• 26 september 2017
 • GTSTfanclub
 • 16

Maandag 9 oktober 2017
Sjors krijgt het levensverhaal van Amir te horen. Anton komt in conflict met Rik vanwege Rikki’s gedrag. Sjoerd vindt dat Anton zich niet moet mengen in zaken die hem niet aangaan. Lucas is blij dat het gips eraf is en wil meteen weer allerlei dingen doen met Felix.

Dinsdag 10 oktober 2017
Het valt Rover op dat Kimberly raar doet als Noud hem helpt met een kapotte fiets. Janine worstelt met de deadline van haar eerste column, die perfect moet zijn. Laura is getuige van een ongemakkelijke ontmoeting.

Woensdag 11 oktober 2017
Rover brengt Kimberly ongewild in een lastige situatie, waarin ze leugen op leugen stapelt. Rikki is radeloos als de kinderbescherming op de stoep staat. Linda, in haar rol als agente van Machteld, wordt onder druk gezet.

Donderdag 12 oktober 2017
Bill krijgt de woede van Linda over zich heen en belooft zijn leven te beteren. Ludo loopt iemand tegen het lijf waarvan hij dacht dat die achter slot en grendel zat. Een besloten zwembadfeestje loopt flink uit de hand.

Vrijdag 13 oktober 2017
Bill voelt zich schuldig om hoe Sam eraan toe is. Ludo is druk bezig met het samenstellen van een dossier vol misstappen van Bill. Zoë en Noud worden allebei overrompeld door een goedbedoelde verrassing van Laura.

16 comments on “Spoilers 9 tot en met 13 oktober 2017

 1. Nick Sanders heeft wel wat goed te maken. Aangezien Ludo op het eind toch hem kwam als het ware uitzwaaien en dat Valentijn niks tekort zal komen.

  Zou wel tof zijn als hij terug kwam samen met Ludo iets opzetten.

 2. Degene die Ludo tegenkomt op 11 oktober is Bill. Want Bill probeerde eerder de schilderijen van Maxime te jatten uit de opslagruimte van Ludo maar dit is niet gelukt waardoor hij wordt opgepakt door de politie. Voor korte duur blijkt nu.

  Dus helaas geen Nick Sanders

 3. Sorry maar jij leest het verkeerd
  Linda gaat doen alsof ze de agente van Mw Machtold is. Mw Machtold is Janine, ze gebruikt een alias, omdat haar eigen naam besmet is na dat Martine geneuzel 🙂

 4. Wie weet waar teddy, kind van riki is gebleven? Zij wordt nergens genoemd in geen enkele dialoog? Zo maar een vraag van een toch vaste kijker. Ben benieuwd of er reacties zijn.

 5. Ach, die kinderen worden alleen genoemd wanneer ze van belang zijn in een verhaallijn. Zo niet, dan hoor of zie je ze niet.
  Behoorlijk ongeloofwaardig idd maar ja, kinderen mogen maar een beperkt aantal draaidagen per jaar maken. Dus ze zijn zuinig en brengen de kids alleen in beeld wanneer ze echt van belang zijn voor het verhaal

Geef een reactie