• 22 september 2017
 • GTSTfanclub
 • 6

In tegenstelling tot andere jaren, zijn er tot op heden geen castfoto’s vrijgegeven van castleden. Wel hebben wij ondertussen de hand kunnen leggen op een aantal gezamenlijke castfoto’s van huidige en nieuwe GTST sterren!

De foto’s tonen twee nieuwe castleden met een aantal van de oude cast. Zo is Zoë te zien samen met Noud en Laura en staat Amir samen met Nina en Bing op de foto.

Foto’s © Feriet Tunc

6 comments on “Nieuwe gezamenlijke castfoto’s

 1. A.s. maandag is ook de nieuwe leader te zien. Nieuwe foto van Janine en Ludo (nu) samen, en foto’s (elk apart) van Amir en Zoë in de nieuwe leader .

  Bill dus niet in de nieuwe leader. Bill zal naar alle waarschijnlijk over enige tijd GTST verlaten. Zal z’n strijdt met Ludo verliezen, dus Bill’s verhaallijn is over en uit ( na de dood van Maxime) en wat moet hij dan nog in Meerdijk?

  Overigens vind ik het vreemd dat GTST fanclub geen melding van de nieuwe leader die a.s. maandag 25.9.2017 te zien zal zijn. Beelden en foto’s van de nieuwe leader zijn inmiddels ruim 1 week beschikbaar.

 2. Ferdi, mijn reactie 23/9 15:50 gaat over de nieuwe leader die vanaf a.s. maandag te zien is op TV bij de afleveringen van GTST. Dus niet over de foto’s die bij dit artikel te zien zijn.
  Over het verkrijgen van de foto’s het volgende: ga op de foto staan, rechtermuis klik, je kunt de foto(s) dan opslaan of afdrukken.

  Mocht dat niet lukken, ga dan naar de GTST.nl site. Daar is een mogelijkheid om een mail te sturen en je vraag te stellen aan de redactie GTST. Zij helpen je graag verder.

 3. @Lars

  Nee er komen geen nieuwe portretfoto’s, die van Lucas, Zoë, Amir en de nieuwe Sjors zijn toegevoegd in de huidige vorm. Volgend jaar komen er waarschijnlijk weer nieuwe.. Waarom dit is, ik heb geen idee.. Waarschijnlijk komt dit door het magazine.

Geef een reactie