Wie vorige week nog in spanning zat te wachten op een nieuw hoofdstuk in de Meerdijk App komt bedrogen uit. Op dit moment is er in de Meerdijk App alleen een spelletje “Wie ben ik?” in  Meerdijk stijl te spelen waarin er regelmatig word vals gespeelt.

De hoop op een (te verwachten) vervolg op het verhaal van Martine Hafkamp of de onthulling dat Anton Tiffy’s vader is was snel vervlogen toen fans de App op dinsdag, een dag later dan verwacht, startten.

Wie is de Meerdijker?
In Wie is de Meerdijker? daag je andere spelers uit om een spelletje Wie ben ik? in Meerdijk stijl te spelen. Hoe meer tegenstanders je verslaat, hoe hoger je in rank komt. En hoe hoger je in rank komt, hoe meer beloningen je kunt verzamelen zoals previews en andere exclusieve content.

Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar dat vraagt ook om vals spelen, wat dus ook geregeld gebeurt.

Vals spelen
Om hogerop te komen in het spel moet je winnen. En wat is nou makkelijker dan verkeerde antwoorden geven aan je tegenstander zodat degene nooit kan raden wie hij is? Op de social media word ondertussen al flink geklaagd en ook via onze website komen de nodige klachten binnen. Zo is te lezen hoe iemand Janine was, terwijl het antwoord op de vraag “ben ik een man” met ja beantwoord werd en hoe Lucas het antwoord was terwijl de vraag “ben ik een dokter” met ja beantwoord werd.

Het is natuurlijk aan de spelers zelf om eerlijk te antwoorden maar door het feit dat je beloningen kunt winnen zijn er helaas spelers die met vals spelen hoger op proberen te komen. Of GTST iets aan het vals spelen gaat doen en hoe ze dit kunnen voorkomen is niet bekend.

3 comments on “Nieuw spel in de Meerdijk App grote flop

  1. ik was vanmiddag rover en toen ik daar op drukte zei het dat het fout was en daarna zei hij deze persoon ben je dus ik was wel rover dus de app is zelf ook fout bezig

  2. Daarbij is het ook zo, dat het swypen die de foto’s niet werkt. Evenals in de zomer app met de balken opdracht. Dus voor mij is het niet eens mogelijk om het spel te spelen.

  3. verzin eens iets leuks zoals in het vorrige zeisoen dat je echt in meerdijk naar locaties moet gaan om dingen te zoeken of te doen , die quiz wie ben ik is geen kloot aan bahhhh

Geef een reactie