Vanaf vandaag zal er een nieuwe verhaallijn in de Meerdijk App te spelen zijn. Wie nu de App opent kan lezen dat vandaag om 17.00 een nieuw spel van start gaat. Maar waar zal het spel over gaan?

De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Maar toch zijn er twee onderwerpen die zeker nog naar boven moeten komen;

Martine Hafkamp
Bij het vertrek van Martine Hafkamp heeft Martine nog een email gestuurd aan Aysen. Hierin zijn een aantal bestanden gecodeerd verzonden en deze zouden volgens Martine later pas te openen zijn, nadat ze zelf al lang veilig was. In shownieuws was onlangs te zien hoe Inge Ipenburg aangeeft dat de sprong van Martine “niet het einde hoeft te zijn”. Zelf gelooft ze niet dat Martine Hafkamp overleden is.

Zou de App dus wederom om Martine Hafkamp gaan?

Klik hier om het interview met Shownieuws te bekijken

Tiffy uit Nieuwe Tijden
In het GTST Magazine is te lezen hoe Tiffy Koster, te zien in Nieuwe Tijden, er van overtuigd is dat haar vader overleden is. Ook kan je lezen over de schokkende gebeurtenis uit het verleden van Anton. 24 jaar geleden is hij eenmalig in bed beland met ene Bernadette. En laat de moeder van Tiffy nou net Bernadette heten!

Ook is inmiddels bekend dat Tiffy’s vader niet overleden is, maar in Meerdijk woonzaam is waarmee de conclusie dat Anton de vader van Tiffy is, snel getrokken is.

Zou dit dan via de Meerdijk App kenbaar worden gemaakt?

Of gaat de App over iets heel anders? We hopen het snel te weten!

Update: Helaas heeft de App vertraging opgelopen en zal deze pas morgen (dinsdag 19-09) starten

11 comments on “Waar gaat de nieuwe Meerdijk App over?

  1. Ik denk dat t of over die snol gaat of over Antons onwetende geheim. Hij weet niet eens dat hij een dochter heeft . T enige geheim is dat hij met Bernadette [ waaruit Tiffy is geboren zonder dat hij t weet ] naar bed is gweest , maar Bianca is al dood dus hoeft hij zicht niet te verantwoorden , wat toen wel met Julia t heval was.
    Ik denk zelf [ netals Inge t ook niet gelooft ] trouwens ook niet dat Martine dood is en eerder gered is door een handlanger maar ik denk niet dat ze terugkomt.

  2. Het is vervelend dat niet iedereen juist antwoord of eenzelfde interpretatie heeft. Eerst wordt mij gemeld dat ik een Sanders ben en getrouwd, blijk ik Janine te zijn (hallooooo, die is al jaren niet meer getrouwd met Ludo). Vervolgens vindt de één dat Bing wel een Sanders is en de ander niet. GTST zou bij dit soort vragen toch eenduidig moeten zijn, want doe veel fout doordat zulke vragen fout/door iedereen anders worden beantwoordt.

Geef een reactie