• 26 september 2017
 • GTSTfanclub
 • 41

Let op! Dit bericht bevat spoilers over wat er de komende weken gaat gebeuren. Wil je dit nog niet weten? Lees dan niet verder!

Wie de laatste weken Goede Tijden Slechte Tijden heeft gekeken weet dat er op dit moment weinig spannends aan het gebeuren is. Het leek even of GTST door wilde gaan op een aantal saaie verhaallijnen maar daar komt nu toch verandering in.

Bill en Ludo
Via het testament heeft Maxime al het niet verkochte werk aan een stichting geschonken: De Maxime Sanders Foundation die zich inzet om jongere kunstenaars een kans te geven. Ze heeft Ludo aangesteld om deze stichting te besturen. Om geld voor deze stichting te verzamelen moet Ludo over de hele wereld de onverkochte werken van Maxime terug halen om deze uiteindelijk te verkopen.

Bill heeft echter het plan opgevat om alle werken van Maxime te verzamelen voor zichzelf maar Ludo weigert hier elke medewerking aan. Hij is zelfs niet bereid de werken te verkopen aan Bill. Hier laat Bill het natuurlijk niet bij zitten en nadat hij via Nina heeft uitgevonden waar Ludo de werken gaat opslaan, probeert hij mensen in te huren om de schilderijen te ontvreemden. Ludo laat het hier uiteraard niet bij zitten!

Een nieuwe strijd is hiermee begonnen!

Ludo
In de spoiler van woensdag 11 oktober is te lezen dat Ludo iemand tegen het lijf loopt waarvan hij dacht dat die achter slot en grendel zat. Zou dit een verwijzing zijn naar Nick?

Zoë
Al eerder was te zien dat Zoë twee telefoons heeft. Maar waarom? Volgende week word ze gebeld tijdens een date met Job door een Tom (gespeeld door Bert Kuizenga), een man die overduidelijk veel ouder is dan Zoë. Tegen Job zegt ze dat ze moet werken maar wanneer Job naar de Rozenboom gaat vind hij daar Zoë netjes gekleed aan tafel met deze Tom. Snel verzint ze de smoes dat dit haar vader is die haar als verrassing mee neemt naar de opera, wat qua leeftijd zou kunnen. Maar wanneer Job weg loopt zegt ze tegen Tom dat ze zo snel niet wist wat ze moest verzinnen.

Houd Zoë er een tweede leven op na?

Noud en Kimberly
Nadat Noud een duidelijke boodschap heeft gekregen van Zoë dat hij haar met rust moet laten is hij chagrijnig aan het werk in Toko. Kimberly probeert daar ondertussen een romantische avond te verzorgen voor Rover. Wanneer Rover er echter nog maar net is word hij gebeld door Laura dat hij toch echt moet komen werken. Kimberly en Noud krijgen een woordenwisseling maar de sfeer slaat langzaam om tot ze samen in bed belanden.

Rover weet hier niks van maar Kimberly kampt met een schuldgevoel. Zou ze het hem gaan vertellen?

Genoeg redenen om komende tijd met spanning voor je TV naar GTST te kijken!

41 comments on “Eindelijk weer wat spanning in Meerdijk! (bevat spoilers)

 1. Alle 3 [ Jos Hein en Nick ] maken bij mij evenveel kans om terug te keren.Maar Nick en de Beer staan wel op 1 en 2. Nick omdat hij natuurlijk ook vernomen heeft dat z’n vijandelijke tante dood is en daardoor is ontsnapt of vervroegd is vrijgelaten. De Beer zal misschien wel ontsnapt zijn en ook blij zijn dat Maxime dood is omdat zij de Koning niet aan hem heeft willen verkopen. En dat Ludo hem toevallig tegen t lijf loopt. Hij kende hem nog niet maar na de brand heeft Ludo natuurlijk ook De Beer helemaal geresearched op internet.
  Haddad heeft trouwens wel aangegeven dat hij graag weer Nick zou willen spelen.

 2. Hij heeft ook aangegeven dat hij zijn nieuwe rol in die andere soap ook helemaal geweldig vindt, hij kan moeilijk gelijktijdig in beide soaps spelen in verschillende landen.

