• 8 september 2017
  • GTSTfanclub
  • 3

Een tijd lang is het onduidelijk geweest of Sjoerd Rikki of Aysen gered heeft uit de brand in Boks. Uiteindelijk bleek dit Aysen te zijn en hiermee heeft Sjoerd zichzelf in een lastige positie geplaatst.

Rikki
In het ziekenhuis komen de beelden bij Rikki terug en beseft ze zich dat Sjoerd niet haar gered heeft maar Aysen. Ondanks alles blijft ze krampachtig aan Sjoerd vasthouden. Als hij er even niet is, is ze bang dat hij bij Aysen is en ze probeert dus ook van alles om Sjoerd bij haar te houden.

Aysen
Na de brand vertelt Aysen aan Noud dat Sjoerd haar gered heeft en niet Rikki. Het is duidelijk dat ze nog gevoel voor Sjoerd heeft en Aysen stelt Sjoerd voor de keuze: Wil hij met haar verder of met Rikki?

In eerste instantie is Sjoerd bang om een keuze te maken, maar kiest uiteindelijk voor Aysen. Sjoerd en Aysen zijn dus weer bij elkaar, alleen Rikki weet dit nog niet…

3 comments on “Aysen of Rikki? Sjoerd maakt definitief zijn keuze

Geef een reactie