• 12 september 2017
 • GTSTfanclub
 • 17

Maandag 25 september 2017
Sam kan zich nauwelijks concentreren, waardoor een schoolopdracht mislukt. Amir heeft problemen bij zijn asielprocedure. Sjors biedt haar hulp aan. Noud baalt van zijn eigen haantjesgedrag en wil dit goedmaken. Zoë heeft een geheime telefoon.

Dinsdag 26 september 2017
Rikki is het niet eens met de plannen die Sjoerd met Bram heeft. Om haar zoon te sparen, houdt ze zich in. Sjoerd heeft plannen, maar moet die afzeggen. Aysen wordt betrapt in het park. Dit heeft nogal gevolgen.

Woensdag 27 september 2017
Bill en Ludo strijden om het kunsterfgoed van Maxime. Bill kan zich niet inhouden als hij door Ludo beschuldigd wordt. Sam neemt Rover in vertrouwen over haar slaapproblemen. Ze heeft zijn hulp nodig.

Donderdag 28 september 2017
Sam cijfert haar eigen problemen weg om er voor haar vader te kunnen zijn. Sjors bedenkt een reddingsplan voor Amir. Jef baalt van de plannen die Lucas met De Koning heeft. Hij start met een tegenactie.

Vrijdag 29 september 2017
Sjors beseft dat ze een grote fout heeft gemaakt. Aysen merkt dat Sjoerd zich niet aan zijn eigen afspraken houdt. Jef ziet dat Laura een beetje begint door te draaien. Er is maar één iemand die tot haar kan doordringen.

17 comments on “Spoilers 25 tot en met 29 september 2017

 1. Zo saai nou ook weer niet. T wordt nog een strijd tussen Jef en Lucas. En Laura zal met Jef meestrijden en zelf wordt ze ook gek van stress door de brand. Sam in de nachtmerries en gapen overdag. En tussen Ludo en Bill kan t nog gevaarlijk en agressief worden. En Aysen en Sjoer die op hun manieren de fout ingaan. Allemaal gevolgen dankzij De Beer en Marco [ En tussen Bill en Ludo zowel door die 2 als La Hafkamp , omdat Bill toch zaken met haar heeft gedaan in de oesterbar]

 2. We zitten als vooruit kijker nu in de 3 week van GTST en het is nog nooit zo saai geweest, ik had wraakactie van Ludo verwacht, sowieso dat alleen Maxime overleden is is zo nep, voorbeeld nu de brand in maleisie, gebouw was lager, maar iedereen die 2 verdieping zat is overleden, had hier ook gemoeten als ze geloofwaardig wilde zijn, Bill zat samen met Maxime en die mankeert verder niks, het zelfde geld voor Felix en Lucas en ik heb gelezen als je verbrande luchtpijp hebt zoals Rikki had, is dat blijvend en meestal zelfs dodelijk, dit vertelde zelfs een KNO arts die met verbazing naar GTST had gekeken. En normaal als mensen red uit de brand wat Ludo en Anton hoor je een oorkonde of beloning te krijgen en soms zelfs een lintje, maar in GTST stappen ze hier heel makkelijk over heen.

 3. Het is een serie he daar kan alles in de echte wereld en gtst zijn altijd al anders geweest een groote voorbeeld is ziektes ludo blind en bing blind kunnen bijde weer zien nina verlamd en Robert kunnen ook gewoon opeens weer lopen en zo kan ik nog wel even door gaan

 4. Wordt een terugkerend probleem dit… elk seizoen begint tegenwoordig saai, van september t/m november is er geen bal aan en dan wordt het pas weer leuker.

 5. Ben ik niet met je eens vorig seizoen was het juist heel spannend met dat moordonderzoek van Thijs en de seizoenen er voor was het begin ook spannend. Dit seizoen is gewoon echt dodelijk saai.

 6. Nieuwe spoilers Ma 3 oktober: Janine wordt ermee geconfronteerd dat haar journalistieke naam besmet is. Zoë wil lol en geen banden, daarom doet ze Noud verdriet. Bill zint op een manier om Ludo een hak te zetten, zodat hij de schilderijen van Maxime krijgt. Sam doet veel moeite om moe te worden om eindelijk goed te kunnen slapen.

  Ik word helemaal gek van die klootzak van een Bill, die gast heeft geen recht op de schilderijen en doet er alles aan on ze toch te krijgen, hij heeft zelfs Ludo geslagen in de aflevering van 27 september, maar dat had hij beter niet kunnen doen, komt nu eindelijk de echte Ludo weer naar boven of laat ie zich opnieuw aftroeven door die klojo van een Bill, wanneer begint de zaak van Hafkamp ze had toch bewijs ingeleverd en die zou over enkele maanden vrij komen, stond toch in dat ze Ludo onrechtmatig alles heeft afgenomen, dus Ludo moet alles terug krijgen of schadeloos gesteld worden, dus Bill pak je verhuis dozen en donder op uit Ludo’s zijn huis.

 7. Bill heeft Ludo nooit afgetroefd hoor peter. En ja Ludo pakt hem wel wees nou maar niet bang.
  Is alleen maar goed om Ludo naar de duistere kant weer op te laten gaan na de dood van Maxime. Nu heeft hij al helemaal schijt aan bill. Ik hoop alleen niet dat die kut Nina of Janine of Linda weer ertussen komen en bill weer gered wordt. Die bill mag wel goed aangepakt worden.

 8. Weet je wat ik denk. Ik denk dat op de gegeven moment Martine terugkomt dat zij niet dood en dan Ludo en Janine uitelkaar te drijven. Of Janine gaat vreemd en dat Ludo in de cliffhanger van deze seizoen erachter komt en dat Ludo en Janine elkaar dan haten.

 9. Gtst is heel erg voorspelbaar je hoeft niet eens de spoilers te lezen vooral rond Laura en Sam.
  En jullie wisten nog niet dat Laura smoor is op Jef hij heeft het nog niet in de gaten

Geef een reactie