Het is weer tijd voor een nieuwe verhaallijn in de Meerdijk App. In de App kom je steeds meer te weten over het nieuwe personage in GTST genaamd “Q”.

Klik op huize Rik. Hier vind je op de tafel een Lidl folder. Klik hierop en scroll door de pagina’s.

Je krijgt een spelletje galgje. Het antwoord hierop is “hulpkracht“.

Klik op de kaart op de supermarkt. Hier kan je kiezen voor de kantine. Klik op het blaadje op het aanrecht. Dit is de sollicitatiebrief van “Q”. Hierna krijg je een schuifpuzzel, los deze op.

Druk nogmaals op de sollicitatiebrief. Je krijg een stamboom met een aantal ontbrekende stukken. Druk op het plusje onder Julia en kies hier de foto van Tim. Schuif verder. Onder de naam Johannes kies je de foto van Anton, onder Vera kies je Bianca en onder Bianca en Anton kies je de foto van Edwin.

Hiermee heb je de stamboom voltooid en krijg je nog een tijdlijn. De juiste combinatie van de tijdlijn is 5902

Het spel gaat woensdag weer verder.

10 comments on “Meerdijk APP Walkthrough WerQ Aan de winkel deel 1 (Maandag 01-11)

 1. @anoniem, 9 en 10 november:

  Uitkomst rekensom is 13.

  PS : jullie moeten op die andere site kijken van GTST. Staan alle oplossingen en tips.

 2. waar kan ik de supermarkt van de lidl vind van goeden tijden slechte tijden meerdijk app helpen ik zit vaste in het spel

 3. dat zelfde fucking probleem heb ik ook… en nergens op dit klote internet is er een fatsoenlijk antwoord te vinden….. vermoeiend dit…….

 4. Volgens een bericht van 10 april jl. is aan de samenwerking tussen GTST en Lidl een eind gekomen. Dus is Lidl niet meer te zien in GTST en daarom denk ik ook niet (meer) in de app. Q werkte toch bij Lidl? Dus zou deze verhaallijn niet meer vanaf het begin gespeeld kunnen worden. Geen Lidl = geen kantine (denk ik?) Wel stom dat die vragen gewoon nog in de app staan.

  Bericht: https://www.televizier.nl/soap/lidl-verdwijnt-uit-beeld-bij-gtst#

 5. ik kom ook niet verder dan het verhaal van ga naar de supermarkt.. komt er een nieuw verhaal? of stopt gtst gewoon helemaal met de app

Geef een reactie