• 30 oktober 2017
  • GTSTfanclub
  • 10

Let op! Dit bericht bevat spoilers!

Dat er een aantal van de castleden behoren tot de tijdelijke cast is bekend, wanneer ze er precies uit gaan niet. Deze week nemen we in ieder geval afscheid van een aantal van de castleden en er zullen er hoogstwaarschijnlijk nog een aantal volgen.

Bill Norris
Dinsdag 31 oktober is de laatste dag dat Bill Norris te zien is in GTST. Bill Norris is vorig seizoen Linda achterna gereisd naar Nederland in de hoop Linda’s hart opnieuw te winnen. Na dat dit plan faalde, verloor Bill zijn hart aan Maxime Sanders, die tijdens de cliffhanger helaas is overleden. Bill kan zich echter niet over haar dood heen zetten en beslist daarom terug te gaan naar Canada, waar niks hem herinnert aan zijn grote liefde.

Bill doet een poging zijn huis terug te verkopen aan Ludo Sanders, wat uiteindelijk niet lukt. Nadat Rover en Sam akkoord gaan met het feit dat hij terug gaat naar Canada vertrekt hij.

Nina Sanders
In de spoilers van 6 november is te lezen hoe Nina een aanbod krijgt wat haar naar de andere kant van de wereld brengt. Maar goed ook, want het is voor actrice Marly van der Velden steeds lastiger om de zwangere buik te verstoppen tijdens de opnames.

Het ligt dus ook in de lijn der verwachtingen dat Nina op het aanbod in gaat en de schrijvers haar zo een tijdje uit de serie schrijven om haar later weer te laten terugkomen.

Job Zonneveld
Woensdag 1 november is Job voor het laatst te zien in GTST. Job is er onlangs achter gekomen dat Anna zwanger van hem was toen ze vertrok naar Dubai en na lang overwegen heeft hij er voor gekozen haar nu achterna te reizen en een vader te zijn voor zijn kind.

In de spoilers van 8 november is te lezen hoe Lucas op zoek is naar een nieuwe kok en hoe Sjoerd daar eigenlijk wel voor wilt solliciteren. Is dit de nieuwe carrière van Sjoerd?

Of dit de laatste keer is dat we Job te zien krijgen is nog onbekend. Jord Knotter werkt bij GTST met een tijdelijk contract en in verband met de flexwet dient hij sowieso de serie een tijdje te verlaten. 

10 comments on “Deze gezichten binnenkort niet meer te zien in GTST

  1. Beetje gek als de makers Jord dan op de castfoto hebben gezet.

    Koert Jan de Bruijn vertrok toen ook in oktober in seizoen19 en stond ook niet meer op de foto. Datzelfde was ook zo met Bas Muijs en Sebastiaan Labrie in seizoen 16

  2. Kijk op de site van RTBoulevard incl. foto want Nina / Marly is bevallen van een dochtertje Jackie-Rey.

    Marly, Mike en Sammy-Rose van harte proficiat met de geboorte van jullie dochter en zus. Genieten maar……….:)

  3. Ik vraag me vooral af of het afscheid van Bil ook het afscheid van het Ludo Sanders huis betekend, dit zal ik erg jammer vinden.

Geef een reactie