix kibbelen nog wel even door of ze nu wel of niet naar Las Vegas moeten gaan.

  Heeft Lucas wel een tijdelijke vervanger voor de Koning, Lucas is toch de baas/eigenaar van de Koning? Heeft nu al personele problemen, want volgens mij heeft ook nog geen nieuwe kok. Of wordt dat of is inmiddels Sjoerd de nieuwe kok, want die is er van overtuigd dat hij dat wel aankan.

  Maar we zullen het zien, even afwachten. 🙂

 3. Ik dacht dat Marly al met zwangerschapverlof was gegaan toen ze naar Hong Kong ging, maar ze komt dus nog terug. Hoe zal Marly dan eruit gaan of zal Marly definitief denk jullie GTST verlaten?

 4. Nina verlaat GTST niet definitief. Er komt een afscheidsfeestje voor Nina, waarna ze vertrekt voor die mooie klus. Maar komt uiteindelijk weer terug.
  Ze laat Bing en Nola toch niet zo maar achter.

  Je moet ook niet vergeten dat er tussen opname en uitzending van GTST enige tijd tussen zit. (zo’n 6 weken)

 5. Vorige week wilde Nina nog zo graag en kind en al die andere zooi eromheen en nu vertrekt ze naar de andere kant..

  Altijd hetzelfde zooi die zich weer herhaald, zo voorspelbaar dit.
  Anton weer ’n zoon die even hallo komt zeggen, hou toch op.

  Gtst is niet meer wat het was.
  Geef me die pen en papier dan neem ik jullie wel mee…

 6. Beetje vaag allemaal. Eerst die Jan Jaap die Anton en Sjoerd gaat uithoren en nu komt er weer één of andere Max die dan weer een achterneefje van Anton is en bij de Lidl werkt.. En dan uiteindelijk krijgen we Tiffy die dan de verloren dochter van Anton is???

 7. @Geiz
  Geen Max, zo heet de acteur. Hij speelt Q. Heb op zijn Facebook gevraagd of dit zijn hele naam is, en dit bevestigd hij. Dus geen normale naam, het blijft bij 1 letter.

 8. Wat een toestand rond Linda Sam en Amir…..Linda was vroeger een slet ging met alle kerels van Meerdijk naar bed.En Sam en Rover zijn 21 jr en 18 jr dus geen kinderen meer.

 9. Ja Linda moet weer wat meer zoals vroeger worden en dan heb ik het over haar bitcherige, egocentrische en zelfingenomen kant.
  Nu wordt ze echt veel te burgerlijk, braaf en bezorgd neergezet zoals Bianca en Barbara. Kom op zeg, dat is Linda toch niet??!! Meer pit aub!

  1. Linda is toch ook ouder geworden.. Hoe ouder ze worden, hoe wijzer. En ze heeft 2 kinderen, zou raar zijn als ze nu weer wat meer pit zou krijgen. Kan ze haar kinderen ook niet leren neem ik aan 🙂

 10. Ja zeker waar, maar dit is wel een hele grote verandering!
  Vond haar karakter vroeger juist zo leuk vanwege die verschillende kanten: een goede vriendin maar soms ook een bitch/kreng

  Iets meer zoals Maxim, Dian en Bowien dus, dat zou leuk zijn. En dat kan best, ook als ze ouder zijn.

 11. Overigens begonnen ze met Linda’s rentree in 2015 goed, met die middelvinger naar Anton (op de begraafplaats) en de samenwerking met Maxim om Sapsalon over te nemen en Anton kapot te maken. Ik was enthousiast!

  Helaas ging het daarna erg snel bergafwaarts richting de lieve, brave, onderdanige moederrol. Erg jammer, hopelijk gaat dit nog eens veranderen.

Geef een reactie