• 10 oktober 2017
 • GTSTfanclub
 • 28

Maandag 23 oktober 2017
Bing stelt Nina op de proef door haar te overladen met allerlei opdrachten. Sjoerd krijgt wat financiële armslag als hij een extra klus van Bing aanneemt. Rikki verwijt Aysen dat ze medeverantwoordelijk is voor Brams slechte rapport. Anton heeft niet door dat Jan Jaap hem in de gaten houdt.

Dinsdag 24 oktober 2017
Linda wordt dol van Amirs voorliefde voor orde en regelmaat en ontdekt iets als ze in zijn spullen snuffelt. Amir voelt een klik met Bing, wat leidt tot een bekentenis. Sam baalt als Linda haar naar een psycholoog stuurt.

Woensdag 25 oktober 2017
Als Aysen Nina om hulp vraagt, weet ze niet dat ze worden afgeluisterd. Job reageert zich af op zijn familie. Bram is tegendraads en in de klas bijna niet te handhaven. Bill krijgt een uitnodiging voor de heropening van Boks.

Donderdag 26 oktober 2017
Sam voelt zich verraden als Bill met een schokkend bericht komt. Linda doet Janine een belofte, maar komt die niet na. Bing ontdekt Jobs geheim. Lucas reageert zijn frustratie over de breuk met Felix af.

Vrijdag 27 oktober 2017
Sjoerd begint het opdringerige gedrag van Jan Jaap verdacht te vinden. Janine is bang dat ze door Linda haar schrijf carrière kan vergeten. Aysen en Nina proberen Kimberly uit te horen, zonder dat zij het in de gaten heeft.

28 comments on “Spoilers 23 tot en met 27 oktober 2017

 1. Ik wordt zoooo doodziek van Rikki en eigenlijk is de hele familie de Jong wel overbodig geworden.
  maar wat wat het fijn geweest als Rikki gewoon verbrand was in box, wat een vreselijke k… rol , ik merk dat ik steeds vaker doorzap naar andere programma’s en ik ben toch echt een kijker vanaf dag 1 , maar Rikki en die hypocriet van een Rik kunnen wat mij betreft weet terug emigreren .

 2. Dat heb ik nou ook, maar vraag me ook af waar GTST mee bezig is, in het dagelijks leven vechten vele vaders voor hun recht om hun kinderen te kunnen zien, die vaak na scheiding door hun moeder bij de vader weg word gehouden, hoe gtst nu aanpakt, is juist een stimulans voor vele moeders die vinden het alleen recht op kinderen te hebben. Ik walg hier van. Maar wat nog erger maakt dat Rik Rikki stimuleert om zo op te stellen. Maar Sjoerd is ook een slappe zak, hij had achter zijn vader moeten staan, iets waar GTST ook al goed fout doet, sinds een paar jaar is er ook een omgangsrecht voor opa’s en oma’s. Maar wat Rikki doet is echt walgelijk om Bram tegen zijn vader en Opa op te zetten, ik kan me zo kwaad om maken en ik overweeg een klacht bij de schrijvers in te dienen, precies wat ik al zei, door de houding van Sjoerd om zich zo te laten chanteren dat gaat recht tegen de strijdende vaders in. Ik hoop daarom ook dat de stichting die opkomt voor vader rechten voor het kind hier stappen tegen neemt. Dit is een heel groot maatschappelijk probleem, daar hoor zorgvuldig mee om te gaan.

 3. Robin je hebt helemaal gelijk en dan gisteren die tenenkrommende scene met mevr Been alsof iemand van de kinderbescherming echt zou trappen in dat verhaaltje dat wordt gespeeld door Rikki en Sjoerd (en dan zonder Bram te horen, die kan zo maar weg als mevr Been binnenkomt).
  Maar Rikki komt alleen maar met verhaallijnen waarin ze liegt dat ze verkracht is, liegt tegen de vader van haar kind (Thijs), liegt tegen de kinderbescherming en ga zo maar door en iedereen accepteert dat gewoon ……….. dat mormel is slechter dan de hele familie Sanders bij elkaar, tijd om te verdwijnen dus want deze rol vervalt nu al jaren in haar ongeloofwaardige leugenachtige herhalingen.
  Doe maar leuk een nieuwe familie en die vreselijk overbodige familie de Jong weg en dit keer voorgoed, zeg nu zelf, wat heeft Rik nog te doen in deze serie die komt al 3 of 4 keer terug met een domme verhaallijn, nee over en uit dus tijd om te verhuizen uit Meerdijk.