 3. Goede spoilers dit, eindelijk weer wat spanning! Behalve dan de twee nutteloze karakters Noud en Kimberly. Weten van beiden niet wat ze ermee aan moeten, dan laten we ze maar seksen 😐

 4. Persoonlijk denk ik toch nick,heb allemaal op gezocht,ludo kent alleen nick hein en jos,hein hebben we nooit meer wat van vernomen,jos zit precies vast,als die onsnapt zou zijn zou er ook wel wat over rik of aysen staan in de spoilers,dat aysen rik waarschuwt of andersom,dus denk ik toch persoonlijk nick.welcomeeee back

 5. Nee hoor, Roxy zit ook in de gevangenis en Ludo had haar zelfs op het lijstje staan van verdachten die hem zouden willen ruïneren. Het zal Nick wel zijn helaas (te voorspelbaar als je dit leest)

 6. Christophe Haddad speelt een vaste rol in de Belgische Gtst. Dus Nick lijkt me geen optie.

  Ik gok op Roxy Belinfante aangezien ze een nieuwe soapbitch nodig hebben na Maxime. Anouk van Ness weer terug in de huid van Roxy lijkt me briljant!!

 7. Ik denk niet dat het een groot personage is. Een dag later is Ludo alweer bezig met de strijd tegen Bill, dus veel indruk zal het wel niet maken.

 8. Klopt Roxy Belifante stond inderdaad in t Maddy Everest lijstje samen met Martine Hafkamp. T zou geweldig zijn als die strijdt ook weer oplaait. Ik was ff vergeten dat ze ook in de gevangenis zat maar weet t natuurlijk weer . Nadat ze hem blind had gemaakt met Chloor Ludo heeft de 4 belangrijkste Bitchen tegen zich gehad : Dian , Bowien , Roxy en Martine. Maar ik gok ook op Nick. Hij zit natuurlijk ook te azen op Maximes schilderijen. Hij is blij dat ze dood is en wilt ook mee profiteren in de erfenis als neefje. We merken t wel wie t is.

 9. Helaas ik was net de aflevering van volgende week donderdag te kijken bill heeft de schilderijen gestolen maar na dat hij dat heeft gedaan zijn dke mensen die hij in gehuurd had kn het kanaal gereden en nu zijn alle schilderijen vernietigd

 10. Ik denk dat dit de komende maanden gaat gebeuren.

  – Laura is Meerdijk zat en gaat met Jef naar Frankrijk
  – De strijd tussen Bill en Ludo begint een uitwerking te krijgen in de relatie tussen Ludo en Janine
  – Lucas en Felix krijgen weer eens ruzie over dansen
  – Martine komt alsnog terug rond december of januari en ziet dat het misgaat tussen Ludo en Janine en dat de hele familie Sanders de kant van Bill gaan kiezen
  – Linda die opnieuw Anton belazerd
  – Rover die het uitmaakt met Kimberley over Noud
  – Noud vraagt Zoë ten huwelijk
  – Anna komt terug en wilt Job terug en komen weer samen
  – Sam die ervoor kiest om met d’r vader mee te gaan naar Canada
  – Sjoerd en Aysen in een huwelijksbootje stappen
  – Thijs komt terug om z’n werkje af te maken met Rikki en eist Teddy weer terug of een omgangsregeling
  – Bing en Nina die gelukkig blijven ondanks problemen

 11. @Nick Vane
  Martine zit niet in de gevangenis dus dan zou die spoiler niet kloppen. Ik denk eerder dat het Bill is die Ludo tegen het lijf loopt.. Of Jos of toch Nick. Die 3 lijken me waarschijnlijker. Maar zoals het er nu naar uit ziet is het gewoon Bill die toch vrij komt omdat hij die schilderijen heeft gestolen uit het depot. En Anna zou natuurlijk terug kunnen komen omdat ze zwanger is/was en toch Job erbij wil betrekken. Hoop dat Sjoerd en Aysen gaan trouwen, gun die twee eens een keer wat geluk, en een baby zou natuurlijk ook helemaal compleet zijn.

 12. Jaa denk ook dat het gewoon bill is die die tegen het lijf loopt,of gtst moet deze site zelf in mekaar flansen hahaMaar als iemand anders dit doet kan iedereen er maar wat neer zetten wat zij zelf denkt.

 13. Degene die Ludo tegenkomt op 11 oktober is Bill. Want Bill probeerde eerder de schilderijen van Maxime te jatten uit de opslagruimte van Ludo maar dit is niet gelukt waardoor hij wordt opgepakt door de politie. Voor korte duur blijkt nu.

  Dus helaas geen Nick Sanders 🙁

 14. welke spanning zit geen spanning meer in vooral kan AMIR en SJORS die nu tijdelijk speelt eruit en LUCAS is ook geen reet meer aan er is nu geen spanning omdat er steeds wordt geklaagd door wijven die kinderen hebben dan weer geweld of moord nee daar wordt over geklaagd en over LUCAS hoe je niks van dat homo gedoe dat moet ze verbieden.

 15. Ga jullie maar niet verheugen. Ik weet bijna zeker dat Bill is meegenomen voor verhoor wat betreft de te water geraakte schilderijen. Ludo gaat ervan uit dat hij vast blijft zitten maar hij wordt toch weer op vrije voeten gesteld. En tadaa, daar is de spoiler.

