• 22 september 2017
 • GTSTfanclub
 • 9

Maandag 2 oktober 2017
Janine wordt ermee geconfronteerd dat haar journalistieke naam besmet is. Zoë wil lol en geen banden, daarom doet ze Noud verdriet. Bill zint op een manier om Ludo een hak te zetten, zodat hij de schilderijen van Maxime krijgt. Sam doet veel moeite om moe te worden om eindelijk goed te kunnen slapen.

Dinsdag 3 oktober 2017
Rover trekt zijn conclusies wanneer hem het werk wat hij doet onmogelijk wordt gemaakt. Aysen krijgt heel slecht nieuws. Anton begrijpt niet dat Sjoerd zich er zomaar bij neerlegt dat hij Bram niet meer mag zien. Laura wordt gedwongen de traumatische brand opnieuw te beleven.

Woensdag 4 oktober 2017
Sjors vindt dat ze lang genoeg met haar probleem heeft rondgelopen en confronteert Amir. Lucas zet de plannen die hij met De Koning heeft door. Of het een succes wordt, is afwachten. Sam licht Rover in nadat ze iets heeft afgeluisterd van Bill. Bram mag voor een hond zorgen.

Donderdag 5 oktober 2017
Sam denkt ermee weg te komen als ze een studiegenoot betaalt om een opdracht voor haar af te maken. Intussen heeft ze zelf een ander ‘project’: samen met Rover wil ze Bill behoeden voor een kapitale fout. Janine bedenkt een ingenieuze manier om aan een baan te komen.

Vrijdag 6 oktober 2017
Omdat Janines plan niet helemaal legaal is, heeft ze hulp nodig. Zoë ontdekt welke gevoelens Sjors voor Amir heeft. Anton ziet dat Amir niet goed functioneert in zijn werk. Jef wil ervoor zorgen dat Laura weer op het goede pad belandt. Pas daarna kan hij met een gerust hart terug naar Frankrijk

9 comments on “Spoilers 2 tot en met 6 oktober 2017

 1. Bill tekent zijn ondergang met deze acties.

  Wanneer laten ze Ludo eens losgaan. Zonder bemoeienis van die familie elke keer. Je had al Nina en Janine nu heb je die Kimberly ook erbij die mee bemoeit zo irritant.

 2. ik heb op de ander site al een reactie op gegeven, kan zijn dat ze dan dood gaat, hier mijn reactie.

  En misschien wel meteen de laatste, Bill wil de schilderijen stelen die Ludo heeft laten opslaan en tijdens de overval is Ludo aanwezig en het kan zijn dat hij dan neergeschoten word en misschien is hij samen met Janine daar en de overvallers willen Janine neerschieten en opdat moment springt hij ervoor en overlijd en Janine word dan ook dood geschoten. Ludo geeft immers wel zijn leven voor Janine. Dit alles is natuurlijk niet te hopen, maar als dit niet gebeurt dan is Bill ten dode opgeschreven, ieder Sanders zou er mee eens zijn dat Ludo wraak neemt op Bill.

 3. Maandag 9 oktober
  Sjors krijgt het levensverhaal van Amir te horen. Anton komt in conflict met Rik vanwege Rikki’s gedrag. Sjoerd vindt dat Anton zich niet moet mengen in zaken die hem niet aangaan. Lucas is blij dat het gips eraf is en wil meteen weer allerlei dingen doen met Felix.

  Dinsdag 10 oktober
  Het valt Rover op dat Kimberly raar doet als Noud hem helpt met een kapotte fiets. Janine worstelt met de deadline van haar eerste column, die perfect moet zijn. Laura is getuige van een ongemakkelijke ontmoeting.

  Woensdag 11 oktober
  Rover brengt Kimberly ongewild in een lastige situatie, waarin ze leugen op leugen stapelt. Rikki is radeloos als de kinderbescherming op de stoep staat. Linda, in haar rol als agente van Machteld, wordt onder druk gezet.

  Donderdag 12 oktober
  Bill krijgt de woede van Linda over zich heen en belooft zijn leven te beteren. Ludo loopt iemand tegen het lijf waarvan hij dacht dat die achter slot en grendel zat. Een besloten zwembadfeestje loopt flink uit de hand.

  Vrijdag 13 oktober
  Bill voelt zich schuldig om hoe Sam eraan toe is. Ludo is druk bezig met het samenstellen van een dossier vol misstappen van Bill. Zoë en Noud worden allebei overrompeld door een goedbedoelde verrassing van Laura.

 4. Wat ik mij afvraag is waarom nieuwe vrouwelijke personages altijd van die irritante karakters hebben, zijn er geen normale vrouwen in Meerdijk ? , ze liegen, ze stoken, ze spelen mannen tegen elkaar uit enz enz.
  De rol van die Zoë mag er van mij nu al uit , wat een irritant kind en dan twee mannen die om haar vechten alsof ze beeldschoon is, nou nee dus gewoon een allerdaags vrouwtje dus zeer ongeloofwaardig (trouwens het gedrag van Noud en Job is ook al zo geloofwaardig Pfffffffffffff).

 5. Nou @riezz als je daar een probleem mee hebt kun je ook stoppen met kijken want, je praat nu tantu onzin hierzo en dat willen mensen niet lezen echt para man.

Geef een reactie