 4. Die scène met mevrouw Been vond ik idd ook tenenkrommend. Alsof ze daarmee akkoord gaan als je al jaren onder toezicht staat van de kinderbescherming. Wat een onzin…
  Ik vind dat ze een rol best mogen recasten als de acteur er klaar mee is. Met de rol van Anna konden ze nog zoveel, hetzelfde geldt voor Nuran. Wat vinden jullie van recasten?

 5. Ergens ben ik het met je eens, maar tegelijkertijd lijkt het me de leukste verhaallijn momenteel.. met uitzondering van JanJaap dan, die mag wegblijven. Tiffy daarentegen.. leuk! Ik hoop dat ze in Meerdijk blijft.

 6. Voor alle kleine kinderen hier zo, een soap is geen werkelijkheid, de jeugd van tegenwoordig ook halen van alles door elkaar nog veel te leren dus!.

 7. Hoe zit het nou met Janine, ze werkt toch nog in CS of niet? Ze gaat steeds eerder weg uit die zaak omdat ze weer een deadline heeft. Alsof dat kan wanneer je een dienst hebt.

  1. Geiz, Nina is mede-eigenaar van CS. Dus tja, als je moeder eerder weg moet, kan dat “gewoon”. Bovendien het is een soap en geen realiteit.

 8. Nieuwe spoilers:

  Ma 30 oktober 2017 : Linda is helemaal klaar met Bill. Sam vindt steun bij Amir. Rover heeft spijt van zijn actie. Anton heeft niet door dat JJ met allerlei smoesjes steeds dicht bij hem in de buurt is. Kimberly krijgt de schrik van haar leven, maar heeft geen idee wie haar dit flikt.

  Di 31 oktober 2017 : Ondanks dat zijn leven daar gevaar loopt, wil Amir toch terug naar Afghanistan. Sjors kan dit niet geloven en geeft Bing hiervan de schuld. Bill heeft onprettig nieuws voor Sam. Ludo krijgt een geweldig aanbod, maar slaat dit af. Nina zoekt een oppas voor Nola.

  Wo 1 november 2017: Sam voelt zich schuldig omdat ze Anna’s geheim heeft prijsgegeven. Job probeert zijn verantwoordelijkheid te ontvluchten, maar Sjoerd, Noud en Zoë laten dit niet toe. Lucas heeft een personeelsprobleem. Zoë probeert onder een afspraak uit te komen.

  Ludo slaat op dinsdag een geweldig aanbod af, ik denk dat Bill het huis weer aan Ludo wil verkopen, Bill wil weer terug naar Canada, Ludo weigert, en iedereen die Ludo nu volgt ziet dat hij niet met de dood kan omgaan van Maxime en juist deze week is ook de heropening van Box en het zal me niks verbazen dat Ludo dan de fatale hartinfarct krijgt en overlijd. Janine heeft ook niks meer om in meerdijk te blijven en gaat dan weg. Ludo en Janine is de laatste tijd ook erg weinig in beeld, de speeltijd van Ludo van afgelopen week was nog geen 25 min als het al niet korter is, en zijn tekst is helemaal verwaarloosbaar. Dus kunnen we misschien concluderen dat Bill, Ludo, Janine en Job de serie gaat verlaten, Job mogelijk ivm flexwet.

  Maar tijdens de televisiegala zeiden Erik en Caroline ook dat ze weer op reis zijn geweest, geloof naar Azie , dus dat zal ook wel mee spelen, maar mocht Ludo stoppen dan is het des te jammer dat hij de ster niet gewonnen heeft, hij had hem verdiend.

