Maandag 16 oktober 2017
Linda liegt tegen Sam, omdat ze denkt dat ze haar daarmee helpt. In het ziekenhuis wordt Bill niet tot zijn dochter toegelaten. Sjors biedt Amir haar hulp aan. Amir weigert zolang haar gevoelens voor hem niet zijn veranderd. Bing en Nina vieren de positieve uitkomst van Bings oogonderzoek.

Dinsdag 17 oktober 2017
Nina pakt het wraakzuchtige gedrag van haar vader aan. Verder heeft ze een geheim voor Bing en dropt ze een bom bij hem. Rover schaamt zich voor zijn vader, als die zich misdraagt in het tuincentrum. Ludo gaat een grafsteen uitzoeken. Linda probeert Sam met meditatie tot rust te brengen.

Woensdag 18 oktober 2017
Aysen verzwijgt bij Sjoerd dat ze een baan heeft afgeslagen, ook al hebben ze het geld hard nodig. Rikki zoekt een manier om de omgangsregeling van Bram naar haar hand te zetten. Door al het gedoe rond Maxime komen Nina en Bing juist nader tot elkaar.

Donderdag 19 oktober 2017
Anton grijpt in als hij ziet dat Amir niet goed in zijn vel zit. Sjors vraagt door en ontdekt dat Lana eigenzinnig, ongehoorzaam en risicovol gehandeld heeft om haar moeder te helpen. Aysen wordt door de politie gevraagd zich in te zetten bij het oprollen van een pornonetwerk.

Vrijdag 20 oktober 2017
Lucas en Felix hebben een verrassende ontmoeting als ze moeten proefdansen voor een jury. Jan Jaap komt met een missie vanuit Utrecht naar Meerdijk. Aysen en Nina reageren hun ongemak af op elkaar. Noud bedenkt een smoes als hij met een blauw oog rondloopt. Ludo realiseert zich dat hij met zijn verdriet moet leren omgaan.

9 comments on “Spoilers 16 tot en met 20 oktober 2017

 1. GTST valt weer in herhaling met waarschijnlijk weer een kind van anton beetje slap dat ze daar steeds op terug vallen kunnen ze niks beters verzinnen

 2. Hoezo? Ludo is toch te zien in de strijd met BIll. Dat er geen spoilers over hem geschreven worden, wil niet zeggen dat Ludo niet aan bod komt deze week.

 3. @Geiz, idd.
  Ze kunnen nu eenmaal niet alles in een spoiler beschrijven.

  Gisteren zag je, dat Ludo zijn acties tegen Bill staakt. Duidelijk een show voor de bühne, want Ludo kennende die geeft niet zomaar op, met andere woorden, ik geloof er dus niets van.

 4. In de aflevering van volgende week woensdag zag je dat job bill op gedachten had gebracht dat hij tijd voor zijn zelf moest nemen en weg te gaan dus ik denk dat we binnenkort afscheid van Bill moeten nemen

 5. @ Mjo.
  Ja vond ik ook, Ludo was wel erg snel om na die preek van Nina. Maar heb ook zo het idee dat Bill binnenkort weer naar Canada vertrekt dus die strijd tussen hen loopt nu wel een beetje op z’n einde.

Geef een reactie