Maandag 6 november 2017
Nina krijgt een aanbod dat haar naar de andere kant van de wereld brengt als ze erop ingaat. Sjoerd wil Bram niet teleurstellen, maar hij heeft geen geld voor een feestje. Rover voelt zich een slappeling als hij niet tegen zijn klasgenoten op kan.

Dinsdag 7 november 2017
Linda ontdekt dat Sam niet alleen in bed ligt. Zoë schrikt van Tom, maar wordt ook door hem gered. Kimberly ontdekt wat Rover achter haar rug om voor haar gedaan heeft. Lana’s opstandige gedrag gaat van kwaad tot erger.

Woensdag 8 november 2017
Dankzij Amir loopt het uit de hand tussen Linda en Sam. Rikki is onzeker over een date met Abel. Als Aysen een sollicitatiegesprek voorbereidt, ‘misbruikt’ ze Sjoerd hiervoor. Sjoerd kan hier echter niet over klagen.

Donderdag 9 november 2017
Lucas zoekt een nieuwe kok voor De Koning. Sjoerd weet zeker dat zijn kookkunsten in de smaak zullen vallen. Als Ludo ziet hoe het gaat tussen Nina en Kimberly, biedt hij de dames een verzoeningslunch aan.

Vrijdag 10 november 2017
Zoë heeft een dubbele afspraak. Ze vindt een oplossing, maar die pakt op meerdere fronten niet goed uit. Bing doet een verbijsterende ontdekking. Janine voelt een grote behoefte om een column over Kimberly te schrijven.

20 comments on “Spoilers 6 tot en met 10 november 2017

 1. Oeh! Misschien gaat Job naar Dubai om Anna op te zoeken en z’n toekomende kind in haar buik! Ik denk dat Nina tijdelijk eruitgaat. Maar t kan zo zijn dat er besloten wordt voorgoed. Ze heeft al bijna alles meegemaakt wat je kan meemaken [ ontvoering , therapy meerdere ziekenhuisopname’s , verlamming, verwond door Nick’s handlanger ] dus t zou zomaar kunnen zijn dat t genoeg is geweest dat Nina voorgoed in t buitenland wilt zitten en Marly in t echt ook genoeg krijgt van deze rol.

 2. Dat zou ik niet erg vinden, vind Job niet veel aan.

  De hele familie de Jong is trouwens behoorlijk ongeloofwaardig. Rik en Job hebben totaal geen chemie en Rikki en Job vind ik als broer en zus ook geen match. Daarnaast is Rik veel te jong om vader te zij van met name Job.

  Rik en Rikki als vader en dochter is wat mij betreft wel oké maar als je dit gezin vergelijkt met de familie Sanders of Bouwhuis/ Dekker, dan is het echt een bij elkaar geraapt ongeloofwaardig zooitje

 3. @Nick. Ja je bedoelt dat Job dan in de serie verschijnt en dat Rik op z’n 18e dus al vader was.
  Dat was toen de verhaallijn dus dan weten we idd de herkomst van het kleine leeftijdsverschil.

  Het is meer die twee acteurs als combi bij elkaar, ze komen op mij gewoon meer over als vrienden dan als vader-zoon.
  Maar wellicht is dat ook de bedoeling van de schrijvers om een ouder-kind relatie te laten zien die vrienschappelijk aandoet.
  .

 4. Dat afscheid van Job was wel heel snel en gekunsteld. Net alsof ze ineens bedachten:
  ‘Oh ja, die moeten we ook nog uit de serie schrijven!’ ‘Oke dan besteden we gewoon eventjes snel een hele aflevering aan Job, en dan is dat ook weer klaar’ Daaaaaag!.

  1. Idd. @Geiz, dat dacht ik dus ook. Heb het elders op een site ook al geschreven, dat ik het vertrek van Job wel erg overhaast vond of snel vond gaan, in tijd van 2 afleveringen was het bekeken.

   Ik krijg hier het gevoel bij dat Job niet vrijwillig is vertrokken. Vooral dat hij in een interview te kennen gaf nog geen ander werk / opdrachten te hebben.

   Je gooit je oude schoenen toch ook niet weg voordat je een paar nieuwe hebt?

 5. Ja dat zou kunnen dat hij niet vrijwillig vertrokken is. Misschien vonden de schrijvers dat z’n karakter niet genoeg aansloeg bij de kijkers. Dat was ook het geval bij Bianca en Sascha…

Geef een reactie