 9. Nina, Kimberly, Anna en Job zijn de oprichters van CS. Daar zijn momenteel alleen Kimberly en Nina van over.

  Janine is geen eigenaar, maar is Nina gaan helpen, nadat Janine door toedoen van Martine haar baan als journaliste verloor en ook haar magazine J kwijtraakte.

 10. @ Mjo
  Ja ik dacht dus dat Janine ook mede- eigenaar was geworden aangezien Nina toen in de stress zat dat Anna ineens vertrok. Maar is blijkbaar niet zo, Janine helpt alleen.

 11. @ Peter
  Ludo gaat echt niet dood aan een hartinfarct en dat hij nu misschien even iets minder in beeld is, wil niet zeggen dat hij de serie uitgaat. Soms staat een rol gewoon even een tijdje niet op de voorgrond.

  Wat betreft Bill denk ik dat je gelijk heb, die zal binnenkort wel vertrekken.

  Job zal misschien tijdelijk naar het buitenland gaat, nu hij weet dat die vader wordt.

 12. Hoezo weet job dat hij vader word dat heeft Ana nooit verteld en volgens mij zei job ooit in. Gtst dat hij nooit kinderen wilt

 13. Nee hij is opzoek naar anton omdat hij heeft gehoord dat tiffy een vader heeft in meerdijk en dat is anton leef je onder een steen ofzo

 14. Jan Jaap woonde in Utrecht, en was te zien vorig seizoen bij Nieuwe Tijden. Jan Jaap had een obsessie voor Tiffy, en wilde als een soort van Romeo en Julia samen doodgaan. Amy, de dochter van Ludo en Isabella, was de enige die doorhad dat er iets niet klopte. Al haar huisgenoten, inclusief Sil, dachten dat ze weer een beetje aan het doordraaien was.
  Uiteindelijk werd Amy bijna vermoord, en is Jan Jaap naar een gesticht gegaan.

  Jan Jaap overhoorde in Utrecht een telefoongesprek van de moeder van Tiffy. Tiffy denkt dat haar vader dood is (of in ieder geval: niet hier) en Jan Jaap hoorde dat de vader van Tiffy in Meerdijk woont. Dat is dus Anton.

  Jan Jaap is nu vrij en is naar Meerdijk gekomen.
  Dt is kort de achtergrond 🙂

 15. MA 30/10-2017
  Linda is helemaal klaar met Bill. Sam vindt steun bij Amir. Rover heeft spijt van zijn actie. Anton heeft niet door dat JJ met allerlei smoesjes steeds dicht bij hem in de buurt is. Kimberly krijgt de schrik van haar leven, maar heeft geen idee wie haar dit flikt.

  DI 31/10-2017
  Ondanks dat zijn leven daar gevaar loopt, wil Amir toch terug naar Afghanistan. Sjors kan dit niet geloven en geeft Bing hiervan de schuld. Bill heeft onprettig nieuws voor Sam. Ludo krijgt een geweldig aanbod, maar slaat dit af. Nina zoekt een oppas voor Nola.

  WO 1/11-2017
  Sam voelt zich schuldig omdat ze Anna’s geheim heeft prijsgegeven. Job probeert zijn verantwoordelijkheid te ontvluchten, maar Sjoerd, Noud en Zoë laten dit niet toe. Lucas heeft een personeelsprobleem. Zoë probeert onder een afspraak uit te komen.

  DO 2/11-2017
  Er valt een slachtoffer als Nina het voor Lucas opneemt. Aysen heeft romantische plannen met Sjoerd, maar Rikki doorkruist deze. Noud grijpt in bij een onredelijke ruzie. Lucas en Felix verrassen de jury van de danswedstrijd.

  VR 3/11-2017
  Ludo wil niet geconfronteerd worden met het gemis van Maxime. Kimberly kan haar werk niet doen, omdat ze voelt dat alle ogen op haar gericht zijn. Rover probeert met een smoes Kimberly uit de weg te gaan. Laura probeert nare herinneringen aan de brand te ontlopen, maar Zoë dwingt haar om mee te gaan naar de heropening van Boks.

  Bron: TV Gids.

Geef een reactie