• 21 oktober 2017
 • GTSTfanclub
 • 17

Maandag 30 oktober 2017
Linda is helemaal klaar met Bill. Sam vindt steun bij Amir. Rover heeft spijt van zijn actie. Anton heeft niet door dat JJ met allerlei smoesjes steeds dicht bij hem in de buurt is. Kimberly krijgt de schrik van haar leven, maar heeft geen idee wie haar dit flikt.

Dinsdag 31 oktober 2017
Ondanks dat zijn leven daar gevaar loopt, wil Amir toch terug naar Afghanistan. Sjors kan dit niet geloven en geeft Bing hiervan de schuld. Bill heeft onprettig nieuws voor Sam. Ludo krijgt een geweldig aanbod, maar slaat dit af. Nina zoekt een oppas voor Nola.

Woensdag 1 november 2017
Sam voelt zich schuldig omdat ze Anna’s geheim heeft prijsgegeven. Job probeert zijn verantwoordelijkheid te ontvluchten, maar Sjoerd, Noud en Zoë laten dit niet toe. Lucas heeft een personeelsprobleem. Zoë probeert onder een afspraak uit te komen.

Donderdag 2 november 2017
Er valt een slachtoffer als Nina het voor Lucas opneemt. Aysen heeft romantische plannen met Sjoerd, maar Rikki doorkruist deze. Noud grijpt in bij een onredelijke ruzie. Lucas en Felix verrassen de jury van de danswedstrijd.

Vrijdag 3 november 2017
Ludo wil niet geconfronteerd worden met het gemis van Maxime. Kimberly kan haar werk niet doen, omdat ze voelt dat alle ogen op haar gericht zijn. Rover probeert met een smoes Kimberly uit de weg te gaan. Laura probeert nare herinneringen aan de brand te ontlopen, maar Zoë dwingt haar om mee te gaan naar de heropening van Boks.

17 comments on “Spoilers 30 oktober tot en met 3 november 2017

 1. Wat een slap zooitje zeg met die jan jaap dat Anton dat niet door heeft beetje dom en ze vallen weer in herhaling ze kunnen niks beters verzinnen, ik ben benieuwd hoe linda erop gaat reageren maar eigenlijk mag zij er niks van zeggen, want het is in de tijd gebeurd dat anton nog met Bianca was

  1. @Melissa
   Waarom zou Anton dat (nu al) door moeten hebben? Anton weet helemaal (nog) niet waarom JJ in Meerdijk is.
   Dat moet nog allemaal nog maar blijken. De aflevering 30.10 is nog niet vooruit te kijken. En de schriftelijke spoilers zeggen/beschrijven niet alles wat er in een aflevering gebeurd.
   Dus moeten we gewoon afwachten wat er in de tussentijd ( tussen 23.10 en de 30.10 ) gebeuren gaat alvorens een (voorbarige) conclusie te trekken en af te doen met “wat een slap zooitje”

   Hoe Linda zal reageren is ook afwachten. Dit is allemaal voor haar relatie met Anton gebeurd en ook Linda is in het verleden niet helemaal monogaam geweest in haar relaties, Beiden hebben een verleden of het spreekwoordelijke rugzakje en daar heb je maar (beiden) mee te dealen.

   1. Maar ik vind wel dat ze heel veel in herhaling vallen met zo’n verhaallijn, het was ook zo met tim dat bedoelde ik er eigenlijk mee te zeggen

 2. Vlinder, och ja dat is niets nieuws, was bekend dat Anton het vroeger niet zo monogaam was. Sletterig gedrag kun je het niet noemen, want dat woord is vrouwelijk.

 3. Barbara Sloesen heeft aangegeven voorlopig niet terug te willen keren in GTST. Ik denk eerder dat Job haar gaat opzoeken in Dubai. Jord Knotter krijgt binnenkort te maken met de flexwet, dus moet hij een half jaar eruit. Overigens ben ik erg blij dat het nieuwe kabinet de flexwet weer terug wil zetten naar drie maanden haha!

 4. Ludo wilt z’n huis niet terugkopen van Bill. Die gaat 31 okt. weer terug naar Canada. Ludo heeft denk ik trauma’s aan dat huis opgelopen. Er zoveel meegemaakt. Eerst met Stefano , na de dood van Bowien hebben Stefano en Janine hem eruit gegooid via Cleo , toen hij weer terug was al dat gedoe met z’n vader Maximiliaan en Marcus , Janine er levend begraven in de tuin door Sofia , Roxi die hem er blind maakte , daarna kunstroof door Tony , bed in brand gestoken door Isabella , Toen alle ellende alom dankzij Martine Hafkamp. Later kocht hij t huis weer van Nick terug en kwam er nieuwe ellende toen Maxime zich levend melde bij de familie. Nick die Maxime wou vermoorden in zwembad. Paar jaar later wordt Veltman er dood aangetroffen in de werkkamer in t huis en wordt Ludo gechanteerd door Nick. En in 2017 raakt Ludo voor de TWEEDE keer WEER door Martine Hafkamp z’n huis kwijt. Dus kan ik me voorstellen dat Ludo er niet meer terug wilt. En de herinneringen aan overleden Maxime [ Dankzij De Beer Jos Uilenberg ] kleven ook aan dit huis en kan hij dus dat ook niet aan.
  Dus met t afscheid van Bill nemen we ook afscheid van t door Bill gekochte [ Dat Martine aan Bill doorverkocht ] huis van Ludo . Hij zal voorlopig in de flat blijven wonen.

 5. Ik kan echt niet geloven dat ze weer met een verloren zoon aan komen zetten.
  Wat een dom en slap zooitje daar achter de schermen.

 6. Het gedoe rond Kimberly is ook niks, het zijn geen naaktfoto,s van haar die door Rover zijn verspreid op Internet.
  Ben blij dat Bill weer naar Canada is vertrokken.
  Denk dat Linda en Anton de kids in het huis gaan wonen van Bill

Geef een reactie