  Als Nick werkelijk zou terugkomen dan was dat allang bekend geweest, net zoals de vorige keren en bij andere acteurs. Nee hoor, GTST doet hetzelfde als altijd, ons voor niets laten verheugen op een heel saai dingetje.

 16. Ludo zou wel willen, zoals nu omtrent de verlies van de schilderijen door toedoen van Bill, maar word continue tegen gehouden zoals in de spoiler van 17 oktober:

  Nina pakt het wraakzuchtige gedrag van haar vader aan, hier word je toch niet goed van, Nina begint me echt de keel uit te hangen. Word tijd dat Ludo afstand neemt van Nina en Janine en inderdaad weer de badgay van vroeger werd, toen er ook nog een mooi muziekje om hem heen was, als Ludo in beeld kwam. Ik mis de term ” ….. ik heb een klusje voor je”

 17. Haha ja klopt Peter, waar is de ‘Ludo- tune’?

  Trouwens, de heropening van Boks?? Beetje ongeloofwaardig toch, het hele pand stond door die drie molotovcocktails in lichterlaaie dus lijkt me onwaarschijnlijk dat het dan nog ‘heropend’ kan worden

 18. @Geiz

  Er zijn al opnames in Boks geweest, dus die wordt sowieso heropend, alleen wanneer, zullen we nog in de spoilers moeten gaan lezen denk ik.

 19. Ja oké maar na een brand van deze omvang is het ongeloofwaardig dat er dan nog van een heropening gesproken wordt.
  Maar goed, het is een soap, dan kan alles 🙂

 20. Maandag 16 oktober
  Linda liegt tegen Sam, omdat ze denkt dat ze haar daarmee helpt. In het ziekenhuis wordt Bill niet tot zijn dochter toegelaten. Sjors biedt Amir haar hulp aan. Amir weigert zolang haar gevoelens voor hem niet zijn veranderd. Bing en Nina vieren de positieve uitkomst van Bings oogonderzoek.

  Dinsdag 17 oktober
  Nina pakt het wraakzuchtige gedrag van haar vader aan. Verder heeft ze een geheim voor Bing en dropt ze een bom bij hem. Rover schaamt zich voor zijn vader, als die zich misdraagt in het tuincentrum. Ludo gaat een grafsteen uitzoeken. Linda probeert Sam met meditatie tot rust te brengen.

  Woensdag 17 oktober
  Aysen verzwijgt bij Sjoerd dat ze een baan heeft afgeslagen, ook al hebben ze het geld hard nodig. Rikki zoekt een manier om de omgangsregeling van Bram naar haar hand te zetten. Door al het gedoe rond Maxime komen Nina en Bing juist nader tot elkaar.

  Donderdag 18 oktober
  Anton grijpt in als hij ziet dat Amir niet goed in zijn vel zit. Sjors vraagt door en ontdekt dat Lana eigenzinnig, ongehoorzaam en risicovol gehandeld heeft om haar moeder te helpen. Aysen wordt door de politie gevraagd zich in te zetten bij het oprollen van een pornonetwerk.

  Vrijdag 19 oktober
  Lucas en Felix hebben een verrassende ontmoeting als ze moeten proefdansen voor een jury. Jan Jaap komt met een missie vanuit Utrecht naar Meerdijk. Aysen en Nina reageren hun ongemak af op elkaar. Noud bedenkt een smoes als hij met een blauw oog rondloopt. Ludo realiseert zich dat hij met zijn verdriet moet leren omgaan.

  Bron: TVgids.tv

  Nu wordt het interessant. Jan Jaap komt naar Meerdijk.
  Ik ben heeeeel benieuwd hoe dit uitpakt.

 21. @Geiz, Jan Jaap is een oud-inwoner van het Utrechtse studentenhuis in Nieuwe Tijden. Jan Jaap heeft geruime tijd in een psychiatrische inrichting gezeten voor en door zijn obsessie voor Tiffy Koster.

  Waarschijnlijk wordt door de komst van Jan Jaap ook de verhaallijn tussen Tiffy en haar biologische vader Anton in beeld. Zoals we ook hebben kunnen lezen in het GTST Magazine van deze zomer.

 22. @Mjo, Heeft Jan Jaap niet iemand afgeluisterd daarover? Kan me herinneren dat het zo begonnen is.. Dan zal ze het telefoongesprek van Bernadette hebben moeten afgeluisterd.

 23. Oh nee he, niet weer zo’n verloren kind verhaallijn met Anton. Dat kennen we nu wel een keer van Tim en ook al van Robbert destijds met Daantje en Milan. En die link met nieuwe tijden hoeft van mij ook niet.

Geef een reactie