• 13 september 2017
  • GTSTfanclub
  • 0

Heb je altijd al een uniek GTST cast & crew vest willen hebben? Of die blauwe trui die Job in GTST gedragen heeft? Dat kan nu!

Op sale4charity zijn een aantal artikelen geplaatst die beschikbaar zijn gesteld door Jord Knotter (Job Zonneveld) en Cynthia Abma (Bianca Bouwhuis) om te veilen voor het goede doel.

Blauwe Trui van Job
Wie kent deze trui niet? We hebben Job hier vele dagen in zien rondlopen en nu kan die van jou zijn!

Klik hier om naar de veiling te gaan

GTST Cast & Crew Vest
Dit warme rode vest (Maat M) is special gemaakt voor de Cast & Crew van GTST en beschikbaar gesteld door Cynthia Abma (Bianca Bouwhuis).

Klik hier om naar de veiling te gaan

 
GTST Stomer uit Job’s Kitchen inclusief gesigneerde foto
Deze stomer is door Job gebruikt tijdens de opnames van Job’s Food Vibrations in GTST. Samen met deze stomer krijg je een gesigneerde foto van Jord!

Klik hier om naar de veiling te gaan

The Buddy Film Project

THE BUDDY FILM PROJECT koppelt gevluchte, professionele filmmakers aan Nederlandse professionele filmmakers om samen een speelfilm te maken. Ze zijn allen in het bezit van een legale status én een werkvergunning. Door deze samenwerking voorziet The Buddy Film Project deze gevluchte filmmakers van een relevant en professioneel (film)netwerk in Nederland, waardoor hun kans op betaald werk in de Nederlandse filmsector wordt vergroot.

Kijk voor meer info ook op www.buddyfilmproject.com

Geef een reactie