• 22 november 2017
  • GTSTfanclub
  • 5

Het lijkt wel niet op te houden; Na Maxime, Job, Bill en Felix gaat Buddy Vedder vandaag bij RTL Boulevard bekend maken dat we binnenkort afscheid moeten nemen van Rover Dekker.

2,5 jaar geleden hebben we Rover leren kennen toen Linda samen met haar dochter en zoon terug naar Meerdijk kwamen. Linda was net gescheiden van haar man Bill Norris en ging terug naar Meerdijk om hier een nieuw leven te beginnen. 

Geschiedenis
Rover heeft in zijn korte tijd in Meerdijk een hoop meegemaakt. Nadat hij de bestuurder was van de auto waardoor Sascha om het leven kwam, was automutilatie zijn enige uitweg en ging hij zichzelf in zijn armen snijden. Ook heeft Rover een hoop werk verzet voor het AZC, uiteindelijk tot irritatie van vele fans.

In de tussentijd leerde Rover Kimberly kennen en kreeg hij na verloop van tijd een relatie met haar. Door zijn vele aandacht voor het AZC voelde Kimberly zich echter niet belangrijk en beland ze met Noud in bed. Kimberly biecht dit uiteindelijk op, wat voor Rover het einde van de relatie betekent.

Smoelaria
In een boze bui plaatst Rover pikante foto’s van Kimberly, die tot op dat moment op een onbekende buitenlandse site geplaatst stonden, op Smoelaria wat de Meerdijkse versie van Facebook is. Wanneer Kimberly er uiteindelijk achter komt dat Rover de foto’s geplaatst heeft is ze woedend op hem en wilt ze hem niet meer zien of spreken. Rover probeert dit nog recht te zetten door openbaar op Smoelaria live te gaan en zijn fout toe te geven, maar dat werkt averechts.

Uiteindelijk mailt Rover naar zijn vader of hij een ticket voor hem naar Canada kan regelen zodat hij daarheen kan komen en tot zichzelf te komen.

Buddy op TV missen hoeven we overigens niet; hij is al een tijdje actief als presentator van meerdere kinderprogramma’s, waaronder Kids top 20, Smart & Dart en Lang leve de muziekshow.

5 comments on “Ook Rover gaat Meerdijk verlaten

  1. Ben het met John eens. Ik heb hem nooit een erg interessant personage gevonden, eigenlijk alle nieuwe tieners niet (met uitzondering van Kimberly). Ik ga hem niet missen, en bij dat rijtje van John zou ik ook Amir zetten.

  2. Ik vermoed trouwens dat amir jonger is dan men nog weet..

    Achter Kimberley staat denk ik een harde afrekening met Marcus (ivb het metoo thema) waarin hij, haar vader dus, de foto’s zou hebben gemaakt om in hun vluchtreizen te voorzien.
    Ze spraken af hun voorgeschiedenis voorzichzelf te houden en marcus zorgde dat ze het verleden met zelfvertrouwen koesterde, maar nu de foto’s zo lelijk zijn uitgelekt en op een website blijken te staan, stort haar wereld en vertrouwen in, ze zal zich vooral gebruikt voelen door haar vader en rover, waarvan ze beseft dat ze die nu het hardst nodig heeft, valt met zijn vertrek nu ook nog rauw op haar dak…

    Pijnlijke verhaallijn.. goed dat, er ook met Zoe, iets mee gedaan wordt

Geef een reactie