• 5 september 2017
  • GTSTfanclub
  • 0

In een interview in de Telegraaf heeft Marjolein Keuning toelichting gegeven over haar vertrek uit GTST. “Het was zeker mijn eigen beslissing” vertelt Marjolein aan de Telegraaf.

Vorig  jaar is Marjolein op haar verzoek 5 maanden uit de serie geweest en dat beviel haar zo goed dat ze uiteindelijk heeft besloten om zich meer te richten op andere dingen en de knoop door te hakken. Dat de schrijvers besloten hebben Maxime te laten overlijden ziet Keuning als een positief punt. “Daar ben ik wel blij mee achteraf. Het is wel goed nu de navelstreng te hebben doorgeknipt” vertelt de actrice aan de Telegraaf.

Fans
Op social media word al dagen teleurgesteld gereageerd. Maxime was een graag gezien karakter in GTST en veel fans vinden het zonde dat ze, nu ze net gelukkig was met Bill, komt te overlijden. De hashtag #jesuismaxime is afgelopen maandag op Twitter tijdens de uitzending waarin Maxime overlijd zelfs trending geweest en Marjolein heeft zelf ook nog een bericht voor de fans geplaatst:

Collega’s
Ook collega’s van Marjolein hebben teleurgesteld gereageerd. “Ze hebben heel lief gereageerd. Marly had tranen in haar ogen. Erik en Caroline vonden het ook ontzettend jammer. We hebben heel veel samen gespeeld“.

Haar collega’s gaat ze dan ook het meest missen. “We hebben zoveel gedeeld al die jaren. Mijn dochter zat toen ik begon bij GTST in groep een, ze gaat nu naar de middelbare school“, vertelt ze aan de Telegraaf. “En Marly heeft een baby gekregen en er komt een tweede aan.

Wat ze niet gaat missen is het werkschema. “Ik vind het heerlijk om nu dingen zelf te bepalen” vertelt ze.

We hoeven Marjolein ook niet te gaan missen. Zo zal ze vanaf 2018 in de theaters staan met de show You’re The Top en heeft ze een pilot opgenomen voor een nieuw programma genaamd Off Lein, waarin ze met een bekend persoon de natuur ingaat.

Afscheidsinterview
Aan RTL heeft Marjolein ook nog een afscheidsinterview gegeven. Bekijk hem hieronder!

 

 

Geef een reactie